Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9300 Galaxy S III  (Pročitano 197384 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple iPhone
Bez obzira da li voleli ili ne Apple i iPhone generalno, njihovi uredjaji su nesto sto jednostavno morate da uzmete u ruke i da koristite (po mogucstvu bez predrasuda), minimum mesec dana.

Isto vazi i za Android. Bez predrasuda, bez preteranog uporedjivanja sa drugim OSom.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S3
nemanja065...ti lepo kupi IP4 pa budi srecan sa njime,ali nemoj brate da pljujes i da pises kako nesto ne valja a nisi nosio a presude donosis po onome sto si video ili cuo na netu... video sam na youtubeo IP5 sav je od stakla...tek ce to da puca..vise je od stakla nego od plastike...tako da Iphone nema nista sta da ponudi ni sa tim novim toliko ocekivanom 5...hologram tastaturu jos neke gluposti...meni nije bitan izgled moba,vec ono sta on pruza...softver,procesor,kamera...glupo mi je da po izgledu neko ocenjuje koji je bolji,deciji fazoni,ne zrelo razmisljanje....pa od iphona4 mnogi su lepsi pa ne znaci da su bolji... prema onome kako pratim android i mobilni svet u zadnjih godinu dana Samsung daleko dogurati sa androidom kao i ostali androidi,posle Ice Cream Sandwich pojavio se i Jelly Bean...pa kud bolje,ne vidim da apple za svog iphona nesto izbacuje,pocinju kao i Nokia a i procece kao i oni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
kultivator, pa ovdje svi prenose misljenja na osnovu citanja po netu (cast pojedinim izuzetcima)
Pogledaj postove od telep-a, meni je uspjeo navesti dvije mane za HTC One X (jednu uz pomoc mene. Posle pise kako ih ima na pretek, telefon cist otpad. SGS3 je bez mane, po njemu taj tel kao i ostali samsunzi su bez i jedne jedine mane. Pa taj covjek jos niti jedno nije dao realno misljenje o Samsungu a svaki Iphone i HTC je popljuvao. Volio bih samo da znam na osnovu cega on donosi te zakljucke i uglavnom vrti jednu te istu pricu. Posle se cudi kako opada popularnost ovog foruma. Ja mu nikad rijeci nisam napisao dok stvarno nije poceo ici iz krajnjosti u krajnjost. Svi smo mi slijepi i nemamo blage sta je telefon do on. Niko ne smije ni slucajno nesto napisati protiv samsunga tj on odmah atakuje. Je** ja ovaj forum ako ja budem ovdje dosao i iznjeo svoje misljenje i posle cekao sa kim cu se loziti. Treba biti realan i opomenuti ljude ako neki telefon ima mane tj da obrate paznju na to a ne tvrditi kako je to savrsenstvo nad svim mogucim savrsenstvima. Pusti te ono - "Svaki cigo svoga konja hvali"
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Smanjite raspravu, ili to radite na taj nacin da se iz te rasprave nesto moze izvuci o samim telefonima.
Iz prethodne dve strane samo mogu da zakljucim da svi, ili gotovo svi, rezonuju na konto predrasuda i da odgovaraju zato sto im je povredjena sujeta.

Tema nije koji je telefon bolji, to se svakako i ne moze presuditi, licne potrebe i afiniteti su presudne.
Manite se corava posla...

IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iP5
CyanogenMod 10 Jelly Bean on the Samsung Galaxy S III

Watch our video walkthrough of Android 4.1 Jelly Bean running on the Samsung Galaxy S III through CyanogenMod 10. As long as you are rooted, you can easily install the CyanogenMod 10 Jelly Bean preview with ClockworkMod Recovery. Below are links to the relevant XDA threads:

International GSM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1779426
AT&T: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778270
T-Mobile: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778217
Sprint: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778266

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S III predstavljen je 29. maja, a za ovim modelom vladalo je veliko interesovanja i pre zvaničnog dolaska na tržište.
Iz juznokorejske kompanija objavili su da je dnevno prodavano oko 190.000 ovog modela, čime je SGS3 nadmašio svog prethodnika. Samsung Galaxy S II je do cifre od 10 miliona došao tek za pet meseci.
Glavni konkurent, Apple, prijavio je prodaju preko 4 miliona iPhonea 4S samo tri dana nakon lansiranja, prenosi AFP.

http://www.b92.net/tehnopolis/gadgets.php?yyyy=2012&mm=07&nav_id=625990
« Poslednja izmena: 23. Jul 2012, 19:28:02 od kultivator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S3
Južnokorejski proizvođač elektronske opreme Samsung pozicionirao sedaleko ispred američke kompanije Apple na tržištu pametnih mobilnih telefona.Zahvaljujući velikoj potražnji za uređajem Galaxy S III, lansiranom u maju, Samsung je povećao prednost u drugom tromesečju 2012. godine sa 50 miliona prodatih komada svojih telefona, dok je u istom periodu bilo prodato 30,5 miliona primeraka Apple iPhonea, pokazala je analiza novinske agencije Rojters.
Samsung se nalazi i na prvom mestu liste najvećih proizvođača mobilnih telefona uopšte, mesto koje je dugo godina pripadalo finskoj kompaniji Nokia.
Samsung je, kako se procenjuje, u drugom tromesečju prodao 15,7 miliona mobilnih telefona više od finske kompanije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Jest' brz Sunce ti poljubim sa ovim JB! I naravno stock Android je zakon!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung galaxy s3
Pre par dana sam uzeo telefon... Imam par pitanja: Kopirao mi profile sa fejsa u kontakte kako to da sprecim ? ili da izbrisem ? Kako da vidim sms poruke normalno (ne kao prikaz razgovora , za svakog korisnika posebno)...?
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
SMS poruke jesu normalne (onaj stari prikaz je pa pa, otišao, hvala bogu i neće se vratiti), jedino da instaliraš neku 3rd party sms aplikaciju sa Play Store-a koja ima taj stari prikaz poruka.

FB sync isključuješ u Settings/Accounts & Sync
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.