Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 22:56:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Samoubistvo je za vas:
Hrabrost
Kukavičluk
Nešto drugo
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samoubistvo: Hrabrost ili Kukavičluk?  (Pročitano 173183 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Meni se javila zelja da izletim pred voz pre jedno 2 nedelje. A onda sam video mnogo ljudi kako place oko mog kovcega i pitaju se 'Zasto?' A onda sam i ja pomislio to isto. Rekoh sebi: Zajebi ovo, necu da neko place zbog mene zato sto je meni 'neizdrzivo tesko'.
Tako da, u mom slucaju, bi bio cist kukavicluk. Za druge ne znam... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Apple 5S

Zrtvovanje zarad spasenja drugih je kad skocis u vodu ili vatru gde su zrtve i onda pocnes da vadis jednog po jednog
Ne znam da li si procitao jedan moj komentar, gde sam i rekao rodjace da je to zrtvovanje, a zasto da vas bude sram? Pa ti ili se pravis lud ili si stvarno lud? Diras u nesto sto je nekome sveto, na sta je neko vrlo osetljiv!! A to nimalo nije uredu! Jebala te demokratija! Koga bre sram sto me je naucio mom primitivnom rezonovanja? Pa sad vredjamo i roditelje? Izvini, ali za moju porodicu sam spreman da tupim nozem koljem! Zato te molim da malo biras reci! A to sto si ti "covek 21. veka" pa svaka tebi cast, tebe niko ne tera da verujes u jevrejskog stolara kako ga ti nazivas, ti si moderan, izvini zasto bi ti verovao u tako primitivne gluposti? On nas je oslobodio grehova sine!! On nam je produzio ovaj bedni zivot! Mozda su umrli u najgorim mukama njegovi ucenici, kao i drugi mnogi ljudi koji veruju u njega, ali on im je stvorio mogucnost vecnog zivota, ulazak u raj! Izvini to su za tebe primitivne gluposti! Meni je to dovoljan razlog da smatram njegov postupak velikom zrtvom, jer vecni zivot nije mala stvar! No znam da to tebi nista ne znaci, ali iskreno i zabole me! Ako je demokratija da ti mozes da pljujes po ljudima kako hoces, da pljujes na neciju veru, pa serem ti se na demokratiju! Sagledao sam sve tvoje situacije i dalje tvrdim da je kukavicluk i kraj! Svaki komentar ce vise biti suvisan tako da mozes slobodno da nastavis da iznosis situacije, cin samoubistva je cin kukavicluka! Hvala, dovidjenja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Svest je jedno nesagledivo prostranstvo,dubima,sirina,visina.Suzavanjem tog nesagledivog prostranstva,dolazi do termina¨suzavanje svesti¨.U tom stanju,svest svedena u velicinu jedne daktilografske tacke,umu vidi kao mogucnost izlaska iz te umne-klaustrofobije,malog prostora
prepunog strahova,nedoumica,nesigurnosti,emotivnog bola.Nekada,kada nemamo odgovore,
kada izgubimo mogucnosti,kada udjemo u dubine sebe,mozda tada covek,samoubistvo dozivljava
kao jedini izlaz iz tog skucenog prostora?Mislim,da nije ni kukavicluk,ni hrabrost.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbUT2V5 3.8.0.
mob
Nokia Luvmya 520
Svest je jedno nesagledivo prostranstvo,dubima,sirina,visina.Suzavanjem tog nesagledivog prostranstva,dolazi do termina¨suzavanje svesti¨.U tom stanju,svest svedena u velicinu jedne daktilografske tacke,umu vidi kao mogucnost izlaska iz te umne-klaustrofobije,malog prostora
prepunog strahova,nedoumica,nesigurnosti,emotivnog bola.Nekada,kada nemamo odgovore,
kada izgubimo mogucnosti,kada udjemo u dubine sebe,mozda tada covek,samoubistvo dozivljava
kao jedini izlaz iz tog skucenog prostora?Mislim,da nije ni kukavicluk,ni hrabrost.......
Naprotiv, svest je saglediva i veoma precizno odredjena, zato i mozemo da kazemo koje bice ima svest a koje je nema. Suzavanje svesti se desava samo kada se svest zamenjuje verovanjem, kada ono sto znamo, cega smo svesni zamenjujemo onim sto ne znamo i cega smo nesvesni.
Svest ne poznaje emocije, svest je apsolutno racionalna misao.
Samoubistvo je rezultat mentalnog poremecaja, sa cim termini "kukavicluk" ili "hrabrost" nemaju nikakve veze.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 

Zrtvovanje zarad spasenja drugih je kad skocis u vodu ili vatru gde su zrtve i onda pocnes da vadis jednog po jednog
Ne znam da li si procitao jedan moj komentar, gde sam i rekao rodjace da je to zrtvovanje, a zasto da vas bude sram? Pa ti ili se pravis lud ili si stvarno lud? Diras u nesto sto je nekome sveto, na sta je neko vrlo osetljiv!! A to nimalo nije uredu! Jebala te demokratija! Koga bre sram sto me je naucio mom primitivnom rezonovanja? Pa sad vredjamo i roditelje? Izvini, ali za moju porodicu sam spreman da tupim nozem koljem! Zato te molim da malo biras reci! A to sto si ti "covek 21. veka" pa svaka tebi cast, tebe niko ne tera da verujes u jevrejskog stolara kako ga ti nazivas, ti si moderan, izvini zasto bi ti verovao u tako primitivne gluposti? On nas je oslobodio grehova sine!! On nam je produzio ovaj bedni zivot! Mozda su umrli u najgorim mukama njegovi ucenici, kao i drugi mnogi ljudi koji veruju u njega, ali on im je stvorio mogucnost vecnog zivota, ulazak u raj! Izvini to su za tebe primitivne gluposti! Meni je to dovoljan razlog da smatram njegov postupak velikom zrtvom, jer vecni zivot nije mala stvar! No znam da to tebi nista ne znaci, ali iskreno i zabole me! Ako je demokratija da ti mozes da pljujes po ljudima kako hoces, da pljujes na neciju veru, pa serem ti se na demokratiju! Sagledao sam sve tvoje situacije i dalje tvrdim da je kukavicluk i kraj! Svaki komentar ce vise biti suvisan tako da mozes slobodno da nastavis da iznosis situacije, cin samoubistva je cin kukavicluka! Hvala, dovidjenja!

Ne moze tebe niko da opere i oslobodi tvojih grehova,
Nemas ti veze sa pravom religijom ti si samo bleda senka ,copy cat ,
U pravu si da nema demokratije specijalno ne u religiji ,
Nema vecnog zivota ni mesta za takve poput tebe u Raju ,nemas teorijske ni prakticne sanse..
Sa svojim e-mailom Ti si pokazao nepostovanje hriscanstvu
Jer Da imas osnovno znanje onda bi trebao da znas sta su smrtonosni grehovi i vec si pao na ispitu
jer ko god da te je ucio izgleda da takodje nije znao ,vidi se da ne znas sta je sveto .
Posto su Ponos i Ljutnja dva od sedam Smrtonosnih grehova koje si ispoljio u tvom e-mail-u ,
sjebao si se ,dakle tu ti nema vise bilo kakvog iskupljivanja ili bilo kakav oprostaj od Boga .
Pa Posto nemas cemu vise da se Nadas jer si sam sebi zatvorio vrata ,
Da li ces Ti da se ubijes sa tvojim tupim nozem ili neces stvarno ne pretstavlja nikakvu razliku ni meni a ni Bogu.
I CITAJ vise Bibliju sine vec pokusaj da razumes pod kojim uslovima i u kom dobu je pisana ,na kojim jezicima i sta su njeni pisci od kojih se neki medjusobno nisu znali niti ziveli u istom dobu hteli da kazu.

Gde si ti video da je samoubistvo jedan od smrtonosnih grehova ?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Naprotiv, svest je saglediva i veoma precizno odredjena, zato i mozemo da kazemo koje bice ima svest a koje je nema. Suzavanje svesti se desava samo kada se svest zamenjuje verovanjem, kada ono sto znamo, cega smo svesni zamenjujemo onim sto ne znamo i cega smo nesvesni.
Svest ne poznaje emocije, svest je apsolutno racionalna misao.
Samoubistvo je rezultat mentalnog poremecaja, sa cim termini "kukavicluk" ili "hrabrost" nemaju nikakve veze.
Mozda je svest,kako ti kazes saglediva,ne znam?Ali termin ¨suzene svesti¨poznat je u sudskoj medicini.Licno,mislim da je svest,bas kako sam naveo u svom prvom postu.Ti si svestan trave kao oblika zivota,ja mozda nisam.Neko treci,razmislja i o prirodi minerala,kao neke vrste oblika zivota?
Sto je svest sira,mogucnosti izbora i resenja su veci.Kad dolazi do suzavanja tog prostora,ono sto ostane,cini se kao jedini izlaz,jos ako se sve slozi,taj izlaz  moze biti samoubistvo.
Nisi i nisam cuo,da se neka zivotinja samoubila,ali sam cuo,da se samoosakatila,kako bi pobegla iz zamke.To je svest,a samo na korak od samoubistva,kao opcije.Sve je moguce,i sve nije moguce.Ali stvari se desavaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

@ shomi_rocket  Alex616: ajde braćo iskulirajte, popite pivo.

Većina samoubistva bi mogla da se spreči, da je neko na vreme prišao čoveku i pomogo mu. Pritom ne mislim da mu priđe kad se već popeo na vrh solitera, nego pet godina ranije.
Ali većina ljudi se ne usuđuje da traži pomoć, jer se plaši da će naleteti na neke kretene koji će da ih omalovažavaju i da im se smeju i time ih skenjaju još više.
Ako meni ne veruješ otvori bilo koju temu na psihologiji.

I kad je čovek tako sam godinama, bez ikakve šanse da se nešto promeni, onda prijatelju ajde da završimo sa tim više.

A to što je neko ko ima dvoje dece i ženu odlučio da se ubije to je idiotizam.
Za žrtvovanje skidam kapu.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Apple 5S
Ne decko nisam ja zapecatio sebi vrata raja, uvek postoji vreme za pokajanje, to sto sam ja izneo nije ni blizu 7 smrtnih grehova, tako da razmisli malo da li sam gresniji ja, ili ti koji nazivas Isusa mazohistom! Ali to su za tebe sve gluposti, ne izvini! A ta prica da nema za mene vise nikakvog oslobadjanja mojih grehova, daleko si od istine i vidis, to dokazuje da nisi bas toliko dobar tumac biblije i poznavalac hriscanstva kakvim se predstavljas! Da jesi, znao bi da je u raj prvi krocio najveci gresnik koji se pokajao na samoj smrti, lopov, ubica, koji je bio raspet pored hrista, i koji se pokajao, i koji je bio primljen u raj! Tako da te tvoje price mozes nekom drugom da pricas!! Ali necu vise da se raspravljam, pogotovu ne sa jednim ubedjenim covekom 21. veka, kome je raspeti stolar budalastina! Ja sam ti lepo rekao da ne pominjes nikoga ko je mene ucio, izgleda da ti to nije dovoljno jasno, porodicu, a sad jos i prijatelje nemoj da mi vredjas!! Mene je ucio o veri porodicni prijatelj, koji je svestenik i sve sto mi nije bilo jasno pitao sam njega! Tako da jos jednom te molim moje ne uzimaj u usta! Hvala unapred, zdravo dovidjenja, pisi ti ako hoces slobodno i dalje, ali ja sam svoje rekao, i stojim iza svega! A ti misli da sam primitivan i glup koliko hoces, ali nisi nimalo kompetentan, a kada bi me bolje poznavao i priupitao nekoga iz mog okruzenja kakav sam overio bi se u suprotno! Tako da zavrsio sam s tobom pricu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Eheeee, polako !! Malo vise razumevanja i bilo bi drugacije. Samo polako ... kazu stari, smiren spasen.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Da jesi, znao bi da je u raj prvi krocio najveci gresnik koji se pokajao na samoj smrti, lopov, ubica, koji je bio raspet pored hrista, i koji se pokajao, i koji je bio primljen u raj!

Znaci mogu da radim šta hocu , nedao bod da ubijam , silujem , kradem itd samo se pokajem i odoh u raj , da li je  baš tako i ako je tako da li je to u redu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 22:56:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.