Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9300 Galaxy S III  (Pročitano 197335 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung S4
Ne znam što uopšte raspravljate o tome koji je bolji. Ovo je tema za S3 i o njemu treba pisati.
Uzeo sam ga prije par dana, a dugo sam se dvoumio između njega i upravo One X. Po svim testiranjima S3 je bolji i ne treba uopšte raspravljati o tome. Veće je neko gore napisao da je maska i kvalitet izrade bolji na One X. Slažem se i sa tim, vidi se to čim ga uzmeš u ruke. Ogroman minus za One X i jedan od glavnih razloga zbog kojeg sam na kraju uzeo S3 je taj što ne želim nositi punjač sa sobom stalno. Onakav telefon da naprave a da je baterija onako slaba. Očaj! Naravno tu je i displej koji je takođe bolji na S3. 

Čini mi se da HTC sve više kaska, kao Nokia prije godinu i kusur kad je počela da zaostaje. Prije je HTC bio sinonim za mnogo toga, ali valjda sad zbog trke sa Samsungom i ostalim da budu što konkurentniji počeli su griješiti. Moj subjektivan osjećaj. Pokušao sam uzeti sve parametre u obzir i biti maksimalno objektivan. Jer sam se i sam mnogo dvoumio i na kraju valjda ne bih samog sebe uvjeravao u lažno samo zbog "jakog marketinga". Meni reklama ništa ne znači ako mi se ne svidi telefon. Kao što mi se Iphone ne sviđa. Jednostavno meni to nije to, za druge jeste, poštujem to ali isto tako ne dam da mene neko uvjerava u nešto što je njegov lični stav. I mislim da je krajnje nekorektno da neko ko se nije susreo sa ova dva telefona (One X i S3) donosi sud o tome koji je bolji na osnovu raznoraznih review-a.

Da ne budem totalno beskoristan, evo test koji sam lično uradio.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot_2012-07-20-14-07-23.png
(171.43 KB, 720x1280)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S III
Uzeo sam telefon i  mogu reci da sam veoma zadovoljan.

Jedino sto je takvog oblika da je idealan da isklizne iz ruke.. ali dobro, ionako ga nosim ko malo vode na dlanu, pa su male sanse.

Mislio sam da je veci, nego sto u prirodi jeste. Taman legne u ruku i dzep.

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Pa evo poslednji primer kvaliteta HTC-a su ti bas OneX i OneS, problema koliko zelis.
Toko fol Samsung ni jednog probema!  Smile

Ardzuna, vjerujem za snimak, i da je pukao sam od sebe u nezgodnoj nosnji, strasno nekvalitetan telefon (i dizajn nula), a jos ogroman pa puca ko ledenica! *ebes taj telefon koji puca sam od sebe! To je najbolja Samsung ponuda a to se desava, daleko su oni jos od iPhone-a da bi im parirali, dok ne poprave kvalitet! iPhone je strava kvalitetan telefon!  Smile

Sacekajte iP5 krajem godine i vidjecete novo savrsenstvo, i ima da ide ko alva  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2012, 20:02:13 od nemanja065 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Pa evo poslednji primer kvaliteta HTC-a su ti bas OneX i OneS, problema koliko zelis.
Toko fol Samsung ni jednog probema!  Smile
Koto reko? Uostalom prezvakana fora, prosli put smo vec raspravljali one x vs sgs3. Necu ponovo sigurno da se nastavljam.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2012, 20:37:37 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Koto reko? Uostalom prezvakana fora, prosli put smo vec raspravljali one x vs sgs3. Necu ponovo sigurno da se nastavljam.
Pa kako onda tvrdis da je bolji SGS3, a ne vidis njegove velike mane!  Smile velika mana HOXa vam malo losiji video snimak i neke sitnice jos Smile O sunce ti poljubim ko da je fotoaparat, a 'vamo se Sasmung raspada a to ko mala mana  Smile

Kad se stavi sve na vagu tu su negdje, ali ni jedannece prismrditi iP5 kad izadje, kao sto vec ne mogu ni iP4S Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iP5
Dobro, da ne idemo u krajnosti Smiley

Meni nije bila namera da se stekne utisak kako je ajfon savrsen, a da su Samsunzi sranje. Daleko je i iPhone od savrsenstva, ima i on svoje probleme, ali definitvno stoji da u ruci deluje cvrsce, kompaktnije i da je generalno kvalitetnije izradjen nego npr. Galaxy S ili S2. Ajde, za S3 necu nista da pricam posto nisam imao prilike da ga koristim uopste.
Naravno, kvalitet izrade je samo jedan od mnogih cinilaca koji ulaze u igru kada neko bira telefon. Verovatno je mnogo bitniji sam OS i njegov dizajn. Mogu da razumem telepa kada kaze kako mu je iOS ruzan jer Android na Galaxy telefonima stvarno izgleda lepo i prijatno za oko ponajvise zbog Super Amoled ekrana.

Sve zavisi od coveka do coveka, nekome se vise svidja ovo , nekome ono, a najbolje bi bilo kada bismo svi imali para i za jedno i za drugo Smiley

A sada da se vratim na temu, ovo je jos jedan interesantan drop test:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
a 'vamo se Sasmung raspada a to ko mala mana  Smile

Znaci ti tvrdis da se ce svi oni silni milioni telefona da puknu, ako ne puknu ti samo trolujes ovu temu bez neke potrebe.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2012, 21:09:41 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Znaci ti tvrdis da se ce svi oni silni milioni telefona da puknu, ako ne puknu ti samo trolujes ovu temu bez neke potrebe.
Ne tvrdim, ali nije jednostavno da kupis telefon a citas po netu te probleme pucanja! Mozda se tebi ne bi desilo, ali nikad se ne zna!c  Smile Vecina kupuje one silne zastite, zbog osjetljivosti! Opet je mnogo lakse kupiti telefon a vidis da se niko ne zali na njega! Nisam cuo da se iko pozalio na iP (sem nekih ogranicenosti ako se moze nazvati problemom) posebno na kvalitet tu je nenad*ebiv..utegnut, cvrst, lijepo lezi u ruci, lijep dizajn...sta ti vise treba  Smile Drug mi nosi iP 2 godine ni jedne ogrebotine ko nov, sad da ga proda moze uzeti skoro 400€ a platio ga malo vise  Smile SGS sam platio 300€, sad ne mogu uzeti 150 a nije prosla ni godina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Drug ima iPhone4 i tri puta je razbio back cover, plus mu je onaj alu bezel izgreban i izudaran, moj sgs ims 0 (i slovima nula) ogrebotina na ekranu posle skoro dve godine i dve tri ogrebotine na ledjima ali odakle je sve padao nije nista cudno. iPhone kod nas kosta koliko kosta zbog nemogucnosti kupovine preko operatera, drug kupio 3GS kada je izasao polovan mesec dana star iz Slovacke za 300 eura kada su se kod nas valjali za 550-600 eura. Opet kazem, ti zarko zelis iPhone i fasciniran si njime, tako da nisi objektivan i sve sto nije iPhone je sranje i govance (usput ja neudobniji telefon od iPhone4/S nisam drzao, mislim one ivice ti stalno seku ruku i to staklo imas osecaj da ce stalno da ti sklizne iz ruke). Znas ne pravi apple neke mega kvalitetne uredjaje, iPhone 3g i 3gs su pucali kao ludi po ivicama i oko otvora za slusalice, zvucnika (samo sto to niko nije postavljao na net, ali nije ni cudo kada su svi blogovi na appleovom kur.u)
« Poslednja izmena: 20. Jul 2012, 22:17:53 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Gresis. Net je bio prepun tih slika puknutih 3G/3GS. Ja cak ponekad pomislim da je i ovo neki uvrnuti smisao za marketing i neko kopiranje apple-a cak i u nedostacima telefona. Bas tada sam ja imao i jedan i drugi (kad je koji bio aktuelan) i oba ne samo da nisu pukla, vec sam ih posle recimo gidnu dana koriscenja prodao, bez i jedne ogrebotinice, stanje 10/10. Kako je to moguce? Pa lepo. Maksimalno sam cuvao telefone, stavio im full body foliju i cak i pored toga sam ih nosio u futrolama i pazio ih maksimalno. To je ujedno odgovor na pitanje kako ovima drugima puca. Pa lepo, kao sto je neko rekao "nothing is idiot proof". Dakle svaki telefon se moze izgrebati i polomiti, kao sto se svaki moze maksimalno sacuvati ako ga koristi neko normalan. Ni sam ne znam koliko sam puta cuo "nije on tebe kupio, kupio si ti njega", pa posle isti ti ljudi dolaze i ne mogu da razumeju kako meni telefon nije pukao, kako je kao nov, a njihov izgleda kao da ga je regazio kamion sa prikolicom. A sto se kvaliteta tice, cinjenica je da su 3G/3GS bili napravljeni od plastike koja se grebala vrlo lako i koja je mogla da pukne, nepazljivim koriscenjem. Medjutim sto se kvaliteta materijala tice, ogroman je napredak napravljen sa iPhone 4/4S. Telefoni su savrseno utegnuti, kompaktni, "teski", jednom recju odaju utisak kvaliteta. I mogu naravno i oni da se izgrebu, ali njih vec mozes da koristis bez ikakve folije i zastite i ako imas minimum odgovornosti prema telefonu, telefon ce ti biti kao nov.

To za oblik, ne znam sta da ti kazem. Ja sam koristio 4 i sada 4S i nista mi se ne useca u ruku i oblik i pre svega velicina mi savrseno odgovaraju. Probao sam par androida sa vecim ekranima i jednostavno mi to ne lezi. Preveliko mi je, preglmazno, neprakticno. Voleo bih da Apple ne podlegne trendovima i da poveca ekran i dimenzije telefona, mada izgleda da ce ipak to uraditi na sledecem modelu.

A sto se cena tice, to je jedna od najvecih zabluda koja ovde vlada. Cinjenica je da su se ovde ranije, dok je sve to bilo egzoticno, apple uredjaji prodavali uz ogromnu zaradu. U medjuvremenu su se svi navukli na njih (i ko treba i ko ne treba) i sada je to postao neki mainstream i sada svaka susa trzi i donosi to ovde. Tako da mislim da, mozda uz izuzetak Hong Konga (mada i to je pitanje) Apple uredjaji su ubedljivo najjeftiniji u Srbiji. Vidjao sam da ljudi ovde prodaju recimo 4S simfree vakumiran za 520-530 eur, a u Svajcarskoj gde je najjeftiniji u Evropi kosta recimo ~550 eur. Pre neki dan sam kupio MacBook Air 11" vakumiran sa internacionalnog garancijom (proverio da nije kraden) za 700 eur, a u Nemackoj recimo kosta preko 1100.
« Poslednja izmena: 21. Jul 2012, 07:46:23 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.