Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samoubistvo dve devojke skokom sa višespratnice  (Pročitano 42509 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Apple 15
Dok ne okrenes krst naopako... nista Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 
seljacka posla ...

ovo moze da se desava samo u krugovima palanackog intelekta, spalite me slobodno  Smile

as I said
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Иначе зар после побачаја не долази до хормонског дисбаланса, што доводи до смањене урачунљивости што у комбинацији са стресом и траумама може довести до овога.

Hvala onima koji su izarazili saucesce Smile
Vanja,Micina keva laze kao lopov,znaci izbacila je bila dva dana pre toga iz kuce,a i za pobacaje laze jer je drugi imala ovde kod mene kuci Smile
A mog kuma ne treba da bude sramota jer ga je njena keva na dnevniku prozvala da je kriv a svi ovde znamo da nije i morao je da reaguje,stavite se vi u situaciju da vas optuzi neko da ste krivi za smrt svoje verenice kako biste se ponasali i da li biste to gurnuli pod tepih?? Smile  Sve u svemu gledajte emisiju veceras u 18.20h na Prvoj,a bolje i Eksploziv nego bilo sta sa B92,njih smo odma odbili Smile
Управо сам гледао емисију на Првој.
Моје саучешће.

« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 18:43:40 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
SonyEricsson W660i
Evo kao prvo i ja slatkisu da izjavim saucesce, nisam nista hteo da komentarisem ovde dok nisi sve ti lepo objasnio iz prve ruke.
Ostaje samo nejasno ko je ta Lina? jel ona neka sektasica, narkomanka ili nesto trece. Jer vidim da su se njih dve odskora poznavale, a ta mala je vec 2 puta pokusala samoubistvo. Pa me zanima Slatkis ako mozes ti da nam kazes o toj Lini nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Evo kao prvo i ja slatkisu da izjavim saucesce, nisam nista hteo da komentarisem ovde dok nisi sve ti lepo objasnio iz prve ruke.
Ostaje samo nejasno ko je ta Lina? jel ona neka sektasica, narkomanka ili nesto trece. Jer vidim da su se njih dve odskora poznavale, a ta mala je vec 2 puta pokusala samoubistvo. Pa me zanima Slatkis ako mozes ti da nam kazes o toj Lini nesto.

зашто те то којикурац интересује ... машта заказала па фали материјала да се уживиш у једну што тужну што болесну причу?

Najbolji komentar u vezi sa temom, treba ga ponoviti.

procitah ove nove informacije... o boze  Smile

necu da komentarisem, obzirom da ce me neko vec razapeti na kriz ...

a ovaj deckonja od 31 godinu sto konstantno pravi decu psihicki neuravnotezenim i ozbiljno bolesnim tinejdzerkama sa traumama iz detinjstva, vidnim poremecajima licnosti i stanjima koja zahtevaju bar obracanje strucnim licima, treba da ide na posmatranje u sanatorijum da utvrde koliko je zapravo normalan i koliko je okolina zapravo sigurna u njegovom prisustvu ..

mada njegovo pokazivanje prljavih gaca po novinama mozda govori vise o njemu nego bilo sta drugo  Smile

за ово најбољи коментар се слажем ... и то не зашто што је дотични један од живих учесника па за разлику од девојака погодан за разапињање на крст ... већ ми некако не штима у целој тој причи ... ако су оне клинке, он је довољно матор да води рачуна шта ради а и шта други раде.

seljacka posla ...

ovo moze da se desava samo u krugovima palanackog intelekta, spalite me slobodno  Smile

глуп човек је глуп човек, неуравнотежен је неуравнотежен, ако неком нешто фали, фали ће му без обзира да л' му у личној изнад место рођења пише Земун Земун Србија или бемлига ... Пирот Пирот Србија ... не бих ја ту кривио паланке
« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 19:23:52 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ni meni nije jasno ko je lina? i odakle je milica poznaje?

sve u svemu, steta ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
SonyEricsson W660i

зашто те то којикурац интересује ... машта заказала па фали материјала да се уживиш у једну што тужну што болесну причу?

!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
тај интерес и фасцинација црном хроником и морбидним детаљима прича довољно о теби. Потреба да се има мишљење о савршено небитној ствари такође, наслађивање изнешеним прљавим вешом исто тако.

Девојке су мртве, какве су биле је потпуно небитно посебну за апсолутне странце који листају црну хронику. Оставите их да почивају на миру.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
On će sad da se prepire sa njenom majkom preko medija?! Smile  Isuse bože, ne zna se ko je od koga luđi...

Pustite te sirote devojke da počivaju u miru, zaboga.  Smile

Tako ti je uvek, dok mrtvi pocivaju, zivi se kolju. Oni njemu prebacuju da je narkoman, on njima da nisu dobri roditelji i sve to naravno preko zahvalnih novina. Moze sad neki Pink Show pa da ih postave na binu pa da pocne psovanje najke uzivo, uz sve SMS-ove i lajkanje po fejsu.
Jebeni Džeri Springer dolazi na mala vrata i kod nas.

Девојке су мртве, какве су биле је потпуно небитно посебну за апсолутне странце који листају црну хронику. Оставите их да почивају на миру.
Bilo bi dobro da ovo neko kaže i njenoj majci i momku.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
SonyEricsson W660i
тај интерес и фасцинација црном хроником и морбидним детаљима прича довољно о теби. Потреба да се има мишљење о савршено небитној ствари такође, наслађивање изнешеним прљавим вешом исто тако.

Kao prvo nisam od onih koji listaju crnu hroniku i koji citaju Zonu Sumraka ili ne znam ti ni ja sta sve. Sasvim lepo sam postavio pitanje, jer me zanima uzrok svega ovoga i zasto je ovo sve moralo da se desi.
Zasto nisu saopstili vest na forumu da su dve devojke isvrsile samoubisto i zakljucali temu da niko ne moze da diskutuje o detaljima svega, vec se ljudi na 22 strane raspravljaju ko je kriv, ko je koga trebao da vodi kod psihijatra itd. Ja cu ti reci zasto. Zato sto je ovo forum, a ne citulje u Vecernjim novostima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.