Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sarajevo: Pucano na ambasadu SAD  (Pročitano 18490 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
jes' vidiš...zaboravih te konjušare i lelemude Smile

kako sam mogla da zaboravim te momke? Smile

da smo malo luđi nego li što već jesmo...pravac da se trazi neki azil...negdje...gdje sunce vječno sija... Smile

ma, otkud znam...nije ni meni dobro...balkanikus sindrom...

Smile...
« Poslednja izmena: 30. Okt 2011, 00:14:21 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ja sam ubedjen da sam nesto u proslom zivotu zgresio pa sam za kaznu rodjen ovde. Inace bih se rodio u Norveskoj! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Sta je na kraju bilo sa likom,jel ima vesti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
шта се жалиш Расиме ... да си стварно грешио родио би се црн ил жут негде где је вода ил шака пиринча мисаона именица ...  Smile

Чудни су људи ... ко има плату 35 иљада конта да би му све било потаман да има 45 ... ко има 45 размишља ех да ми је 60 ... ко има 60 ... да ми је 80 па да живим нормално ... и тако све до Бил Гејтса који конта ... ех дао бих све ово пара за неки нормалан живот.  Smile

Добри смо ми овде ... не живи се толико лоше, има се за у се', на се' и пода се' ... још да научимо да се мало мало не побијемо на мртво ... ил бар кад се бијемо да то буде цивилизовано и културишка ... и на коњу смо  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia 
Опет Сарајево
Пише: Драган Милосављевић      

Опет пуцњи у Сарајеву. Обично је то предзнак великих покора несагледивих размера какав је био и онај последњи атентат на Југославију. Или, рат приписан српском Принципу, а био му је атентат на Фердинада окупатора, само добродошли повод. Овога пута пуцало се вехабијски, дрско, бахатим оглашавањем, готово театрално. Било је то шенлучење у центру Сарајева, где су у присуству (рекли би смо већ припремљене) камере, испуцана три оквира из калашњикова. Упућена само на први поглед на Америчку амбасаду. Наводно то је «освета» за Гадафија. А Гадафи је био секуларни лидер и свакако не екстренми муслиман. Управо су га такви, по налогу Америке и ликвидирали и обешчатсили мртвог у Сирту.

Може се показати да је права мета куршума већ постављено буре барута у Санџаку и Дејтонски мир, трн у оку нарастајућег атлатистичког ислама. А један од кључних гаранта је Америка, која управо процењује да су у Санџаку на делу “припадници беле Ал Каиде.” Мелвид Јашеревић је већ детектован као члан те антиамеричке терористичке групације док министар Дачић објављује да их је после пуцњаве ухапшено свих 15 на територији Србије. Каква послатица за америчке медије (“српски терористи” или “Ал Каида из Србије”) да доказују потребу даље сатанизације Србије и “интренационализације” питања Санџака у њој.

Дакле одрађен је, у недостаку нових кандидата за Хаг, још један могући повод за било коју врсти притисака и интревенција ратног лобија који је на путу да балканизацију Африке претвори у поновну африканизацију Балкана. А САД су, знамо већ, веома склоне да Санџак, који би се требао звати Рашка, придодају као деоницу “зеленој магистрали”, којом се Турска враћа на Балкан. У намери да га румелизује. Испоставиће се ускоро да је акт у Сарајеву последица “српског угњетавања муслимана” што на српским државни, медијима тврди већ месецима горљиви и говољиви муфтија Зукорић.

Јер ће се иза димне завесене непрекидног кретања у месту ка Европи показати реални изгледи новог служења под Турцима. Да ли је неко до краја растумачио “Истамбулсуку декларацију” и поводе оних силних турских обилазака Балкана и одлазака председника и његовог младјаног министра Јеремића пут Босфора. Сви се праве слепи да је Балканска Јалта већ две године не столу још од првог доласка турског председника у Београд, да су, како то констатује и историчар експерт Славенко Терзић кључни актери комадања Србије Немачка и Турска. Овашћени од САД.

Зато је наивно мислити и да ће батина бити окренута према правим подстрекачима ове мутне и крајње опасне провокације у стварању слике новог упаљеног фитиља на Балкану А који ће по обичају бити приписано српском хегемонизму. И уз улогу проверених ватрогасаца, уствари проверених пиромана. САД. Дежа ву.

Такав правац догађаја наравно на штету Срба и православља, логично је очекивати после тријумфа екстремних исламиста у обарању Мубарака, убиства Гадафија и њихове победе на изборима у Тунису. Ради се, после нарасле моћи глобалистичког ислама о договореној поруци савезнику у Африци и на Балкану Америци да убраза пројект једнонационале муслиманске Босне и одцепљења још једног дела територије Србије, Рашке под именом Санџак. Прихвативши да банде Ал Каиде вехабија и других екстремних муслимана буду њена пешадија у операцијама од Босне преко Косова па све до севера Африке, САД су се одједном само наизглед обреле на леђима тигра, са кога могу да сјашу само уступцима. Хранећи га додуше, туђим месом..

Његово име је атлантистичкии ислам који није везан за нације већ је осмишљен у глобални покрет, који у оквиру савеза са САД има своје сопствене циљеве, али и рокове за испуњење које ће акцијама сличној овој у Сарајеву покушати да наметне под уобачајеним провокацијама .Формула је проверена и у Босни на Косову.

У јужној покрајини, САД су још за време Милошевића дошло до кључне процене да је Америци лакше и профитабилније имајући у виду Саудаијску Арабију, Србима онемоћалим у санкцијам и бомбадовањаима целе светске армаде НАТО одузети Космет. Него да на тој теририји, где планирају кључну европску базу и отимачину ресурса ратују као у Афганистану са терористима жељних сопствене државе. Која је је не заборавимо истовремено алиби за амерчке тајне операције. Растурања дроге и прикупљања мијијарди долара од испорука из царства мака где су такође окупатори.

Само два дана пред овај ексцес, извршни секретар Савеза социјадемокарта у РС Рајко Васић поручује “Свако ко руши Дејтон а жели једнонационалу (читај муслиманску БИХ ) потенцијални је савезник либизације” Та либизација управо је оглашена пуцњима у Сарајеву, који ће, живи били па видели, Америку окренути да још жешће притисне не само Београд већ и главну мету Додика и Републику Српску , наводне реметилаче факторе који покрећу овакве акције муслимана.

У тексту овог аутора “Либизација мач глобалних крсташа", пре више месеци, указано је на сајту Видовдана да су овакве манипулације повод отварања жаришта у корист Америке, али и атланског ислама. Страх и несигурност од тероризма који се плански производи у штабовима ЦИА и МИ6 су прави амбијент за производњу повода операција наметања ратова од стране светског жандара. Зато су неопходне брзе процене о могућем правцу догађаја после овог акта вехабија почињеног у Сарајеву.

А све то иде папалелено са нападними арбитрирањем неоосманске Турске у наводном помирењу санџачких муслимана. Гадафи је отишао, али процес извоза атланстичког ислама, уз пуно, додуше тајно садејество Америке, се наставља. Не само да је нова власт у Либији најавила шеријат, уместо секуларног режима покојног пуковника, не само да Млади муслимани припермају Егпат без Мубарака за свој ражањ, а не само да радикални исламисти добијају изборе у Тунису, још једном „успеху револуцијје јасмина“, већ агенције јављају о војном упаду Кеније у Сомалију у наводној потери за формацијом радикалних исламиста „Ал Шабаба“.То је нешто као „бела Ал Каида“. Повод - експлозија наводно њихове бомбе у Нјаробију. Сценарио познат од 11. септембра када се терористички акт искористи да би се терорисао свет и отимали ресурси. То је иста кухиња производње повода са унапред смишљени крајњи сценарио.

Сарајево, Нови Пазар Софија и Скопље су четири темена одвано оформљеног вехабикског четвороугла, који чека знак да отвори капије и свој терористицки садржај излије по простанствима Балкана. Док се овај прцес припрема, мимо интесовања медија, чак и после масовног хапшења вехабија у Маочи приошле године, јавност је замлаћивана наступима вербалне агресије борбеног муфтије Зукорлића.

После прихваћене уцене представника мађарске мањине да се релативизују злочини мађарских фашиста и Хортијеваца, а да на држави Србији буде терет за доказивање злочина ових унифомисаних банди и наступају следебеници чувене Ханџар Дивизије, кола је пустошила Рашку. Очито политика уцена овакве владе више се него исплати. Од Сарајева до Новог Пазара није далеко.Па ни до Београда.

IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Apple iPhone 3Gs
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
LG Nexus 5
Srbi, srbi, samo napadate neduzne ljude po okoliniama...

Islam ne podrzava terorizam, verske vodje ne podrzavaju terorizam, cista je slucajnost sto je od svih terorista u svetu barem 95% muslimanske veroispovesti. Ostalo su buljasi iz ETA-a i IRA-e.

Gospodine preCednice, izvinite se jednom-dvaput i nece nas bombardovati, dobicete mnogo, sada ce izbori. Wink

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Чудни су људи ... ко има плату 35 иљада конта да би му све било потаман да има 45 ... ко има 45 размишља ех да ми је 60 ... ко има 60 ... да ми је 80 па да живим нормално ... и тако све до Бил Гејтса који конта ... ех дао бих све ово пара за неки нормалан живот.

+1

Znam po sebi  Smile
Nisam verovao kad su mi pricali, ali to je ziva istina....ljudi su gramziva stoka  Smile

Citat
Добри смо ми овде ... не живи се толико лоше, има се за у се', на се' и пода се' ... још да научимо да се мало мало не побијемо на мртво ... ил бар кад се бијемо да то буде цивилизовано и културишка ... и на коњу смо

Ovo ja pricam konstantno, ali niko mi ne veruje  Smile
Svi misle da zive u poslednjoj vukojebini na svetu zbog toga sto ove godine su mogli da odu samo 7 dana na more u Bugarsku, ne shvatajuci da bi pola planete dalo levi bubreg da samo moze da ima sta da jede, pije, krov nad glavom, gde da kenja i da mirno legne u krevet ne strahujuci da ce ga sutra neko ubiti iz ko zna kojih razloga.

Razmazeni smo mi mnogo....i vazda volimo da se uporedujemo sa Svejdanima, a nikad sa ovima iz Cada ili Vijetnama  Smile
« Poslednja izmena: 31. Okt 2011, 01:22:33 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
Чудни су људи ... ко има плату 35 иљада конта да би му све било потаман да има 45 ... ко има 45 размишља ех да ми је 60 ... ко има 60 ... да ми је 80 па да живим нормално ... и тако све до Бил Гејтса који конта ... ех дао бих све ово пара за неки нормалан живот.

+1

Znam po sebi  Smile
Nisam verovao kad su mi pricali, ali to je ziva istina....ljudi su gramziva stoka  Smile

Citat
Добри смо ми овде ... не живи се толико лоше, има се за у се', на се' и пода се' ... још да научимо да се мало мало не побијемо на мртво ... ил бар кад се бијемо да то буде цивилизовано и културишка ... и на коњу смо

Svi misle da zive u poslednjoj vukojebini na svetu zbog toga sto ove godine su mogli da odu samo 7 dana na more u Bugarsku, ne shvatajuci da bi pola planete dalo levi bubreg da samo moze da ima sta da jede, pije, krov nad glavom, gde da kenja i da mirno legne u krevet ne strahujuci da ce ga sutra neko ubiti iz ko zna kojih razloga.

Razmazeni smo mi mnogo....i vazda volimo da se uporedujemo sa Svejdanima, a nikad sa ovima iz Cada ili Vijetnama  Smile

Amin.

p.s. al nemoj Vijetnam da diras.  Smile
« Poslednja izmena: 31. Okt 2011, 01:36:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat

+1

Znam po sebi  Smile

Citat

Ziva istina, reko sam ranije, po tri generacije zivele slozno u dvoiposobnom stanu, familija se vozila u fici na moru, hranilo prase na selu, skupljala lova za TV u boji a u pljeskavice se ubacivalo po trecinu soje da bude vise i radilo u smenama za danasnjih mozda realno 300 evra. I svi bili cisti, obuceni, pametni i vredni. Danas kuknjava, nemas stan, nemas dobro auto, nemas smart phone, plazmu...
Hebo te, gledas onaj dokumentarac "sretno dijete" pa vidis kako su se ljudi provodili u to vreme, bolje svirke i zahebancija nego danas...

Islam ne podrzava terorizam, verske vodje ne podrzavaju terorizam, cista je slucajnost sto je od svih terorista u svetu barem 95% muslimanske veroispovesti. Ostalo su buljasi iz ETA-a i IRA-e.

Pa definicija jasna, svi guze Arape za naftu a Arapi tesko da su sposobni da naprave makar shraf, ali zato dovoljno fanaticni da nose rance sa eksplozivom u ime vere
« Poslednja izmena: 31. Okt 2011, 01:48:56 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.