Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:27:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samo zelim da je zaboravim......  (Pročitano 19378 puta)
Pocetnik

http://www.youtube.com/watch?v=5roSIT08Wm4

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Linux
Browser
Chrome 29.0.1547.72
ja prekosutra idem na sahranu decku koji je umro od raka u 29. godini. (nakon sto se mucio godinu dana)

mozes li zamisliti koliko mi sad puca paja zbog tvog nepostojeceg ljubavnog problema?

naravno da ne mozes... Smile

Razumem te druze, i zao mi je... Ali ako ne mozes da me posavetujes bar  mi nemoj stajati na muku...

Nije lako kad se musko zaljubi a kamo li zavoli..moj ti je savet da skupis kinte, sredis misli, javis joj se da si u prolazu mesta u kojem zivi, zbog nekog tamo (izmisljenog) razloga i da joj kazes da bi voleo da provedes koji trenutak sa njom, onda je odvedes na pice, ili jos bolje vecericu (ako ste bili dovoljno bliski), satro da "iskulirate" i u toku tog vidjenja bomba, kazes joj sve sto osecas prema njoj (onako sa stilom, ne da zvucis ocajno, ni da vidi da si se us*ro Smile, vec bas uz to gledanje pravo u oci i osmeh), da se devojka oseti posebna u tvojim ocima, jer koliko vidim i jeste..onda od nje zavisi, ako te oladi, jednostavno se pomiri s  tim da nije vredna sve te tvoje patnje, ako kaze "friendzone" to znaci da joj treba vremena da svari sve to i tad ti je najbolje da joj se ne javljas uopste, jer postoji velika verovatnoca da potrci malo ona za tobom a onda sve takticki da joj se podvuces pod kozu kao sto je i ona tebi...i treca opcija, znas vec, osvojio si je potpuno Smile Mislim da ti je ovo dobro da uradis jer ces znati da si se zaista potrudio i dao dosta od sebe i stavio joj do znanja sta osecas, pa ako nju zabole, pusti je u ku*ac, nije vredna, doci ce prava kad tad ;-)

Nema sanse... Nemam ja m*da za to... A i ona je do sad zaboravila i da postojim... Cak i da uradim tako nesto reakcija bi bila "Wtf man? You are still alive?".

Nisam do sad uspeo ni na kratko da je zaboravim... Ja u stvari ne mogu i ne zelim da je zaboravim! Samo to do sad nisam mogao sebi da priznam. Osecam se kao prosjak... Koji je ostao bez svega... Kog su svi zaboravili. Vise i ne placem, nemam volje za to... Ponekad odem i u skolu, ali ni tamo vise nisam "ja".
Odrekao bih se svega samo da se vratim za tri meseca unazad i da ponovo prodjem kroz sve to.. Ne moram nista da menjam, samo da budem sa njom.

Usput, vec skoro mesec dana imam osecaj kao da mi stoji neka "knedla" u grlu, nesto strano... I tesko..

Da li da kupim tablete za spavanje? Ne secam se kad sam zadnji put spavao... Ne znam da li mi verujete ali sad sam u parku... Nigde zive duse. Ni moje vise nema. Sve je otislo u .  . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
Nije lako kad se musko zaljubi a kamo li zavoli

da to je nesto nesvakidasnje... Smile
-------------------------------------------------------------
sve bi dao za nju...i svoj i tudj zivot.... Smile

a sta bi tek dao  da ti je dala malo mindje... Smile Smile Smile

nemas pametnijeg posla pa mislis...samo na nju....
i da.... i ja mislim da si opsjednut...
to nije ljubav..ljubav je kad su osjecanja...obostrana... Smile

jesi kad mozda cuo za nekog francesca petrarcu i njegovu neku rospiju lauru  Smile
i on je tako ko ti popizdio za laurom   Smile Smile Smile laura mu malo trep trep...a on otiso u kurac...posve... Smile

moj ti je savjet...il' je nazovi ...pitaj jel zeli da se vidite...
(mada ja to ne bi uradio... ja kad tako popizdim ja odem...direkt kod te neke za kojom sam popizdio... Smile
i ja bi otisao kod nje i napravio cijeli cirkus...14 svjetsko cudo napravio od nje......ne jedno nego 1001  Smile

msm...ako joj kazes da si popizdio za njom...normalno je da cete nogiirati...jer fakticki medju vama nije bilo nista...
i nece moci  da shvati koji ti je ku***  Smile Smile Smile

dakle ostaje ti samo mogucnost...da to radis mudro i polako...i sve ispocetka..ako se ona tebe uopste sjeca... Smile

a i jos jedan savjet da ti dam...zena ima skoro i oko 3 milijarde..ko zna koliko ih ima tvojih godina...
i svaka od njih ima pic***  Smile

tako da je potpuno besmisleno toliko pizditi za jednom pi*** dok ih vamo zjapi sirom otvorenih 3 milijarde... Smile Smile Smile Smile

pa ti sad sam zakljuci...sta ti je bolje....sjedit i udarat sam sebi ceznju..tugu ..bol...i patetisati svudam...
 i halucinirati... Smile ...i to sve zbog  pi***u koju fakticki nisi ni umocio svoj reproduktivni organ..iliti penis..splovilo..tj ku*** Smile znaci umires i oces da umres...zbog pi**** koju nisi je***  Smile
ili ici napolje ba i nesto je***  ..stos e moze omirisati...dodirnuti...poljubiti i tako...nesto normalno..zivo..i postojano... Smile a ne samo ono sto postoji u tvojoj glavi... Smile
to ti dodje ko da sam s ebe malo je***  Smile jer ti kad  mislis na nju,,,, kako je malo zadovoljavas... Smile
a ona se nalazi  stalno u tvojoj glavi  Smile
to ti isto dodje ko da sam sebe tucas u glavu... Smile  Smile

a to fakticki i radis... Smile

razumjes ti mene... Smile

ajde prestani tu pizdit..budi musko..bolan...i idi nesto smuvaj...i budi ko sav normalan svet...
kod svake cure imas 50% sanse... Smile ti hoces a ona nece..to ti je cistih 50% sanse  Smile Smile Smile

Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 02:55:17 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

:D

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 627
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
LG 03
Ovako :

prvo : ako oces da budes s njim kao drugarski ili ne
drugo: ako zelis da je zaboravis nju i zaaboravi je ...
trece : ako volis nju i idi kod nje reci joj sta osecas
cetvrto: to je tvoja odluka i treba da razmislis malo da li imas sanse ili ne. Ako nema sanse i onda smuvaj drugu curu od nje ...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Linux
Browser
Chrome 29.0.1547.72
Citat
Nije lako kad se musko zaljubi a kamo li zavoli

da to je nesto nesvakidasnje... Smile
-------------------------------------------------------------
sve bi dao za nju...i svoj i tudj zivot.... Smile

a sta bi tek dao  da ti je dala malo mindje... Smile Smile Smile

nemas pametnijeg posla pa mislis...samo na nju....
to nije ljubav..ljubav je kad su osjecanja...obostrana... Smile

jesi kad mozda cuo za nekog francesca petrarcu i njegovu neku rospiju lauru  Smile
i on je tako ko ti popizdio za laurom   Smile Smile Smile laura mu malo trep trep...a on otiso u kurac...posve... Smile

moj ti je savjet...il' je nazovi ...pitaj jel zeli da se vidite...
(mada ja to ne bi uradio... ja kad tako popizdim ja odem...direkt kod te neke za kojom sam popizdio... Smile
i ja bi otisao kod nje i napravio cijeli cirkus...14 svjetsko cudo napravio od nje......ne jedno nego 1001  Smile

msm...ako joj kazes da si popizdio za njom...normalno je da cete nogiirati...jer fakticki medju vama nije bilo nista...
i nece moci  da shvati koji ti je ku***  Smile Smile Smile

dakle ostaje ti samo mogucnost...da to radis mudro i polako...i sve ispocetka..ako se ona tebe uopste sjeca... Smile

a i jos jedan savjet da ti dam...zena ima skoro i oko 3 milijarde..ko zna koliko ih ima tvojih godina...
i svaka od njih ima pic***  Smile

tako da je potpuno besmisleno toliko pizditi za jednom pi*** dok ih vamo zjapi sirom otvorenih 3 milijarde... Smile Smile Smile Smile

pa ti sad sam zakljuci...sta ti je bolje....sjedit i udarat sam sebi ceznju..tugu ..bol...i patetisati svudam...
 i halucinirati... Smile ...i to sve zbog  pi***u koju fakticki nisi ni umocio svoj reproduktivni organ..iliti penis..splovilo..tj ku*** Smile znaci umires i oces da umres...zbog pi**** koju nisi je***  Smile
ili ici napolje ba i nesto je***  ..stos e moze omirisati...dodirnuti...poljubiti i tako...nesto normalno..zivo..i postojano... Smile a ne samo ono sto postoji u tvojoj glavi... Smile
to ti dodje ko da sam s ebe malo je***  Smile jer ti kad  mislis na nju,,,, kako je malo zadovoljavas... Smile
a ona se nalazi  stalno u tvojoj glavi  Smile
to ti isto dodje ko da sam sebe tucas u glavu... Smile  Smile

a to fakticki i radis... Smile

razumjes ti mene... Smile

ajde prestani tu pizdit..budi musko..bolan...i idi nesto smuvaj...i budi ko sav normalan svet...
kod svake cure imas 50% sanse... Smile ti hoces a ona nece..to ti je cistih 50% sanse  Smile Smile Smile

Smile

cetvrto: to je tvoja odluka i treba da razmislis malo da li imas sanse ili ne. Ako nema sanse i onda smuvaj drugu curu od nje ...

Ovako, sta je problem u stvari.

Nisam vam sve rekao, mozda cete me kriviti zbog toga ali... Prvo sto treba da znate da sam obicna ***** od coveka!
Jesmo se mi vidjali svaki dan, i setali (nekoliko nas) ali cak ni uz nagovaranja DRUGIH LJUDI ukljucujuci i njenu sestru od strica (moju snaju, da tako kazem) nismo uspeli da se (ne znam koju rec da upotrebim, kao da sam nepismen, ali ajde "spojimo"). Svi su pokusavali sem mene.. Samo kad se setim ... Jos me burazer zeza i govori mi da sam budala. Sa razlogom...

@umetnica 993 Imam sanse naravno, kao da smo stvoreni jedno za drugo (Ovo su mi i drugi rekli, da ne bude posle da lupam gluposti).

A ono sto je najtuznije u ovoj prici je to da je cak i ONA nesto pokusala.... Nije bitno sta, ne mogu da kazem jer imam prijatelja koji posecuju ovaj forum a znaju sta mi se desava... Naravno kada je videla da nisam nista drugo nego ***** najgora, verovatno me je "okarakterisala" kao druga... ...jer je mislila da nista ne pokusavam zato sto mi se ne svidja...

A ja? Par puta sam "CVRSTO" odlucivao da odem i sve joj kazem... Cim bih je ugledao istopio bih se... Verovatno zbog njene lepote, osmeha, ociju ili sta god... Drugacija je od bilo koje druge... Predobra je kao osoba! Svi su je zavoleli iako je poznaju tek dve nedelje!...Veoma je komunikativna, sto je kod mene predstavljalo jos veci "Strah", valjda sto ume da odabere prave reci u pravom trenutku, pa bi sve teze islo nego sam nekom koja je "brzopleta". ...sta znam...
Cak sta vise prva bi mi se javljala kada se sretnemo... Njeno "cao" mi je znacilo vise od bilo cijeg "volim te"...

Eto... Zato mi sve ovo jos teze pada... Vi sami sami zakljucite da li je ja uopste zasluzujem... ...i da li sam ispao fer...

To je cela istina...

A da.... Znam da ima jos ko zna koliko zena, svakodevno srecem puno, pa mozda i lepsih od nje, ali nije to to... Ne mogu da objasnim... Mogu brzo da nadjem zamenu ali ne zelim... Ne znam sto..  Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2013, 15:16:57 od MKTB »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 627
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
LG 03
Pa ... ti i ja imamo razlicitih problema, ali ne znam sta vise kazem Smile Problem u tome ako cekas nju ili ona ce da nadje drugi da ne izgubis nju ... nemam pojma

ili bolje da zoves nju da nadjete sami bvez drustva , da mu kazes sve sto osecas ... nema veze da li si nepismen ili ne ... svake cure vole da bude prirodnije i spontanije Wink toliko od mene
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Pozdrav, ovako stoje stvari.

U komsiluk (kod rodjaka) je dosla jedna devojka u goste (nismo rod, ona je sestra od strica od zene od mog brata od strica, ko je razumeo razumeo je  :[115]: ), znaci prvi put kad sam je video znao sam da sam se zaljubio, nisam mogao noc da prespavam kako treba, samo sam cekao jutro da "slucajno navratim" kod komsije samo da bih nju video.  Taj prvi "korak" (ako to moze tako da se nazove) sam nekako pregurao, sedeli smo ispred kuce (nazalost nismo bili sami) i pricali o temam koje, bar mene, uopste ne zanimaju (skola, drustvo, itd. . . ), ponekad napravimo "pauzu" u razgovoru pa se samo gledamo u oci nekoliko sekundi, kao da se igramo one igre "ko ce duze da izdrzi a da ne trepne" (malo sam podetinjio al sta cu, valjda je to neki signal da joj se svidjam  :[115]: ). 

E sad u cemu je problem, znam da joj se svidjam, i ona se meni svidja (malo je reci da mi se svidja, zaljubljen sam, volim je i previse, sve bih uradio za nju).  Ali ona zivi daleko od mene, kako se priblizavao dan kada je trebala da ode tako mi je bilo sve teze. . . .  90% vremena dnevno sam mislio samo na nju, svaki dan sam trazio neki izgovor da odem kod nje samo da je vidim. .  Bilo mi je tesko da joj kazem da mi se svidja, da je volim, da mi je sve sto zelim u zivotu jer sam mislio da cu stvari da ucinim samo jos gorim jer ona odlazi. . .  Naravno zadnji dan samo se videli, poljubili smo se u obraz i zbogom. . .

Mislio sam da cu je lako zaboraviti, ili da ce mi se bar nekad javiti barem SMS-om ili preko FB ali nista. . .  Sve mi je teze iz dana u dan iako je od tad proslo oko petnaestak dana. .  Nikada nisam bio ovoliko sjeban jer sam ispao picka sto nisam nista pokusao, to jest priznao joj sta osecam. . .  Ne znam kome da se obratim za savet sta da uradim, kako daje zaboravim i da li da joj se javim iako ne znam da li oseca bar deo prema meni onoga sto ja osecam prema njoj. . .  Svako bi mi rekao "nije ona jedina na svetu", ili "vreme ce da te izleci". . .  'Oce malo sutra!

Cesto ostanem budan po celu noc samo gledajuci njene slike i razmisljajuci "sta bi bilo kad bi bilo", to jest da sam joj rekao da je volim dok sam jos imao priliku, ponekad i zaplacem kao neka pickica i krivim sebe sto sam propustio sansu dok sam je imao. .

Zato molim nekog iskusnog da mi kaze, da li da joj se javim preko telefona ili Facebooka ili da je jednostavno izbrisem iz glave (i kako). . .

Izvinite sto je post malo duzi, hteo sam da na najbolji moguci nacin docaram sliku kako se sada osecam.
Nadam se i molim vas da mi date bilo kakav savet sta da radim. . .  Jer ovako ne ide. . . .   :cry:

Постави слику да видимо каква је па да проценимо ситуацију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Постави слику да видимо каква је па да проценимо ситуацију.
Shvaticu to kao salu, ili kako god, ali samo kad je vidis zaljubis se... ...onako, na trenutak.

Problem u tome ako cekas nju ili ona ce da nadje drugi da ne izgubis nju ...
Ako treba cekacu je celu godinu, ali kazem opet, sanse su male da ce uopste doci sledece godine, a velike da ce do tad naci nekog drugog...

Do sad mi je zivot prolazio u iscekivanju da se same od sebe dese nemoguce stvari... NEMOGUCE je da se dese a jos manje moguce da se dese same od sebe...

Kada je zima cekam leto, "tad cu sve lako"...
Kada je leto cekam zimu, opet isto, "sve cu tad, imam vremena, mlad sam"... I tako je otkad znam za sebe, to jest otkad u meni postoje "zrela" osecanja i razmisljanje... Vec mesecima ne zivim u stvarnosti, vec u sebi, u svom nekom "idealnom", savrsenom svetu, jer me je realnost unistila, ubila svaku nadu.. A sad ja unistavam svoju realnost, javu, jer u njoj nemam nista, a koja je smisao zivota ako zivis za nekog kog ne mozes da imas? Sta onda ostaje? Da provedem zivot gledajuci kako drugi uzimaju ono sto je moglo da pripada meni, zbog cega disem, onu zbog koje sam prolio kise suza zamisljajuci je u svom zagrljaju, onu koju volim najvise na svetu.....  Ponekad se zapitam zasto bas ona? Da li mozda postoji odredjena osoba u koju nam je sudjeno da se zaljubimo? Koliko sam samo puta sretao "lepse" od nje, a ni jedna me nije toliko privlacila, bar ne u tom smislu... A ona je kao iz vedra neba prosla kroz moj zivot i sve razbila u parcice... Ni manje ni vise nego za jedan dan... Sve sto sam mislio da niko ne moze polomiti, a najmanje devojka koju nikad pre u zivotu nisam video... Svu moju cvrstinu koju sam godinama sklapao deo po deo... Nikada nisam zaplakao zbog, pa neko bi rekao, mnogo ozbiljnijih stvari, a kamoli zbog neke devojke... Sto budalastina mi se obilo o glavu... A svaka nova glupost koju napravim samo bi me cinila jos jacim... ...i ludjim.... Prosto me sada sramota i da razmisljam o tome.... Jer nisam uvek bio dobar prema "bliznjima".. Verujte mi da mi je mnogo tesko, ne lazem kada kazem da je ona jedino sto zelim u zivotu.. Cesto osetim taj miris leta i setim se onih dana kada sam se budio ujutru samo da bih tog dana nju video! Postala mi je nacin zivota za samo nedelju-dve, obuzima me cudan osecaj i tuga kada se setim svega, sta sam to izgubio... Nisam mogao da zamislim zivot a da nju ne sretnem bar jednom dnevno.. Jos uvek ne znam sta cu sa sobom, a sve je vise volim, ne mogu da se pomirim sa tim da je mozda nikad necu imati... Trenutno cekam da se desi nesto a ni sam ne znam sta, nesto sto ce sve da promeni, sto ce da nas spoji zauvek i ucini me srecnijim nego ikog ikad, a u stvari samo bezim od realnosti jer je prepuna problema koji su posledica svega ovoga, dovoljno je da kazem da cu verovatno ponavljati razred zbog izostanaka.... Ali necu da opterecujem ni sebe ni druge time, nek' bude kako bude, ionako mi je sve jedno..

I ja sam to skontao nazalost... Non stop gledam njen profil i njene slike na Facebooku, imam potrebu da saznam sto vise o njoj, sta radi, sa kime se druzi, da li je mozda zaljubljena, njenu poruku sam danima cekao, po celu noc i celi dan... A ona, nije mi lako da kazem ovo ali definitivno je zaboravila i da postojim... Da bar malo, najmanje ponekad pomisli na mene bar bi mi cestitala rodjendan, nista vise...

Uvek sam mrzeo kisu, u meni je stvarala tugu cak i kada sam bio srecan... Sad samo kisu i cekam, ne znam vise da li volim kada pada ili mrzim... Prvi put kad sam je video padala je kisa, prvi put kada smo razgovarali zajedno padala je kisa, prvi i jedini put kada me je pozvala da dodjem padala je kisa.... ... I kada je odlazila padala je kisa... Znao sam da ce se svaka ta kap pretvoriti u moje suze... Kao da mi je neka visa sila govorila da odustanem, da se predam jer mi nije sudjena... Na kisi sam dozivao njeno ime i molio se da me se makar jednom seti, kao druga barem... Eh da je se samo desilo... Bila bi to najveca ljubav na svetu. Voleo bih je vise nego sto ce je iko ikad voleti... ...do kraja! A ovako kad je ljubav "jednostrana" nista mi ne ostaje nego da se prepustim mislima o tome kako je sve moglo da izgleda... Ponekad izgubim pojam o vremenu... ...pa prelezim ceo dan zatvorenih ociju razmisljajuci o nama... A suze bi tekle same od sebe... ...nepozvane, kao da je to normalna pojava za jednog "muskarca" koji je uvek glumio "facu" da bi mogao da manipulise drugima... ...a nije znao koliko moze da bude tesko kad nekog voli... ...uzalud... Boze, koliko ce mi trebati da je prebolim, da zivim 300 godina cini mi se da bih je samo jos vise voleo...

Izvinite molim vas sto ovoliko pisem. Ali imam neku potrebu da saznam tudje misljenje o svemu ovome, tudji savet ili ne daj boze tudje iskustvo... Mozda sam u nekoj vrsti depresije ili opsednutosti... Znam da meni verovatno niko ne moze pomoci ali sve mi se ponovo nakupilo jer stvarno NEMAM kome da kazem kako mi je... Mislim imao bih kome samo da sam pred ljudima bio obican covek, ono sto i jesam, a ne neko kome su osecanja strana oblast... U tolikoj meri i toliko dugo da mi je cak i rodjena sestra na pitanje jedne osobe zasto sam sjeban "Da se nisi zaljubio ? U onu Tijanu a, a?" dodala "ma gde on da se zaljubi, taj ni nema dusu", tad sam shvatio da sam celo vreme pravio od sebe nesto sto nisam.... JEDINA osoba pred kojom sam bio pravo JA bila je ona, i jedino sto mi je drago u svemu ovome je sto nije upoznala moju "drugu" stranu... Moju dvolicnost j****u!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
SonyEricsson w300
Mislim da je ovo najbolje resenje

Kratkorocno pomaze(barem meni  Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
LG Optimus L3
Ај што толики укењ, кад је толико готивиш и кад ти се толико свиђа, 70км јбт, па јел ти мислиш да је то крај јебеног свијета? Скупи та муда малена у шаку и иди на јебени бус и нађи је, измуцајте се и ћао ће мили, а не ту да преко тастатуре изјављујеш тамо неким нинџама на интернету шта ти осјећаш према тамо некој жаклини  Smile Smile Шта нас боли к.  Smile

Реагуј, а не да забијаш главу у гузицу и тражиш одговоре.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 627
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
LG 03

Problem u tome ako cekas nju ili ona ce da nadje drugi da ne izgubis nju ...
Ako treba cekacu je celu godinu, ali kazem opet, sanse su male da ce uopste doci sledece godine, a velike da ce do tad naci nekog drugog...

Do sad mi je zivot prolazio u iscekivanju da se same od sebe dese nemoguce stvari... NEMOGUCE je da se dese a jos manje moguce da se dese same od sebe...

Kada je zima cekam leto, "tad cu sve lako"...
Kada je leto cekam zimu, opet isto, "sve cu tad, imam vremena, mlad sam"... I tako je otkad znam za sebe, to jest otkad u meni postoje "zrela" osecanja i razmisljanje... Vec mesecima ne zivim u stvarnosti, vec u sebi, u svom nekom "idealnom", savrsenom svetu, jer me je realnost unistila, ubila svaku nadu.. A sad ja unistavam svoju realnost, javu, jer u njoj nemam nista, a koja je smisao zivota ako zivis za nekog kog ne mozes da imas? Sta onda ostaje? Da provedem zivot gledajuci kako drugi uzimaju ono sto je moglo da pripada meni, zbog cega disem, onu zbog koje sam prolio kise suza zamisljajuci je u svom zagrljaju, onu koju volim najvise na svetu.....  Ponekad se zapitam zasto bas ona? Da li mozda postoji odredjena osoba u koju nam je sudjeno da se zaljubimo? Koliko sam samo puta sretao "lepse" od nje, a ni jedna me nije toliko privlacila, bar ne u tom smislu... A ona je kao iz vedra neba prosla kroz moj zivot i sve razbila u parcice... Ni manje ni vise nego za jedan dan... Sve sto sam mislio da niko ne moze polomiti, a najmanje devojka koju nikad pre u zivotu nisam video... Svu moju cvrstinu koju sam godinama sklapao deo po deo... Nikada nisam zaplakao zbog, pa neko bi rekao, mnogo ozbiljnijih stvari, a kamoli zbog neke devojke... Sto budalastina mi se obilo o glavu... A svaka nova glupost koju napravim samo bi me cinila jos jacim... ...i ludjim.... Prosto me sada sramota i da razmisljam o tome.... Jer nisam uvek bio dobar prema "bliznjima".. Verujte mi da mi je mnogo tesko, ne lazem kada kazem da je ona jedino sto zelim u zivotu.. Cesto osetim taj miris leta i setim se onih dana kada sam se budio ujutru samo da bih tog dana nju video! Postala mi je nacin zivota za samo nedelju-dve, obuzima me cudan osecaj i tuga kada se setim svega, sta sam to izgubio... Nisam mogao da zamislim zivot a da nju ne sretnem bar jednom dnevno.. Jos uvek ne znam sta cu sa sobom, a sve je vise volim, ne mogu da se pomirim sa tim da je mozda nikad necu imati... Trenutno cekam da se desi nesto a ni sam ne znam sta, nesto sto ce sve da promeni, sto ce da nas spoji zauvek i ucini me srecnijim nego ikog ikad, a u stvari samo bezim od realnosti jer je prepuna problema koji su posledica svega ovoga, dovoljno je da kazem da cu verovatno ponavljati razred zbog izostanaka.... Ali necu da opterecujem ni sebe ni druge time, nek' bude kako bude, ionako mi je sve jedno..

Pa momce , ne znam sta ti kazem ...  Smile Pa nemoj da cekas i Muvaj je .... skupi prokletu Hrabosti i pitaj je sve sto imas .. kazes sve sto imas ... priznaj je da joj svidjas.... dakle ? ako volis NJU i idi kod nje ... ako oces , to je tvoja stvar .. Razmisli dobro ako oces da imas nju ili ne ....ako svidjas joj ... et oto je to ...  Smile Smile Smile Smile  pa zavisi ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:27:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.