Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 22:20:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samo zelim da je zaboravim......  (Pročitano 19335 puta)
Pocetnik

http://www.youtube.com/watch?v=5roSIT08Wm4

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Linux
Browser
Chrome 28.0.1500.94
Bila je blizu, i blize nego sto treba, a ja opet nisam uspeo ni da joj dam do znanja...
Mozda mislite da preterujem, se*em ili sta god, ali ja nemam kome da se obratim, bar da nekom kazem sta me muci, mozda bi mo bilo lakse...

Svaka pesma me podseca na nju, 90% vremena mislim o njoj kao da sam opsednut, ili kao da sam "skrenuo", mogu slobodno reci da se nikad nisam zaljubljivao za svojih 17 godina, ako jesam to je bilo danas do sutra. Bojim se da ovo lose utice na mene, od kad nje nema vise ne mogu da prepoznam sebe, ne mogu da se setim svog starog nacina zivota od "pre nje"... Mozda sam stvarno poludeo? Ne znam da li cete da mi verujete, ali ne mogu cak ni da se setim tacno kako ona izgleda dok ne pogledam neku njenu sliku. Verovatno treba da se lecim... Ni sam ne znam koliko noci nisam prespavao, cak su mi i roditelji rekli da ne izgledam dobro, drugari mi kazu da se "gubim"... Sve bih dao da mogu da vratim bar jos jedan trenutak sa njom, makar da je jos jednom pogledam u oci.... Jbm ti zivot..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Nokia krntija
Де де... биће боље.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
LG Nexus 5
Jedna sjajna za tebe, druze nas. Kao da si napravio uvod u pesmu ispod. Ne daj se. Wink

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat
Ona je daleko od mene 60-70 km

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
МКТБ како си ово лепо и искрено написао са својих само 17 година, свака ти част  Smile

као женско не бих се пуно мешала у ову мушку полемику, дигресијица једна само... Следећи пут када буде прилике њој реци све ово што си овако лепо овде описао. Не причам директно о теби и твом случају, у који немам пуно снаге да се удубљујем, али генерално од мушкараца може свашта да се чује када девојка већ оде и кад је крај, а када је ту углавном буде увек исто срање... ето, можда ће ти затребати ово кад опет буде била прилика са њом или неком другом  Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2013, 14:09:41 od kimi5 »
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

http://www.youtube.com/watch?v=5roSIT08Wm4

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Linux
Browser
Chrome 28.0.1500.94
Де де... биће боље.
Bice...

Razmisljam, sta bi bilo da sam joj jos tada sve rekao, da li bi uopste tu mogla ikakva ljubav da se rodi? Ili bi stvari samo bile jos gore jer bi bol bila obostrana?

Za nju bih dao sve sto imam, pola svog zivota, zdravlje, TUDJ ZIVOT, pa i svoj zivot, ako cemo tako, tamo negde, da budemo zajedno. Njen osmeh vredi citavo bogatstvo. Boze, ne mogu da vam opisem kakvo je to stvorenje, nesto najlepse sto sam u zivotu sreo... Prodao bih dusu samo da mogu da se vratim i promenim sve...
Ali opet... Sta bi bilo da me je odbila. Ubio bih se, mozda ne tog dana ali do sad ne bih izdrzao... Jos me drzi taj neki tracak nade i cinjenica da ne zelim da unistim zivot roditeljima, a svakakve sam nesrece doziveo u zivotu, bez posledica, bez crnih misli, neprespavanih noci, bolnih secanja... Verovatno bih bio mrtav da nisam imao volju za zivotom u pravom trenutku... Zar sad toliko da padnem zbog nje, toliko da mi zivot postane "zivi danas da bi veceras plakao jer se plasis da joj kazes sta osecas".

Ne mogu da vam opisem koliko boli cinjenica da mi je bog sve dao, a ja zelim samo nju, samo da vidim kako izgleda kada imas sve sto zelis. Ne mogu sebe da zamislim sa drugom, jednostavno ne bi moglo!...

Kako god... Zivecu sa bolom i sa nadom makar me ubilo polako, na te nane.....

Moderatori mozete slobodno da banujete ovaj profil ili sta god... Pokusacu da ne dolazim na ovu temu jer mi se cini da samo pogorsavam stvari...
Hvala vam ljudi!

http://www.youtube.com/watch?v=5roSIT08Wm4    Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2013, 11:51:13 od MKTB »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
ja prekosutra idem na sahranu decku koji je umro od raka u 29. godini. (nakon sto se mucio godinu dana)

mozes li zamisliti koliko mi sad puca paja zbog tvog nepostojeceg ljubavnog problema?

naravno da ne mozes... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat
Za nju bih dao sve sto imam, pola svog zivota, zdravlje, TUDJ ZIVOT, pa i svoj zivot, ako cemo tako, tamo negde, da budemo zajedno.
Imaš dozvolu da se ubiješ.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
Zastava Sabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
LG 09
Nije lako kad se musko zaljubi a kamo li zavoli..moj ti je savet da skupis kinte, sredis misli, javis joj se da si u prolazu mesta u kojem zivi, zbog nekog tamo (izmisljenog) razloga i da joj kazes da bi voleo da provedes koji trenutak sa njom, onda je odvedes na pice, ili jos bolje vecericu (ako ste bili dovoljno bliski), satro da "iskulirate" i u toku tog vidjenja bomba, kazes joj sve sto osecas prema njoj (onako sa stilom, ne da zvucis ocajno, ni da vidi da si se us*ro Smile, vec bas uz to gledanje pravo u oci i osmeh), da se devojka oseti posebna u tvojim ocima, jer koliko vidim i jeste..onda od nje zavisi, ako te oladi, jednostavno se pomiri s  tim da nije vredna sve te tvoje patnje, ako kaze "friendzone" to znaci da joj treba vremena da svari sve to i tad ti je najbolje da joj se ne javljas uopste, jer postoji velika verovatnoca da potrci malo ona za tobom a onda sve takticki da joj se podvuces pod kozu kao sto je i ona tebi...i treca opcija, znas vec, osvojio si je potpuno Smile Mislim da ti je ovo dobro da uradis jer ces znati da si se zaista potrudio i dao dosta od sebe i stavio joj do znanja sta osecas, pa ako nju zabole, pusti je u ku*ac, nije vredna, doci ce prava kad tad ;-)
IP sačuvana
social share
"Without frustration you will not discover that you might BE ABLE TO DO SOMETHING ON YOUR OWN. We grow through conflict" Bruce Lee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
 Не покушавај жену да разумеш, то су муке танталове, већина њих ни саме себе не разумеју.

Пусти је нека иде, буди мушко те тако поднеси своју бол. Мисли на нешто друго, сагледај реално све своје фантазије и илузије о њој. Ако је готово-готово је. Суочи се са тим и батали ту причу.

Сећам се када сам био ужасно заљубљен, шутнула ме је ко од шале, заплакао сам кући, бедак је трајао буквално недељу дана и после сам је избацио из мозга. Ко је *ебе, тако сам размишљао, што да се ја патим, ко јој *ебе матер ако ме неће, нећу ни ја њу и а у ПМ.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 22:20:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.