Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jel ovi znakovi sa levu stranu pisu ? Ce me razumete sta sam napisala aaaa? Moram bwe da ucim sad i ovi znakovi samo se pituvam cemu li ga sluze?? Ce mi kazuvate aaa??
Jel ovi znakovi sa levu stranu pisu ? Ce me razumete sta sam napisala aaaa? Moram bwe da ucim sad i ovi znakovi samo se pituvam cemu li ga sluze?? Ce mi kazuvate aaa??
to su Smajliji
Smajliji su male sličice koje se mogu koristiti za iskazivanje osećaja. Dovoljno je koristiti krate codeove kao za radost ili zalost. Kompletnu listu mogućih smajlova, videćes pri upisivanju svakog komentara. Ne preteruj sa smajlovima jel mogu poruke biti nepregledne i moderator moze da izbrise kompletnu poruku
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E FALA VI to jes TEBE sto si se potrudeo da me naucis .
Nemo da me brisete bwe ubi se tupkajuci i nabadajuci na ovi dugmici a sad ce da mi brisete sto se mucim ..ququ&lele mene sto ucinjeha da me neki kako se ono zvase mderatof izbrisuva ,nemote ako za boga znajuvate.
Necem da stafim te znakovi da me ne izbrisuvate jel da ne stavljam ondak te znaci ?
Tebe sa krunu da kazem da si bwe mnogo velik cofek imas na golemato srce .
Zavalit cu se ja na tebe cim se sretnemo u onaj zifi svet da se i licno upoznamo i zavalim ti se.
POzdaflajm te sad idem malo da prilegnem ,umori se od tipkanja a i sutra mora u njivu da se porani a ne mogu da se odvojim od ofaj kompjutor mnogo bwe cudna sprafa pricas sa ljdofi a ne vidis niki .
Smajliji su male sličice koje se mogu koristiti za iskazivanje osećaja. Dovoljno je koristiti krate codeove kao za radost ili zalost. Kompletnu listu mogućih smajlova, videćes pri upisivanju svakog komentara. Ne preteruj sa smajlovima jel mogu poruke biti nepregledne i moderator moze da izbrise kompletnu poruku
Zaboravio si da napomenes da se koriste prlikom pisanja kratkih pricica
Molim da mi Vi objasnite sto to imate protiv seljaci na ovim modernim sprafama , jel to Vi (grdjani ) smete da gi koristie a mi seljaci poshteni ne ce da mi odgovorite
Gledaj sad cu malo da ti pojasnim. Kad odes na primer u Spaniju ne ocekujes da ce spanci znati srpski jezik, vec ti moras da znas spanski da bi razgovarao sa njima. Slicno i sa svim ostalim drzavama, znaci poenta je da kada ides negde va svoga doma TI se prilagodjavas sredini a ne SREDINA tebi. Ista situacija je i sa internetom.
Mene posebno nervira ovakav izgovor jer mi je pokojni deda rodjen u jednoj selendri pa sam imao prilke da proucim psihologiju i fizionimiju sela. Covece tamo jos uvek vlada tursko carstvo.
U svakom slucaju mozes da se prijavis da ucestvujes u BB show, cuo sam traze nove talente
Pazi, da ti objasnim nesto Pablo. Meni je ovako nesto mnogo normalnije i prihvatljivije od satrovackog beogradskog koji u poslednje vreme jedino mogu cuti.