- ovu dole momcinu, onok sa crni naocarke u drugome redu oma posle one dve wojcice , onu crfenu i plafu bwe. Njega ....da... da bas tog crnog sto stavio naocarke da ga ne prepozaju turite na sliku bar izmedju njih dve.
MNOGO bwe decko voli zene .Steta bi bilo da propadne mlad a da nije medju njima.
pod drugu recku -ucinite mi tu uslugu sto pre eto kad VI najljubaznije molim.. kad sledeci put dojem da bude izmedju njih dve
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Niko ovde na pazi na gramatiku i 100% tacno i precizno izrazavanje, mada nisam bas fan koriscenja sh, ch, tj i sl ircerskih fora za zamenu Yu slova.
Ajmo konačno naučiti šta je šta. Dakle č, ć, š, ž, đ, dž, lj, nj, kada pišu latinicmo nisu nikakva YU slova nego je njihov naziv "gajica" po Ljudevitu Gaju koji ih je sastavio po češkom uzoru.
8O 'Stovani gospon, jel Vi mozete iznajmiti casofi da ucim srpskata jezika,vidim da ste obrasofan gospon.
Cu vi platim debelo ,slaguvam se sa ovu malenu wojchicu kad kaze da mi budete ucko, sta VI mislite o predog na taj..
Molim da mi Vi objasnite sto to imate protiv seljaci na ovim modernim sprafama , jel to Vi (grdjani ) smete da gi koristie a mi seljaci poshteni ne ce da mi odgovorite ??? Vidim bwe da ste zaborafili da je moderno doba pa i mi seljaci i seljanke moramo da budemo IN na moderne sprave zvane komjutori.
Nemote da Vi gresna dusa na nas seljake i seljanke i mi smo bwe ljudovi pomozite nam bwe da se usavrsimo na komjutori,nemote odma da se izrugujete ni VI se niste rodili sa kompjutori.
I da VI jos ovo pitam Jel imade tudekan neko da bwe pomogne sljecima da se malo modernizujemo na ovi kompjutori.???
Fala VI sto ste me saslusali i pomogli da se i glas od seljaci i seljanke cuje u ovaj kompjutor. Pozdaf svima koji koriste kompjutor. :wink: