Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ma razumem i ja samo mislim da ima isuvise gresaka sto stamparskih sto gramatickih, previse je providno, a uostalom potpis je lepo napisan, pa mi to sve cudno, ali dobro, ko god da je nek se zeza
Chekaj malo madafakerko, a u recimo djikijevom izrazavanju sve funkcionise savrseno? u izrazavanju mnogih od nas? sve razumes? posebno kod onih zagrizenih ircera koji i gde treba i gde ne treba koriste tj ch sh i sl
Nije stvar u pisanju, nego u zezanju, ako hoce da se zeza neka se zeza ali daj bar da ga lepo razumemo, a djiki i ostali irceri, ni ne trudim se da ih razumem