Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 14:22:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 57234 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Najlogicnija koaliciona vlada ( DS+DSS+G17) i Djelic premijer bez ikakve sumnje. Ovo je mozda trenutno i najfunkcionalnija i medjunarodno prihvatljiva kombinacija, ne verujem da ce Kostunica biti problem tj. da ce imati prohteve, jer je on svestan da bilo kakav njegov sebicluk koji bi odlozio formiranje vlade, a sto bi oslabilo nasu poziciju po pitanju Kosova (a pozicija nam je...), sve bi se to prelomilo preko njegovih ledja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Evo sad ce samo sto nije. Zato sto si ga ti tako lepo zamolio.
Znaci voli vlast ako ne podnese ostavku zato sto ga ti nepodrzavas. Sta je onda sa svim ostalim politicarima?

Nije ovde rec o mojoj ili tvojoj podrsci.
Ovde je rec o jednoj situaciji: Evidentno je izgubio na izborima i sada ako insistira na mesto u vrhu, onda je sve u Srbiji moguce.
Od Nikolica ne ocekujem nista jer vidis i sam da je opet pobedio (po njegovim recima).
Ali od Voje se moze ocekivati da kaze svojim causima u stranci: Izgubili smo evo ostavke.
Ljudi su ga dozivljavali drugacije, nego da ga Velja svinjar voda po vasarima.
Ne slazes se?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
nije mi jasno kako ce neko izdati kosovo, koje ce dobiti uslovnu nezavisnost koju ce da "uslovljava" eu, a nikako srbija!
znaci, nista se nece tu drasticno promeniti sem sto ce eu morati da vrsi jaci pritisak na kosovske albance i njihove tada vec nezavisne institucije, ukoliko ne zele da kosovo postane eldorado za sve oblike kriminala!
kao i poligon za regrutovanje kriminalaca za potrebe mafije sirom evrope!
dakle, ono sto sada sledi vise ce pogadjati evropu nego srbiju, bez obzira na populizam srs i sps!
a opasnost koja preti srbiji ogleda se bas u sastavu i politici te nove vlade! ja sam pesimista kada je u pitanju funkcionisanje nove vlade, bice tu dosta udaraca sa ledja! ovo ce odlicno pasti dinkicu!
Kako ljudima nije jasno da je ovde Kosovo samo moneta za potkusurivanje nasih politicara.
Hajde stavi bilo koga da bude premijer. Stavi Nikolica kada ce se reci: Adio Kosovo.
Sta ce da radi. To sto ce meni da pizddi na televiziji, to je nista. Nula.
Sta ce da radi?
Konkretno. Pa nista nije ni rekao koji mu je plan u tom slucaju.
Da salje vojsku ne moze, jer nije komandant.
Bukvalno sta ce?
To sto se moglo uraditi se uradilo.
Vec sam pet puta pisao da ce formulacija biti takva da ce slaviti i jedni i drugi.
Bilo ko da bude, slavice pobedu. Kao sto je Milosevic slavio pobedu u ratu.

Hocu predsednika koji ce ici na Kosovu. Jel moze? Nikako.
Moze pod strazom stranih trupa.
A to je potpisao Milosevic. A ni Seselj se nije bunio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ne znam kakva ce formulacija biti resenja; fakticko stanje na Kosovu je sve samo ne nesto vezano sa Srbijom i vlascu u Beogradu. Ja zivim dole i moje vidjenje je da ono sto je ostalo od drzavnog aparata Srbije je vise reklamnog karaktera, samo da se kaze kako je Kosovo nase, a sto se tice fakticke vlasti nista....
A sto se tice Ahtisarijevog predloga treba da znate jednu stvar, a to je da je njegov prvi savetnik Albanac,a vec je mnogo puta ranije  propagirao svoje ideje uslovne nezavisnosti koja ce voditi ka apsolutnoj nezavisnosti.

A sad prosudimo sami gde cela stvar ide!!!!!

I slazem se da nema razlike ko ce biti premijer ako dodje do ovakvog ishoda pa opet zar je potrebna saglasnost? Na Kosovu vec sada ima dva  miliona Albanaca, a ako uporedimo: Milosevic nije mogao da izadje na kraj sa petsto hiljada Albanaca ( i tada su postojali delovi na Kosovu gde srpski policajac i vojnik nije smeo da kroci), sto znaci da sada je problem srpskog suvereniteta cetri puta veci.

Medjutim nije sve tako crno kao sto izgleda Kosovo zavisi ekonomski od Srbije (oko 90% osnovih artikala iz Srbije se "uvozi" na Kosovo) i to je karta na koju moramo da igramo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Mala ispravka prvi savetnik za Balkan je Albanac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ne znam kakva ce formulacija biti resenja; fakticko stanje na Kosovu je sve samo ne nesto vezano sa Srbijom i vlascu u Beogradu. Ja zivim dole i moje vidjenje je da ono sto je ostalo od drzavnog aparata Srbije je vise reklamnog karaktera, samo da se kaze kako je Kosovo nase, a sto se tice fakticke vlasti nista....
A sto se tice Ahtisarijevog predloga treba da znate jednu stvar, a to je da je njegov prvi savetnik Albanac,a vec je mnogo puta ranije propagirao svoje ideje uslovne nezavisnosti koja ce voditi ka apsolutnoj nezavisnosti.

A sad prosudimo sami gde cela stvar ide!!!!!

I slazem se da nema razlike ko ce biti premijer ako dodje do ovakvog ishoda pa opet zar je potrebna saglasnost? Na Kosovu vec sada ima dva miliona Albanaca, a ako uporedimo: Milosevic nije mogao da izadje na kraj sa petsto hiljada Albanaca ( i tada su postojali delovi na Kosovu gde srpski policajac i vojnik nije smeo da kroci), sto znaci da sada je problem srpskog suvereniteta cetri puta veci.

Medjutim nije sve tako crno kao sto izgleda Kosovo zavisi ekonomski od Srbije (oko 90% osnovih artikala iz Srbije se "uvozi" na Kosovo) i to je karta na koju moramo da igramo.
Ja mislim da pametniju stvar nisam citao po ovom pitanju Smile
Svaka cast.
Mislim da sam jasno i ja sugerisao isto. Uciniti ih ekonomski zavisnim od nas, ali to ljudi ne razumeju.
Radi politickih poena sada je u trendu ici u konflikt i liti krv.
Odnosno dati im Kosovo zauvek.
A tek o gresci u ustavu da ne govorim. Onim radikalskim koji se kosi sa svim savremenim dostignucima.
Oni su, 'i svih njenih gradjana',i umesto da budu gradjani Srbije.
Dalekosezno ce se tek videti kada ti nesvrseni student prava (Nikolic) uslovljava konsenzus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Seti se krstaških ratova...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens A65
Kosovo je vec reseno pitanje, samo je pitanje dana kada ce biti objavljeno.. Evo, cujem danas da ce to biti vrlo uskoro. Kakvo god bilo resenje, nasim ljudima dole ce biti jos gore..  Smile
IP sačuvana
social share
Šta sanjam, a šta mi se dešava ? - Ivo Andrić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
vlada ce biti dobra.
sve je ispalo savrseno!

bolje nije moglo...ok, mozda je moglo, da mi dobijemo jos 2 mandata, to bi bilo savrseno...

ja sam prezadovoljan...
imacemo kostunicu za premijera okruzenog ljudima koji nece raditi ono sto on kaze ako ste tim ljudimna to ne svidi, imacemo najbolju mogucu opoziciju!
i imacemo vlast u rukama DS-a. najbitnija ministarstva iu potpredsednike, jedino me malo jocic svrbi, al ok, nije tolko strasno!

poznato je da stranke vlasti opadaju po birackom telu za vreme tranzicije i sad bi bilo uzasno da nemomo ni jednu demokratsku partiju u opoziciji!
hvala bogu pa LDP nece sa DSSom i DSS sa LDP-om...to bi bilo uzasno za srbiju jer bi za 4 godine imali u opoziciju samo SRS i SPS(is spo...)

DS ce imati vlas u BG-u, imace predsednika, i najvecu moc u vladi...

najgore bi bilo da dobijemo premijera djelica jer bi nam onda kandidat za predsednika bio kostunica koji bi izgubio jer DLP nikad za njega ne bi glasali...dakle toma bi bio predsednik...

ne ocekujem da se LDPovci ovde sloze sa mnom jer nisu dovoljno razumni i nikad nisu spremni na kompromis...nisu demokraticni...

sve u svemu, mislim da ce se sve odvijati u savrsenom redu sem u slucaju da tadic zapne i za premijera i za predsednika...valjda nije toliki...LDPovac... Smile valjda ima obzira prema narodu....

u celoj prici me buni i brine jedna jedina stvar...kako cemo mladica uloviti ako nam je DSSovac ministar policije...da li je to toliko bitno...taj jocic...da li moze i bez njega da se navata mladiic???
ovo je jedina mana u celoj prici, da nema te mane, sve bi bilo savrseno...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
nisu demokraticni...
dajte Kostunici mesto premijera i mi dobijamo Wink slobodno budite "demokraticni"
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
nisu demokraticni...
dajte Kostunici mesto premijera i mi dobijamo Wink slobodno budite "demokraticni"
najgore bi bilo da dobijemo premijera djelica jer bi nam onda kandidat za predsednika bio kostunica koji bi izgubio jer LDP nikad za njega ne bi glasali...dakle toma bi bio predsednik...

IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 14:22:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.