Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:03:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samoubistvo  (Pročitano 62293 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Muci vas zivot?-Ma,proci ce... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 48
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson w810i
Pa da. . . Od neceg se mora umreti. . .  Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 23:45:43 od Andina BG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
izuzetno je glupo nazivati samoubice kukavicama, bez da ste upuceni u njihov motiv....
Neko se napravi pametan i kaze :" ma on je pi*ka, nije imao hrabrosti da zivi i resi problem". Ma nemoj ?!

A sta ako ima rak u poslednjoj fazi, ako mu prognoziraju jos nekoliko meseci patnje, ako mu se telo raspada ?!
Ili ako neko izgubi sve najblize u recimo saobracajki ?!
Sta ako resenja problema nema ?!?!
isto tako, na jednoj temi ovde, covek je pitao jel ima neko iskustva sa jednim anti-depresivom ?! i odmah su osuli drvlje i kamenje po njemu, kao "ti si kukavica,najlakse je drogirati se lekovima...". A pojma nemaju koji je njegov problem !!! (ne znam ni ja, ali nije ni bitno!)
budale...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Pa to jeste fascinantan fenomen kod nas, sedimo zavaljeni na toplom za svojim kompjuterima i laptopovima i govorimo kako su oni koji to urade najvece stroke od ljudi - govorimo kako nista nije beznadezno i bezizlazno sa svojih super toplih i ususunih pozicija... Moralisemo ne znajuci sta sve ljude moze zadesiti.

Super je kako uvek nekako dajemo sebi za pravo da smatramo da je ono sto je za nas istina - jedina prava i velika istina...
A kada zaskripi - onda se branimo upravo tim argumentom ''ma meni je moj problem najveci i teret najtezi''
Odmah polazimo od pretpostavke da su problemi koje smo mi imali oni najveci na svetu i stravicno teski i komplikovani i samim tim cinimo gresku u rasudjivanju...Dolazimo do zakljucka da od toga ne postoji veci problem i samim tim nam nije jasno kako neko to moze da uradi.

Ne pokusavam da opravdam ovaj cin...To je ocajnicki cin, to je strasno, to je tuzno...Kukavicno, da. Ali daleko mi je od te ljudske slabosti groznije ljudsko licemerstvo, pricanje napamet...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Нема ту лицемерства, то је једноставно тако. То су слаби људи, не рачунајући ово што је Радулац поменуо око болести. Ја сам већ рекао, ако ти је тешка фрка, увек пре самоубиства можеш да одеш негде у манастир, да одеш негде на село да ринташ, па можда ти се кроз месец дана нешто јави. Ионако немаш шта да изгубиш, па одложи то самоубиство и уради нешто максимум радикално па види шта ће и како бити. Самоубиство је кукавичлук из простог разлога што се одустаје док још нису све опције испуцане.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Posto mi znamo necije opcije...

Jeste licemerstvo - tesko licemerstvo...To je moja najbolja ortakinja rekla - i sasvim lepo sroceno, bez obzira sto tema nije bila o samoubistvu, jer je to nesto sto se moze primeniti na citav ljudski bag u njihovoj prirodi : Ljudi su uvek stravicno racionalni, svesni, logicni, proracunati kad oni nisu u pitanju a kad je njihovo dupe u procepu - onda se raznorazni izgovori izvlache i sve je dozvoljeno.

Svi u nekom trenutku u zivotu padnu stravicno nisko, ali neki ljudi potonu van svega sto mi mozemo da zamislimo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Ljudi su uvek stravicno racionalni, svesni, logicni, proracunati kad oni nisu u pitanju a kad je njihovo dupe u procepu - onda se raznorazni izgovori izvlache i sve je dozvoljeno.
ОК, прихватам ово, лепо речено. Мада не мора да буде тако. Ја се трудим да говорим из своје перспективе, а ако је ствар мени непојмива не убацујем се да коментаришем и лупета. Овде и даље стојим иза онога што сам рекао, да, ми знамо нечије опције, ја сам навео 2 које су ми прве бубнуле на памет, и које су изводљиве.
Знам човека којег су политичке игре уништиле пошто је био сведок којекаквих радњи па су му све одузели, одлежао је 8 месеци затвора ни крив ни дужан и после свега тога му је ужа породица погинула у саобраћајки (четворо мртвих, остао само он). И човек дигне руке од свега, спакује кофер и оде на село да где и дан данас живи код једног човека и помаже му око свега у замену за смештај и храну. И повратио се човек.
И сам сам био у јако јако јаааако лошој ситуацији па сам сконтао да боље узмнен онај кеш што сам уштедео и да одем у три лепе да рестартујем мозак. И решио сам да то одрадим ал се у буквално последњем моменту појавила девојка која ми је сада цео живот и чије име могу комотно да истетовирам преко чела. Али самоубиство НИКАДА! не може да дође на ред јер има мали милион ствари које можеш да урадиш пре тога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Ako neko hoce da se kokne, treba da se kokne... ali to treba da uradi uspesno iz prvog puta i spasi mrcvarenja sebe i ostale... Tu postoji par jako efikansih nacin... npr. skakanje sa mosta na beton, uletanje na autoput, pucanje glavu i tako to...
Ako pokusava, pa se premislja... onda umesto da poseze za bocicom aspirina ili kasapi svoje jadne vene, visi sa mosta iznad reke ili sa prozora na prvom\drugom spratu... mozda treba da:
a) ode kod psihica;
b) nadje prijatelje;
c) ukapira da postoje bolji nacini da se privuce paznja... npr. pevanje, slikanje, gluma, etc.

Sto se tice volje za zivotom, ja sam egoista. Zaista. To je najbolji lek protiv misli o samoubistvu. Sama pomisao da ti vise neces postojati ako se koknes... je strasna.
Ako sam ikad i pozelela da umrem, to je trajalo izmedju 2 i 5 sec, koliko je potrebno da mozak procesuira tu ideju i odbaci je uz recenicu: "Ne lupaj idiote!"
Takodje, ako se izuzmu teske bolesti (moje) i nasilje (porodicno), bila sam u gotovo svim situacijama koje mogu da ti zagorcaju zivot... pa ipak, i dalje se smejem svaki dan...  Smile
Pokusavam da shvatim ljude koji pokusavaju da se koknu zbog toga sto ih je devojka\decko ostavio, ali mi i dalje nije jasno zasto onda vise sa mosta, umesto da svrate do psihica... ili prijatelja... ili rodjaka... ili roditelja...
Pokusavam da shvatim te neuspesne samoubice, ali mi nikako ne ide od ruke... Da li su oni dokaz da je ljuski obraz djon?

Elem... i da zakljucim ovo moje pisanije sa depresivnom muzikom...
Jedan od mojih omiljenih bendova je Block out... slusam ih od srednje...
Ako nesto moze da se kaze za njih je to da su depresivni, i ne samo da su depresivni, vec kad bi sasturgao svu depresiju sa planete, opet bi oni ostali u nekom cosku... depresivni...
Pa, ipak... njihove pesme mene cine neobicno srecnom... ne znam zasto... Pre ce da me smori neki tuc-tuc i "rucice u vis", nego nesto zaista depresivno...
Eto, ja ih pustam kad sam bas neraspolozena i cim cujem npr. "Carobni akord", meni se kez stvori na licu...  Smile

E, sad... moze li neko da mi objasni zasto depresivna muzika cini ljude depresivnim ili je to cisto pozerstvo, kao sto je ovaj\onaj emo pokret? Ja mislim da je pozerstvo...

I za kraj... moja omiljena pesma... dobro.. jedna od 10 omiljenih...
Prava oda zivotu, koja ce vas momentalno razveseliti..
Paznja... melodija je jako zarazna:

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
To za muziku, mislim da je pozerstvo..Ljudi traze izgovore za svoju labilnost, cini mi se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
LG 4X HD
Zelja za samoubistvom moze biti posledica nekog psihichkog poremecaja, u tom sluchaju ne moze biti rechi o kukavichluku.

Citat
Pokusavam da shvatim te neuspesne samoubice, ali mi nikako ne ide od ruke... Da li su oni dokaz da je ljuski obraz djon?
neuspeshne samoubice uopshte ne pokushavaju da se ubiju stvarno, taj chin je  nekakav ochajnichki poziv u pomoc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:03:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.