Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sarkozi ruši 300 romskih naselja  (Pročitano 17685 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Zato što Francuska aktivno pomaže etničko čišćenje protiv Srba u Srbiji. Zato što Francuska učestvuje sa značajnim udelom u svakoj antisrpskoj aktivnosti od 1918. godine na ovamo. Zato što je Francuska kolonijalistička sila koja je zinula na Rumuniju. Zato što je privreda Francuske zasnovana na principu nacionalnog socijalizma sa protekcionističkom politikom i kampanjama koje tu politiku podstiču. ima još mnogo toga ali ovo za prvu ruku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 
Zato što Francuska aktivno pomaže etničko čišćenje protiv Srba u Srbiji. Zato što Francuska učestvuje sa značajnim udelom u svakoj antisrpskoj aktivnosti od 1918. godine na ovamo. Zato što je Francuska kolonijalistička sila koja je zinula na Rumuniju. Zato što je privreda Francuske zasnovana na principu nacionalnog socijalizma sa protekcionističkom politikom i kampanjama koje tu politiku podstiču. ima još mnogo toga ali ovo za prvu ruku.
A etnicko ciscenje je fasisticki izum? Jel mi pre i posle rata sa fasistickim zemljama nismo imali ni jedan drugi rat? Svet koji sebe naziva demokratskim, gde vlada kapitalizam nas je bombardovao skoro. I onda kada su nas te demokrate bombardovale mi smo ih nazivali fasistima. Nazivali smo ih tako zato sto se vecina ne razlikje previse od tih baba sa pijace.
Na kom principu konkretno je zasnovana privreda Francuske stvarno nemam pojma, ali ne verujem da se razlikuje previse od americke, evropske, ruske... U svim tim zemljama vlada kapitalizam, a kapitalizam i korporativizam nije isto.
Ovaj sistem u kome glavnu rec imaju kapitalisti koji su nam darivali demokratiju je na snazi u 90 % zemalja sveta. I demokratija ne moze biti vise demokratija nego sto trenutno jeste, niti kapitalizam moze biti vise kapitalizam nego sto jeste. Sad svima je jasno da demokratija i kapitalizam ne idu zajedno ali to je vec druga prica.
Meni je samo krivo kada vecina ljudi pa i ti nasednu na ono sto im drustvo servira i nazivaju stvari pogresnim imenima. A sistem se upravo tako i brani, tako sto te uci da sve sto je lose nije njegovo nego da je za to neko drugi kriv.
Ajde da probamo da nazovemo stvari pravim imenom  Smile

« Poslednja izmena: 31. Jul 2010, 10:02:20 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6300
Ето, француси лепо најуре чергаре, нема ни станове да им обезбеде, него правац Бугарска-Румунија, а код нас мост не може да добије кредит ако се не обезбеде станови. А и ми нашли да се поредимо са Француском, нуклеарном силом. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Eh, posle Italije sada Francuska, pak kad krenu sada za Nemacku  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
marco v pošto ti očito bolje od mene znaš šta je fašizam hajde definiši taj pojam. Šta su obeležja fašizma u jednom društvu i u odnosu tog društva prema drugima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 
marco v pošto ti očito bolje od mene znaš šta je fašizam hajde definiši taj pojam. Šta su obeležja fašizma u jednom društvu i u odnosu tog društva prema drugima.
Uh da budem iskren mrzi me da pisem sad toliko, a i nije tema, mozda na nekoj drugoj temi kad budem imao inspiracije  Smile
Procitaj na wikipediji deo o fasizmu koji se zove "zajednicke karakteristike fasistickih pokreta". Uglvnom zaklucak je ovaj
Citat
Због ових и других разлога, не постоји универзално прихваћена дефиниција фашизма. Ипак, могуће је идентификовати већи број општих карактеристика које су делили фашистички покрети настали у периоду од 1922 до 1945. године.
Dakle jako je tesko dati definiciju, ja imam svoju ali te necu daviti sa time. Takodje jako je bitno shvatiti razliku izmedju kapitalizma i korporativizma.
I veruj mi kad ti kazem da to sto Sarkozi isteruje cigane iz Francuske nema veze ni sa fasizmom ni demokratijom ni komunizmom niti bilo cemu slicnom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Па са чим има везе?

Ја мислим да би сад требало да се пошаље Ешдаун да одради један франциску рачак и да се Француска бомбардује.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Vidiš totalno je glupo reći da Francuska nije fašističko društvo jer ima sva obeležja militarizma u spoljnjoj i unutrašnjoj politici, netolerancije prema pojedinim nacijama za koje smatra da su dekadentne, propagandizma radi upravljanja javnim mišljenjem, kapitalističke privrede sa osobinama protekcionizma domaćeg tržišta. Čak sam uverena da bi se kolega Bf koji dobro poznaje fašizam složio sa mnom da je francusko društvo još pre WW2 bilo duboko sklono fašizmu i da je zahvaljujući veštom političkom manevru generala DeGola koji je otsekao prst da bi spasao šaku Francuska izbegla osudu u pogledu fašizma.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2010, 13:18:12 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nema ovo veze sa fasizmom ni komunizmom vec sa politikom prema strancima  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 
A koja to velika drzava u celoj svetskoj istoriji nije imala obelezja militarizma ? Samo jednu mi daj. Nije poenta fasizma netolerancija prema ciganima.
Citat
francusko društvo još pre WW2 bilo duboko sklono fašizmu
To ne znam dal su bili skloni ili ne. Ako jesu nisu jedini u svakom slucaju. U Italiji bi danas pobedili fasisti samo kad bi im dali da izadju na izbore. Ali da li je Italija sad fasisticka zemlja? Ne nije, kao sto nije ni Francuska.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2010, 13:53:11 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.