Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9300 Galaxy S III  (Pročitano 197293 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Jesam dobio sam pise sve fiskalni racun i pecat. Original je ! Kad sam mu spomenuo jelly bean poludeo je... kao sta ce ti on unistava telefon i slicno... da radim update samo ako nesto ne valja itd...
« Poslednja izmena: 22. Okt 2012, 20:23:47 od zemunac666 »
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Jesam dobio sam pise sve fiskalni racun i pecat. Original je ! Kad sam mu spomenuo jelly bean poludeo je... kao sta ce ti on unistava telefon i slicno... da radim update samo ako nesto ne valja itd...

Pozdravi puno tog lika i reci mu da bi bilo pozeljno da promeni tip prodaje...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
To bila IT radnja ili tezga na pijaci sa krompirom? Ovo je da ne poveruješ. Slobodno uradi update na JB, to je fabrika predvidela i nema šta da se sprži, jao majko ko sve radi u radnjama tehničke robe i prodaje ih ko krompire, kuku  Smile

Inače, trenutno sam više zadovoljan sa ICS, po meni JB još nije ispeglan i usavršen kako treba za S3, kao što je ispeglan i bez bagova ICS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Пошто је тема о Galaxy SII тотално замрла, да се овде надовежем на причу.  Smile Да ли се "исплати" одрадити апдејт на Јеlly Bean, за SII, кад буде доступан званични апдејт, наравно?
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
Necu da branim tog lika u radnji, ali ko sve ulazi u radnju i sta sve pitaju da te muka uhvati. Ponekad je efikasno uplasiti kupca da nista ne cacka i da ce mu sve raditi i tako. Mislim koliko prosecan kupac telefona zna uopste koju verziju androida ima i koje su razlike. Evo pitajte neku drugaricu, ili devojku ili nekog druga koji nije toliko tehnicki potkovan koja mu je verzija androida.

Tako da...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Пошто је тема о Galaxy SII тотално замрла, да се овде надовежем на причу.  Smile Да ли се "исплати" одрадити апдејт на Јеlly Bean, за SII, кад буде доступан званични апдејт, наравно?
Ko to zna, znajuci samsung, ne, sigurno bar dve revizije softvera.

Necu da branim tog lika u radnji, ali ko sve ulazi u radnju i sta sve pitaju da te muka uhvati. Ponekad je efikasno uplasiti kupca da nista ne cacka i da ce mu sve raditi i tako. Mislim koliko prosecan kupac telefona zna uopste koju verziju androida ima i koje su razlike. Evo pitajte neku drugaricu, ili devojku ili nekog druga koji nije toliko tehnicki potkovan koja mu je verzija androida.

Tako da...

Nema on sta da izmislja toplu vodu, ota i kies apdejt su izdati od strane samsunga, i tu nema price o bilo kakvom krsenju garancije, ukoliko se i desi desilo se prilikom radnje koja je potpuno legalna. Treba da cuti i prodaje, mrzim nase sttrucnjake u radnji, kada mi pridju samo kazem kada bude potreban bice zvan. Ako ne znas nemoj da se pravis pametan, to treba da im bude moto.

Tako je meni lik na pitanje da li je "ekran" mat ili glossy dao odgovor da je led  Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2012, 20:54:41 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple iPhone 12, S21

Tako da...

Jedno je poplasiti ili upozoriti kupca... Drugo je lupetanje gluposti.
Njegovo je, kao prodavca, da ti pomogne pri kupovini, pomogne kod svakog pitanja koje imas, bez da lupa gluposti.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Hvala vam na savetima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7

Tako je meni lik na pitanje da li je "ekran" mat ili glossy dao odgovor da je led  Smile Smile

Mogu sam da se setim jednog dogadjaja u radnji u kojoj sam se zatekao pre xx godina.

Lik dolazi i ili mu je bilo dosadno ili voli da pokazuje svoje raskosno znanje, maltretirao je prodavca da je AMD bolji procesor od Intela.

I sad jebiga, ovaj mora da ga trpi, a oterao bi i njega i AMD sve u tri lepe.

Mislim ako je neko vec toliko potkovan, onda sve informacije o robi koju zelis da kupis vec imas na internetu, ovako ispada da pojedini kupci zele da se prave pametni pa da budu veci strucnjaci od prodavaca. Posledna prodavacica koja mi je i dala ovaj moj samsung (na pretplatu), kad sam je pitao, kad ce za samsung JB update, ona mi je rekla da je samsung vrlo brz i revnosan i da ce dobiti medju prvima. A datum?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Jel izasao Jelly update kod nas ili nije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.