Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9000 Galaxy S  (Pročitano 171076 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Nepoznat
Browser
Android 4.0
mob
Apple Iphone 4s
Default broswer je dosta dosta kvalitetniji od ovih dodatnih koji se mogu instalirati..svakako probao sam skyfire i on ne valja nicemu ni za download a kamoli surf,baguje samo tako verovatno jer je beta u pitanju..probao sam dolphin hd i uspeo jedan rar fajl da skinem al dalje ni makac isto blokira ko i predefinisani..opera mi je isto nesto bagovala tako da nisam stigao download da isprobam al mislim da ce biti mrka kapa :-@
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple iP5
Molim za pomoc stigao mi je Samsung Vibrant (Galaxy S).  Nikako ne uspevam da ga sinhronizujem sa racunarom.  Do sada sam imala WM6. 1 a ovo mi je prvi android. . . Koji program treba da skinem za sinhronizaciju. . . probala sam vec nesto ali neuspelo. . . Isto tako ne mogu da se prikacim na net. . . da li treba neko podesavanje posebno?
Sory ako vam ovo sve deluje amaterski ali vidim da se razumete dobro pa vas ipak molim za pomoc. . .  :help:

Umnapred hvala

Za sinhronizaciju sa racunarom se koristi Samsung Kies: link

GPRS podesavanja za Android telefone mozes da nadjes ovde:
http://forum.burek.com/gprs-i-mms-podesavanja-za-mobilne-telefone-t505109.msg8472633.html#msg8472633
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple iPhone
bobahajduk, evo jedna vest za tebe Smiley

Galaxy S Android 2.2 Froyo update begins to trickle out (update: official)

Based on breathless reports we're seeing on Twitter and in the XDA-Developers' forums, it would appear that Samsung has just pushed out the official Android 2.2 Froyo update for its Galaxy S as promised. Our Nordic friends are the first to report seeing the build I9000 JPM update in the latest version of Samsung's Kies PC software. It's early days though, so do let your fellow i9000 owners know how it goes in the comments below. List of changes (including GPS fix) listed after the break.

Update: We've just been handed the official press release for the Andoid 2.2 Galaxy S update. Indeed, Nordic countries get it first (starting mid-October, aka, "now") before it's "gradually rolled out to other European markets, Southeast Asia, the Middle East Asia, North America, Africa and rest of the world." Hey, it takes time to update 5 million handsets.

[Thanks, Gustav F. and Chong Shau Poh]

Android 2.2 JPM for the Galaxy S reportedly adds the following:
-Android 2.2 JIT compiler
-Adobe Flash Player 10.1 compatibility
-New Android Market with auto-updating
-Speed improvements
-Pinch-to-zoom homescreen flyover
-Improved default keyboard
-Quick links to "GPS" and "Auto rotation" toggles on notification bar added
-Slightly different graphics and transitions with app drawer and default icon dock
-Colored icons in settings
-GPS Fix
-Colored settings icons
-Media Hub
-Darker menu theme, navy blue color
-Better Exchange support
-Video records in MP4 format
-New Search widget
-New Gmail application

Press Release:

Samsung GALAXY S Offers New Android 2.2 Upgrade
New platform upgrade provides enhanced experience on the go

SEOUL, Korea – October 18, 2010 – Samsung Electronics Co. Ltd., a leading mobile phone provider, today announced the Android™ 2.2 (Froyo) upgrade to the Samsung GALAXY S, giving users access to new features, enhanced navigation applications and improved performance.

The Android 2.2 upgrade will be available via Kies, Samsung's unique in-house software upgrade program. Kies can be downloaded at the Samsung mobile website (http://www.samsungmobile.com).

The GALAXY S is Samsung's cleverly designed smartphone with a bright 4-inch SUPER AMOLED screen and a 1 GHz application processor, giving users an intelligent, immersive and integrated mobile experience. The Android 2.2 upgrade offers voice-controlled GPS through Google MapsTM with Navigation, faster performance by JIT(Just in Time) compiler. Additionally, further functionalities including Search in-browser, Adobe® Flash® Player 10.1, improved customization options will be provided with OS upgrade.

- Google MapsTM with Navigation: GPS navigation system with voice guidance
- Adobe® Flash® Player 10.1: Allow the web browser to make full use of the whole web
- Setup Wizard: Quickly customize the GALAXY S and access networks with ease
- Home Screen/Menu Preview and Edit : Preview by pinch-zoom
- Search in-Browser : Google™, Translate, Wikipedia, Dictionary

The Android 2.2 upgrade will be available from the mid of October 2010 in the Nordic region and gradually rolled out to other European markets, Southeast Asia, the Middle East Asia, North America, Africa and rest of the world.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple iPhone
Univerzalno rešenje za Galaxy S lag

Do sada je bilo nekoliko rešenja koja su trebala da smanje lagovanje Galaxy S telefona, i mnoga od njih su radila odlično. Količina hakova i tvikova za Galaxy S se povećala vremenom, a XDA developer sztupy je odlučio da ih sve spoji u jedan univerzalan kernel. Što će vašem telefonu dati konzistentnu brzinu i celokupno ubrzanje.

Ovaj kernel vam zapravo daje mogućnost da menjate “šeme” koje sadrže različite popravke i hakove. Ove šeme je moguće kontrolisati u ClockworkMod aplikaciji, gde je takođe moguće birati više startup podešavanja,. Više o ovom kernelu i njegovim mogućnostima možete pronaći ovde.

Obratite pažnju da je ovo još uvek u alfa fazi, i da može dovesti do nestabilnosti i bagova. Ako ste novi u ovome, molimo va da pročitate što više o flešovanju kernela i ROMova na vaš telefon, pre nego se upustite u ovo.

Izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Bravo
Samsung Galaxy S is the first Wi-Fi Direct certified phone

The Samsung I9000 Galaxy S can add another highlight to its connectivity spec list - Wi-Fi Direct. Wi-Fi Direct is a very new technology and the Galaxy S is among the first devices to support it - and certainly the first phone in the short list.

If you've missed our post on Wi-Fi Direct, it's a technology that aims to remove the need for a router, so that you can connect two devices directly and enjoy the fast transfer speeds of Wi-Fi b/g/n (the Samsung Galaxy S supports the three) (with some WPA2 security for a good measure).

The great thing about Wi-Fi Direct is that only one of the devices needs to be Direct-enabled for the connection to work.

Enabling Direct on already available devices is possible too - via a software update. So, Samsung I9000 Galaxy S owners will be able to use Wi-Fi Direct with their current hardware.

At this point it's not clear how (and when) the Galaxy S will receive the update - firmware update or an app. Either way, we're modders will sure be quick to port it to other phones.

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Super je telefon ali povezati ga sa gov....m kiesom je umetnost, stvarno samsung ne zna da napravi normalan pc software.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Evo posle dva dana korišćenja da napišem nešto o telefonu:
Ekran je fenomenalan (razmišljao sam i o desireu ali nikako ne mogu da pristanem na lcd).
Muzika se na slušalicama čuje isto fenomenalno.
Kamera (nije mi bitna uopšte) pravi dobre slike, i video je dobar.
Telefon je za mene velik i veće od ovoga ne bi mogao ni da držim u ruci, izrada iako je od plastike deluje kvalitetno.
Softver mi je "neki" (telefon je brendiran, i nemam pristup rekaveriju, tako da ništa još nisam menjao) pošto se samsung potrudio da zakomplikuje maksimalno, iako ne znam od kada je i koja verzija telefon radi brzo i tečno (ima one fensi efekte, skrol je neverovatno smooth), jedino se u nekim stvarima oseti onaj samsungov lag, koji se kod mene pojavljuje u stvarima koje jako retko koristim tako da mi za sada ne smeta.
Ono što me je stvarno iznenadilo to je da telefon čita sve moguće video fajlove po defaultu, prebacio sam 720p video klipove i radili su najnormalnije.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 11:17:57 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.28
mob
Apple iPhone
Ma da, telefon cita sve video i audio fajlove. Cak i FLAC  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Još da napišem ovu nelogičnost  Smile, ako hoćete da telefon povežete preko kiesa morate koristiti touchwiz launcher (ne launcher pro ili adw), ovo sam slučajno negde pročitao posle celodnevnog drndanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.28
mob
Apple iPhone
Nije dovoljan ni jedan komentar osim ovog - Samsung jbg  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.