Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9300 Galaxy S III  (Pročitano 197279 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Ima OTA za SRB, imaš na predhodnim stranama koji sam ubacio, nije izašao ceo fw za odin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
ne razumem te bas sta pricas jer prvi put koristim android  Smile
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
Ima OTA za SRB, imaš na predhodnim stranama koji sam ubacio, nije izašao ceo fw za odin.

WTF?

sta je fw i odin?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
fw=firmware Odin je flashing tool za samsung telefone, a ono za mat i glosi ekran, nisam se pravio pametan nego je to bio window shopping i laptop je bio u izlogu pa nisam mogao da vidim, kada sam dosao kuci video sam na netu da je glosi, ali njegova odvala nema veze sa time nego sa elementarnim nepoznavanjem materije koju treba da proda.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2012, 00:59:33 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple iPhone 12, S21

Tako je meni lik na pitanje da li je "ekran" mat ili glossy dao odgovor da je led  Smile Smile

Mogu sam da se setim jednog dogadjaja u radnji u kojoj sam se zatekao pre xx godina.

Lik dolazi i ili mu je bilo dosadno ili voli da pokazuje svoje raskosno znanje, maltretirao je prodavca da je AMD bolji procesor od Intela.

I sad jebiga, ovaj mora da ga trpi, a oterao bi i njega i AMD sve u tri lepe.

Mislim ako je neko vec toliko potkovan, onda sve informacije o robi koju zelis da kupis vec imas na internetu, ovako ispada da pojedini kupci zele da se prave pametni pa da budu veci strucnjaci od prodavaca. Posledna prodavacica koja mi je i dala ovaj moj samsung (na pretplatu), kad sam je pitao, kad ce za samsung JB update, ona mi je rekla da je samsung vrlo brz i revnosan i da ce dobiti medju prvima. A datum?

Tuzno je to sto je sasvim normalno da su kupci veci strucnjaci od prodavaca, i to ne zato sto su kupci vrsni znalci, vec sto su prodavci klinci i klinke bez ikakvog znanja...
u koliko prodavnica mobilnih telefona rade napucane klinke, koje znaju da se smeju, privuku paznju dekolteom i racunaju na to da ce svoju glupost pokriti time sto ces ti da joj viris u dekolte?
Sa druge strane, ja kao kupac imam puno pravo da se raspitujem o proizvodu koji kupujem i placam, i totalno je nebitno to da li imam ili ne internet...
Jednostavno je moje pravo da pitam, a obaveza prodavca je da poznaje robu koju prodaje.

No...odosmo u lagani offtopic...
« Poslednja izmena: 24. Okt 2012, 03:14:53 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
>>Jednostavno je moje pravo da pitam, a obaveza prodavca je da poznaje robu koju prodaje.

Slazem se, ali to je globalna pojava da mladi ljudi rade na ne tako atraktivnim mestima. Da poznaje, ok, ali koliko duboka da ide to njegovo "poznavanje". Sta se smatra poznavanjem robe?

Evo nekih pitanje iz poznavanja teh. robe, recimo cak i nasheg samsunga S3:

1) Od koje vrste materijala je napravljen oklop? Ako je od plastike, da li je bio-razgradiva?
2) Ja sam cuo da sad samsung ugradjuje neke brushene materijale, jel to tacno?
3) Zasto TomTom ne radi na njemu?
4) Koje kodeke moram da instaliram da gledam divix filmove, a kako da ubacim titl?
5) Kolika je ugaona vidljivost ekrana?
6) Mogu li da enkriptujem svoje podatke na SD kartici?
7) Koliko je tezak telefon?
Smile Da li radi alarm kad je telefon iskljucen?
9) Kolika je gustina piksela na ovom ekranu?
10) Koji je chipset u njemu?
11) Koliko treba GPS da se poveze kad ima oblaka na nebu?

Zamisli sad jednog momka sa zavrsenom srednjom skolom, posto sa fakultetom sigurno nece da radi kao prodavac u maloprodaji, sta bi taj sve morao da zna. Ima jedno 400 artikala u prodaji, i sad on bi morao svako vece kad onako iscrpljen dolazi kuci posle posla da ide na internet (pod uslovom da ga ima) i da cita silne specifikacije svoje robe, da zapamti to sve i da sutra bude spreman na hiljade pitanja u toku dana.

E sad, kad taj mladic jednom krene da napreduje ili mu se smuci sve to, firma mora opet da nadje nekog novog klinca koji ce da radi u maloprodaji. I to je svuda tako, i kod nas i u svetu. Jedino je razlika mozda sto ce u ajde bar evropi da taj klinac radi nekoliko godina vise, pa ce mozda znati sta treba.

I eto, ne branim ja te klince i njihove vlasnike zbog neznanja, nego samo pokusavam da vam docaram nesto iz drugog ugla, jer iako smo musterije i dajemo pare, i prodavci imaju dushu.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2012, 09:57:01 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Kao prvo, ovdje je rijec o trgovini mobilnih telefona, tako da cisto sumnjam da neka trgovina posjeduje toliki broj artikala. Ako se odnosi na trgovinu el. opreme, svaka veca trgovina el. opreme je podjeljena u djelove tj po kategorijama (da tako kazem)
Dalje, zna se gdje ides raditi i sta trebas znati da bi to radio. Danas i nije neka mudrolia raditi u trgovini mobitela jer je danas sve to tu negdje i uglavnom se sve vrti oko istih proizvodjaca i svodi se na neki minimalni krug modela od datih proizvodjaca.
Takodje, za zaposljenje postoji i konkurs, na tom konkursu i uslovi za zaposljavanje ... Znaci, ne mozes biti doktor ako si automehanicar (lupam primjer)
Na nasim podrucjima se to toliko i ne gleda vec se gleda da se ubaci neko od rodjaka i bliznjih a kako ce to odradjivati, to je manje vazno. Zato me i ne cude one gluposti od navedenog prodavca i odavno vecu provalu nisam cuo od jedne osobe koja bi se trebala u to razumjeti.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2012, 11:06:19 od mrakNL »
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
Vidim da ti je zastava holandska, pa udji recimo u Vodafone ili KPN ili T-Mobile da vidish koliko imaju artikala.

Da ne pominjem neke tipa PhoneHouse ili sl. Naravno da ima preko 400 artikala.

Ok, da ne bih ulazili sad u polemiku, slazem se da prodavac treba da zna osnovne stvari i neke malo naprednije, samo sam hteo da ukazem na to da su i prodavci ljudi i da ne mogu da stignu bash sve da prouce i nauce.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
@bluesoniq, opravdanje postoji za sve, samo koga briga za to opravdanje? Mene kao kupca ne, tvog šefa ne... ja treba da se sažalim i kažem da ima mnogo artikala i jadničak nije sve stigao da nauči  Smile   Smile  onda ovo nije za tog radnika, neka kopa kanale, prodaje cigare ... da uđem u tu radnju i da mi fali 50e za telefon isti taj radnik se neće sažaliti na mene što mi fali jel da? Određeni kriterijumi moraju da postoje kao i znanje, čim vidim da neko nema veze o čemu priča izađem iz radnje, sa takvim radnikom radnja mora da ima baš baš nižu cenu da bih progutao i kupio nešto tu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Vidim da ti je zastava holandska, pa udji recimo u Vodafone ili KPN ili T-Mobile da vidish koliko imaju artikala.

Da ne pominjem neke tipa PhoneHouse ili sl. Naravno da ima preko 400 artikala.

Ok, da ne bih ulazili sad u polemiku, slazem se da prodavac treba da zna osnovne stvari i neke malo naprednije, samo sam hteo da ukazem na to da su i prodavci ljudi i da ne mogu da stignu bash sve da prouce i nauce.

Malo si ga pretjerao Smiley
PhoneHous moze nategnuti nekih pedesetak, jadva, ko jos kod njih kupuje, sem ako se neko ne prevari Smile
400 razlicitih artikala, jesi li ti svjestan koliko je to? Pa to nema ni u Mediamarkt Smile
Salu na stranu, ali 400 razlicitih artikala, to je stvarno malo teze. Jedino ako racunas adapter za taj i taj tel pa puta komada, htc, samsung, iphone... pa i to pomnozis sa kolicinom proizvoda i modela itd itd.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.