Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 02:22:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samoubistvo  (Pročitano 62287 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Znas sta... mozda je vreme da prestanes da kukas nad tuznom sudbinom....
Vreme je da pocnes da se bavis naucnim radom...
Astronomija i astrofizika, hemija, fizika, geologija, matematika i ostale bazicne nauke su dusu dale za osobe sa tvojim stanjem...
Za njih je potrebno da osoba koja se bavi istrazivanjem bude u stanju na primecuje promene i pronalazi obrasce...
Bez zezanja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Frizider
Citat
Obsessive compulsive disorder.  Znas kako mi je dosadila ta bolest. Ma dosadilo mi je vise i da pisem o tome. Sve se vrti oko toga. Samo nazalost nemogu da zaustavim.
Uzmi pravi male maketice bilo cega od kartona ili se baci na origami..........meni pomaze, crtanje takodje, mada sam ja verovatno dosta blazi slucaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nista nije vecno!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Benq EF81
Narode da nema mozda post nesto kao npr osobe bez osecanja?
Nisam od onih sto oce da se ubiju (mada svako je o tome razmosljao) nego mislim osecam se prazno iznutra
vise ni neznam sta hocu sta necu,jednostavno "cold rock"..dali sam premasio post?
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Slika prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Nisi promašio, ali mislim da ne bi bilo loše da nam malo detaljnije objasniš kako se osećaš, od kada, i zašto je to tako - tj. koji događaji su prethodili takvom osećanju.  Smile

Meni prvi utisak sugeriše na depresiju, ali je to premalo podataka za neki validniji zaključak.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N-shurnaest
Obsessive compulsive disorder.  Znas kako mi je dosadila ta bolest. Ma dosadilo mi je vise i da pisem o tome. Sve se vrti oko toga. Samo nazalost nemogu da zaustavim.

Za tebe je fantasy..moja preporuka ,to sve lechi siguran sam...Tolkin je tata,t a t a...Pogotovo ako nam treba utochishte,bezbedno mesto.
Chitaj LOTR,Silmarilion ,Hobbit-a... Smile Smile Smile Smile Subkreacija univerzuma,chovek se bukvalno svega dotakao.

Kako me skenja kad chujem ovako neke misli,ne dajte se ljudi bre 'bem mu misha...
Ne postoji problem koji ne moze da se reshi...Zivot je lep bre,ne znaju ,seru!

Moratju neku magiju da bachim. Smile Smile

« Poslednja izmena: 25. Nov 2008, 00:30:00 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ovo je jako teska tema, ne znam kako da se izjasnim Smile par puta sam pokusala da opravdam neke osobe koje su to ucinile ali samo mogucnoscu da u tim trenutcima nisu bili u stanju da razumno kontrolisu svoje misli. Znam da u pravu postoji pojam lucida intervale kao svetao trenutak kod neuracunljivih osoba, pa me je to navelo da mozda kod nas uracunljivih postoji tako po neki trenutak koji bi se mozda mogao nazvati "mracnim trenutkom".
Generalno sam protiv samoubistva, mislim da to nikada ne bih ucinila, dovoljno mi je samo da pomislim da je zivot jedan i da u njemu ima toliko lepih stvari da bi mi bilo zao propustiti ih,  ma koliko me teska muka snasla. Tuga se da preboleti, problem se svaki moze nekako resiti i .........ali se zivot ne moze ponovo ziveti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Borislav Pekić

"Samoubistvo je ekskluzivno ljudski odgovor na tegobe življenja. Životinje se ne ubijaju. Svetinja sopstvenog života, kad se tuđ život i ne poštuje, usađena im je instinktom vrste kojoj pripadaju, kojoj služe. Ovakvu pripadnost čovjek već milenijumima ne poznaje. Pripada sebi, sebi služi, privremeno i povremeno obuhvatajući i ono što voli ili mu treba, ali uvijek sposoban da se kao jež skupi u svoje bodljikave razmjere i preduzme čin koji ništa do sebe u obzir ne uzima. Takav je čovjek, prognanik iz čovječanstva, mogao, smio, umio da se ubije; životinje, zarobljenici ciklusa, nisu to mogle, smjele, umjele."

(Atlantida)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
"Životinje se ne ubijaju." u to, kao i da se mačka dočeka uvek na noge, iliti šape i da ima devet života... prestadoh da verujem kad mi se pre petnaestak godina mače bacilo sa terase....

nego... samoubistvo... čovek, može, ume, sme da se ubije - je li on onda hrabar, ili, kukavica je što ne može, ne ume, ne sme da se bori dalje?  Smile 
Ili... Možda polazi od toga da ga na kraju te borbe, posle svih uspona i padova opet čeka isto - smrt?  Smile
Da li su ti ljudi, sposobni da sebi oduzmu život, svesni šta ostavljaju iza sebe i ispred sebe, šta ih sve tamo negde na putu kroz život može sačekati, dobro ili loše? itd... itd....

Nisam čitala celu temu, mada, možda ima odgovora na ovakva pitanja..... 
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 48
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson w810i
A sta kada se nadjemo u bezizlaznoj situaciji, kada smo sve izgubili i vise nemamo za sta da zivimo. . . ?
Tu nema pomoci. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
To ne postoji...
A sta kada se nadjemo u bezizlaznoj situaciji, kada smo sve izgubili i vise nemamo za sta da zivimo. . . ?
Tu nema pomoci. . .

Mozemo samo dve stvari... ili da shvatimo da je to razmisljanje produkt subjektivne obrade realnosti i podvlacenja crte nakon kojeg nam se cini da je situacija bezizlazna... ili da pokusamo da budemo jaki, okruzimo se pozitivnim ljudima i sacekamo da prodje neko vreme koje ce uliti nadu da bezizlazna situacija ipak moze da se resi.
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 02:22:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.