Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9300 Galaxy S III  (Pročitano 197317 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iP5
Voleo bi da npr. vas par koji imate iPhone i neki android snimite npr. nekih 5-10 minuta poređenja. Čisto da vidimo svi. To nije nikakav problem, ne mora biti neki super mega giga HD snimak.

Tokom sledece  nedelje cu imati vise vremena, pa cu probati da uradim neko poredjenje samo treba da nadjem nekog druga da snima pa ako to bude licilo na nesto, postavicu snimak sa zadovoljstvom Smiley

Jedno malo upozorenje GS3 korisnicima da paze kako i u cemu nose svoj telefon da se ne bi desilo sledece:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Voleo bi da npr. vas par koji imate iPhone i neki android snimite npr. nekih 5-10 minuta poređenja. Čisto da vidimo svi. To nije nikakav problem, ne mora biti neki super mega giga HD snimak.

Tokom sledece  nedelje cu imati vise vremena, pa cu probati da uradim neko poredjenje samo treba da nadjem nekog druga da snima pa ako to bude licilo na nesto, postavicu snimak sa zadovoljstvom Smiley

OK
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S3
daj iphonovci,smesni ste...i onako treba da se javno izviniteu narednih 6mes. i to na vasem sajtu iPhon home samsungu za optuzbe da vas je samsung kopirao pa je sud u SAD ustanovio da nema nista od toga i da sad morate da se izvinite i to na stranici sajta javno(oko modela tab.10.1)...i sada nemate sta drugo pa izmisljate pukotine koje su nastale pri transportu ili kako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
kultivator, sve su to cinjenice. Pa to ti je i sam Samsung priznao i iznjeo u javnost da je do njih i da ce besplatno servisirati. Ja sam zaista pokusavao pronaci tu dobrotu u Samsungu i nikad mi nije uspjelo. Ne znam ni sam koliko sam ih kupio i uvijek se pokajao. Posle SGS2 sam donjeo zakljucak, Samsung, nikad vise. Trenutno naj vise koristim HTC One X, prvi koji dodje i kaze da mu se ovo desilo sa njim, ja cu svoj telefon pojesti. Kvalitet u izradi ta dva telefona je neuporediv. Iphone ne volim nikako i to samo iz jednog razloga. Previse su ga digli u nebo, on ne vrijedi ni blizu koliko se prica. Telefon jeste dobar ali ipak nije to kao sto se prica a posebno ne vrijedi onu lovu. Sledeci Iphone cu kupiti tek kad se smire strasti i priznaju pravu vrijednost tog telefona. Do tad moj No1 izbor je HTC. Moze mi pisati i pricati ko sta hoce ali me vise niko en moze razuvjeriti. Ja mozda imam malo vise srece od ostalih pa mogu kad pozelim promjeniti telefon i testirati sto god ja hocu. Sve sto napisem je licno iskustvo a ne tamo negdje procitano ili cuo od zena u brijacnici.
Samsung jednostavno ima opasno slozenu reklamu i tu se sva prica zavrsava. Posle pregledane reklame ili procitanih informacija o telefonu neiskusni kupac ima osjecaj da nece dobiti telefon vec neki svemirski brod.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Pa evo poslednji primer kvaliteta HTC-a su ti bas OneX i OneS, problema koliko zelis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S3
pa svemirski je brod spram HTC oneX ... bar ono sto vidim po testovima,i koliko sam uporedjivao u telenorovoj prodavnici gde mi kolega radi... stoji da je Htc bolji po masci i zavrsnoj izradi ali sve tu prestaje,Samsung ima i bolju podrsku,imas utisak da se ceo Android vrti oko Samsunga...i sada da se ne ponavlja sta je jos ispred HTC one X...ali dobro,stvar ukusa..sto se tice kostanja izmedju ova dva modela cene su priblizno iste u globalu...pa ko sta voli,youtube je pun testova i uporedjivanja tako da nema zabune i uticaj reklama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
telep, koje su to mane? Jedina mana je bila vezana za Wlan i to kod jedne serije dok se kod SGS3 malo malo pa nova pojavi. Budimo reali ...
kultivator, izvini, ali to sto si ti napisao su samo tvoja nagadjanja. O kakvoj podrsci pricas, pa pogledaj poslednje update i vidje ces na koliko vremena je prije dobijao HTC. Sve ostalo je isto ... Svi ti snimci po youtube su vrlo upitni. Dobro pogledaj, na nekima je bolji jedan a na nekima drugi tel. Sve je to pristrasnost, danas je jako malo realnosti. I jos nesto, ja imam vise prijatelja koji se bave prodajom mobilnih telefona sto ne znaci da sa tim nesto vise znam. Zapamti, danas su mnogi pristrasni.
Evo ti odmah i jedan primjer : Imam dva prijatelja koji rade u istoj trgovini. Dolazim da kupim telefon, i debelo razmisljam izmedju Iphone (mada sam rekao da ga necu kupiti) i HTC One X. Pitam jednog (jer su ih vec valjano istestirali) kaze mi tip, ma Iphone zakon. Potom ga pitam, a zasto? Kaze, iphone je iphone. Znaci ne zna ni on sam. Posle pitam drugog, tip se nasmija i kaze bez razmisljanja HTC One X. Reko zasto, onda mi tip isprica cijeli roman. Ovaj drugi je sve to slusao i samo slegnuo ramenima.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Apple iPhone 6S
Bez obzira da li voleli ili ne Apple i iPhone generalno, njihovi uredjaji su nesto sto jednostavno morate da uzmete u ruke i da koristite (po mogucstvu bez predrasuda), minimum mesec dana. To vam jejedan jedini validni test. Ta poredjenja "na papiru", po mhz, mb, rezoluciji, tehnologiji ovoj, onoj, to jednostavno ne pije vodu. Ovo vam kazem kao neko ko je koristio i jedno i drugo i ko (bar ja tako mislim) nije fanatik, niti fanboj (jedne ili druge strane). Npr. koristio sam licno nekoliko premium android modela, a koristio sam jos na krakto dosta njih, koje nisam imao u svom vlasnistvu. I zakljucak je da imam iPhone 4S kao svoj telefon. Dakle ne bih ga menjao ni za jedan drugi. Voleo bih, kada bi mi finansije to dozvoljavale, da imam jos par modela, pre svega android, mozda i neki wm, koje bih mogao da cackam, igram se sa njima i tako dalje, ali svakako za sada ne bih menjao 4S ni slucajno, ni za jedan od njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Samo mi uopšte nije jasno više jel ovo HTC tema, iPhone 4S tema ili šta?

telep, koje su to mane? Jedina mana je bila vezana za Wlan i to kod jedne serije dok se kod SGS3 malo malo pa nova pojavi. Budimo reali ...

A ono razlivanje boja kada malo jače stisneš ekran na OneX, pa crni OneS kome je otpadao keramički finiš i koji se grebao kao od šale. Ovo za prodavce ne znam šta ti je mogao celu knjigu ispričati, fakat je da je SGS3 brži i kompletniji telefon. Uostalom ne vidim šta si se ti dohvatio SGS3 i sada si na nekom putu dokazivanja kako je HOX mnoooogo bolji telefon, jer eto prodavac ti je ispričao roman. I za kraj ja nikada ne bi mogao da koristim iPhone, jednostavno mi je ceo iOS ružan, pun nelogičnosti, i jednostavno nekako odbojan.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2012, 09:48:53 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S3
daleko od toga da HTC X nije dobar mob. no stariji je od SGS3 pa i dobija pre update...po mom misljenju po meni je SGS3 bolji programski...na HTC-ovoj strani je maska,memorija....SGS3 ima bolji displej na testu odradjenim u Quadrantu SGS3 ga ubedljivo tuce... no ovo je moje misljenje,licno cu uraditi test SGS3 i postaviti ovde,krajem Avgusta kada se vratim sa odmora...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.