Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:53:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 57269 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E moj Vojo sta silikoni i pijandure mogu da urade. Smile Smile Smile
Kako ces Velju da zadovoljis, pa tek Palmu?

Taj koncert i samo prisustvo premijera je oterao jedan broj njegovih biraca u DS, pogotovo biraca iz sireg kruga dvojke gde je Voja do tada imao uporiste.
Corbino pominjanje Cede ( i sam koncert) je prelomilo neka oklevala izmedju DS/LDP na stranu LDP, sto je mozda bilo onih 0,3.. preko cenzusa.

APSOLUTNI AUTOGOL !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Seti se krstaških ratova...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens A65
Воја је добро прошао, како је заслужио  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Šta sanjam, a šta mi se dešava ? - Ivo Andrić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
jer bi nam

a vi se vec udali za DSS?

p ajebem ti...za koga da se udamo??  za radikale???
ili da formiramo sami vladu sa 23%???to mozda ide po logici LDPa, ali mi smo demokratski orijentisani, sto zanaci da postujemo volju gradjana...
Ne smete da mu to dozvolite

aman... izgubio je on koalicioni potencijal cim je Toma rekao da nema Vlade za njih!

tako da samo napred i Djelica u fotelju! Kostunici dajte ministarstvo kulture, pa nek nas uci o cemu se raspravlja na slavama. Ako mu sad popustite...

Cik nek napravi manjinsku Vladu uz podrsku SRSa! Pao bi ispod cenzusa do sledecih izbora, koji bi usledili vrlo brzo...
postavio sam vest u kojoj Dinkic jasno govori da ce napraviti postizbornu koaliciju sa DSS...da li si jos siguran u to sto pricas... Smile
Citat
To moze da kosta DS, reci ce ljudi pa za koj moj sam ti dao glas?

a zna se ko ce to napratiti :dance:
pa bolje vi nego SRS...a kolko vidim, vi se molite bogu da nasa vlada sto gore funkcionise, ne zelite da odemo u EU i sl samo da bi na sledecim izborima dobili vise... Smile licemerno
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
kako u kombinaciji DS, DSS i G17, ima dosta preplitanja oko pojedninih ministarstava, na primer, G17 pretenduje na neka "pozeljna" ministarstva, zanima me, zar ne bilo jeftinije za DS i DSS da G17 zamene sa LDP-om ili SPS-om?
nisam siguran sta bi LDP trazio, ali sam cuo dacica kada je rekao da su zainteresovani samo za ministrastvo za rad (i socijalna pitanja). cista usteda?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

долазим са маглом,одлазим са маглом..

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E moj Vojo sta silikoni i pijandure mogu da urade. Smile Smile Smile
Kako ces Velju da zadovoljis, pa tek Palmu?

tako nekako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG l5
kako u kombinaciji DS, DSS i G17, ima dosta preplitanja oko pojedninih ministarstava, na primer, G17 pretenduje na neka "pozeljna" ministarstva, zanima me, zar ne bilo jeftinije za DS i DSS da G17 zamene sa LDP-om ili SPS-om?
nisam siguran sta bi LDP trazio, ali sam cuo dacica kada je rekao da su zainteresovani samo za ministrastvo za rad (i socijalna pitanja). cista usteda?!

Tesko da je to moguce, ds nece sa sps-om, dss sa ldp-om, tako da ostaje samo g17+!Sad, sto se tice pretenzija, svi imaju neke zelje, i Kostunica zeli da bude premijer, a ima manje 20 poslanika od ds!
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Skorpi (nadam se da ti ne smeta sto te tako zovem) ja razumem tvoju ljutnju na Kostunicu jer verovatno nepodnosis Cecu kao i ja sto je nepodnosim! Ali, taj koncert je bio slika i prilika Srbije (Ceca u udarnom terminu jer je najvise ljudi slusaju i svi ostali okolo jer im je takva popularnost). Ono sto mnogi ne shvataju jeste da smo mnogo podeljeni i da nam je to najvece zlo (jednom sam reko da ne postoji nesto sto ne moze da uradi jedan stvarno ujedinjen narod). Sta hocu da kazem: propustio sam cecu i dosao na ostatak koncerta i bilo je sjajno. Toliko ljudi koji se zabavljaju a svi navodno neprijatelji ("radikali", "napredni", "demokrate"). Nemojte padati na fore demokrata o dve Srbije, jer pre svega smo jedna i jedina Srbija. Takodje moramo znati da su demokratija i tolerancija razumevanje razlicitih misljenja.

Ja tebe razumem iako si za LDP, delujes kao normalan (bio sam u "liberalnim" vodama pre LDP-a), zato sa tobom i pricam.
Ali sa vanjom recimo i sa njemu slicnima nema mnogo mogucnosti za pricu. Prosto sve zaslepljeni stavovi mladog momka! Ali poenta svega je da ga razumem, njega i okolnosti u kojima je formirao stavove.

Pozdrav Smile

Pisem tako, jer sam se u Voju razocarao.
A sada cu tumaciti svaki njegov potez kao pogresan.
Ako kazes da je to nasa slika slazem se.
Tih slika, niza klasa, ima svuda po zapadu.
Samo sto zapad ima i srednju klasu, pa se ne boji ko ce da uposli nizu klasu.
A narocito, kao savremenog politicara, trazio bih mu nesto sto svi smatrate nenormalno: Ostavka u stranci.
Posto stranku znam, onda im slobodno moze reci: Djabalebarite na moje ime. E pa necemo vise.
I to bi bio najbriljantniji potez.
Ali kao sto znas nece ga biti. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
e, pa skorpi, ti si glasao za G17, i sam si omogucio kostunjavom da opet bude premijer.. evo lepo presveti mladja danas rekao da nece u djelicevu vladu...eh, sta ti je sujeta! Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
ma ja zelim da bude savrseno i da za 2 godine udjemo u EU, i da glasam za Voju na sledecim izborima ako bude tako dobar...

ali ne vidim da ce Kostunica u 2007 biti drugaciji nego zadnje 3 i po godine. To bi morao i DS da shvati... Ali izgleda da ce izabrati tezi put da to shvate Wink Srecno u braku sa DSSom.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
vanja, reci mi, sta ti nama savetujes???aj, plz.
savetujes da SRS i DSS prave koaliciju? prvo, zapad nece DS-u dozvoliti da to dopusti a ni DSSu.
drugo, ti se uzdas da ce ta koalicija propasti??
pa kostunica je vec saradjivao sa takvimja. a opet, postoji 5% sanse da ta koalicija opstane, da li je vredno rizikovati???pazi, zivot je kratak, 4 god je mnogo.
reci mi molim te sta je po tebi logicno, sta sad treba raditi, alio nemoj mi govoriti kao LDPovac, nego kao nestranacka licnost.  Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:53:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.