Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шака пиринча за српског радника - Јура  (Pročitano 20144 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung Galaxy S2
glupi svajcarci nedeljom nerade,lestine jedne,a posle kukaju kako im mali standard  Smile

Tako je. Umesto da posteno rade oni nesto mesetare, MMF-isu i tako to.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Qtek 小米
Живео Вулин и српска левица, заштитници крупног капитала и портпароли робовласника !!!

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
ne pise koja vozila su donirali?

samo da napomenem da radnici jure imaju stalno neka trovanja i plikove na rukama,to je zato sto se svi autokablovi mazu raznim otrovnim supstancama izmedju ostalog da bi ih zastitili od glodara
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
kie krid
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung GT-S7580
E, damo im 25 miliona evra i oni se posle hvale kako su nam dali 650k evra  Smile

Odakle ti taj info za plikove, sez?

Jura do sada dobila 25 miliona EUR subvencija i besplatno zemljište

Jura, čiji je dolazak bio projekat nekadašnjeg ministra Mlađana Dinkića, u Srbiji posluje od 2010. Jura je tada došla u pogone tada propale fabrike Zastava elektro u Rači, koju je inače bio privatizovao Ranko Dejanović, muž funkcionerke SPS-a Slavice Đukić Dejanović.

Nakon Rače, Jura je otvorila pogone u Leskovcu i Nišu.

Kompanija Jura bavi se proizvodnjom kablova, što znači da se radi o manuelnom poslu koji uglavnom obavljaju niskokvalifikovane žene koje praktično po ceo dan pletu kablove.

Ugovori koje je država potpisala s tom kompanijom nisu dostupni javnosti.

Jedini zvaničan dokument o državnoj pomoći dostupan je u arhivi rešenja Komisije za dodelu državne pomoći, koja se bavila ovim projektom. Taj dokument, iz februara ove godine, u vezi je s dodelom zemljišta u Leskovcu.

Jura je htela da proširi proizvodne kapacitete u Leskovcu i u zamenu za zapošljavanje novih 700 radnika i investiciju od dva miliona evra u novi pogon tražila od države zemljište od 3,7 hektara koje je Poreska uprava Leskovca procenila na 950.000 evra.

Investicioni projekat kompanije Jura u Srbiji je predviđao gradnju postrojenja za proizvodnju elektro-instalacija kojim će u tri grada biti otvoreno ukupno 4.000 novih radnih mesta.

Gradovi Niš i Leskovac su tokom 2011. Juri dali pravo korišćenja zemljišta bez naknade na 99 godina. Jura se obavezala da će zaposliti još 1.500 radnika u Nišu.

Insajder

« Poslednja izmena: 03. Jun 2016, 03:08:14 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
taj info za plikove i otrovne zice je od coveka koga sam video  na proslavi godisnice mature,licno sam video kako to izgleda,i kaze da je to masovna pojava,takodje kaze da su cesti kolapsi i da hitna ima pune ruke posla,takodje kaze da ima par njih koji su toliko srecni sto pomazu korejski privredni bum da se prijavljuju da rade i po dve smene
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Mi smo uspostavili politicki sistem koji je kopija zapadnih sistema u kojima su jedine neprikosnovene slobode koje stiti drzava politicke slobode. Znaci imamo sistem koji stiti politicare, a ne radnike. Ovaj sistem funkcionise na zapadu dobro, jer tamo zive ljudi drugacijeg mentaliteta, nacina zivota, kulturnog miljea ... pa onda npr neka politicka partija koja uoci neki raspostranjen problem pokrene to kao politicko pitanje, i na osnovu resavanja tog problema dobije glasove na izborima. Mi smo balkanski Sloveni, i svaki je Srbin solista u sustini, iako smo na oko vrlo druzeljubiv narod. Pa onda svi cute po sistemu, sto da se ja isticem i popijem otkaz jedini, a moje kolege da imaju vajdu od mog "bikanja" ... i kraj price odma bude.
Znaci ovakav sistem nije adekvatan nasem narodu, a nastao je kao posledica komunistickog politickog jednoumlja, gde su srpski intelektualci videci da to onemogucava javnu kritiku i brzo resavanje problema, jednostavno idealizovali politicke slobode koje postoje na zapadu. U sustini to je situacija kao npr da imas sve da jedes svaki dan sem jednog jedinog jela ... i posle nekog vremena dodjes do zakljucka da to jedno jelo vredi vise od svih drugih jela koje mozes jesti svaki dan.
I imas utisak, samo kad bi to jelo mogao da pojedes da bi sve odma bilo bolje. Zato smo mi komunizam koji je bio relativno uspesan u ispunjavanju potreba vecine stanovnistva, zamenili za zapadni sistem, jer su nasi intelektualci-disidenti verovali da bas ta politicka sloboda, moze da usreci narod i njih licno. Ispalo je da to i nije bas tako, i da ne mozes pukim prepisivanjem od razvijenih zemalja da napravis funkcionalan sistem. Sasvim normalno, jer su oni sistem pravili prema sebi, a ne prema nama. Znaci dok se ovde ne pojavi ekipa, tj drustvena snaga, koja bi napravila sistem prilagodjen srpskom mentalitetu, nacinu zivota i kulturnom miljeu, ovakvi ce problemi biti normalni i sve rasprotranjeniji.
Da smo malo imali mozga kod pada komunizma, pa da sistem socijalne solidarnosti i pravde malo doradimo tako da se neciji trud, talenat i skola pokazuju i u nesto vecim primanjima, ali ponavljam nesto vecim,  i da smo vratili veru u drustvo, ladno bi danas bili na konju, a ne kao sto smo u qrcu danas.  Smile
U ovakvom kapitalizmu kakav postoji u Srbiji, jedini nacin zastite ljudskog integriteta radnika je socijalna pomoc dovoljna da covek od nje moze da prezivi, jer to maltetiranom i eksploatisanom radniku ostavlja mogucnost da napusti preduzece u kojem ga ne tretiraju kao coveka. To je cini mi je jedini rekao Radulovic, parafraziram, da od loseg poslodavca moze samo da vas spasi otkaz. Al da bi covek dao otkaz, mora socijalna pomoc da bude dovoljna da on zna da on i porodica mu nece skapati od gladi. E tu sad Radulovic nije objasni cime misli da finansira takvu socijalu kad se zalaze za smanjenje poreza.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Nismo mi uspeli da prepisemo sistem. Jer nismo stvarno ni pokusali. Nego smo stvorili uredjenje u kojem nema pravne drzave I kapitalizma, nego political elita paraxitira Na ljudima u dilu sa novim bogatasima.
Sto CE reci, nemamo mi ni ta politicka prava. Sve je privid koji je sluzio raspodeli bogatstva I  zatim kontroli nad obespravljenim radnicima
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Nismo mi uspeli da prepisemo sistem. Jer nismo stvarno ni pokusali. Nego smo stvorili uredjenje u kojem nema pravne drzave I kapitalizma,

nema kapitalizma?   Smile

kapital u obliku novca  prisutan par vekova u nazad,  nema kontrole kapitala koji ce ograniciti divljanje izdajnika po svetoj srpskoj zemlji to je jedino sto treba urediti

mozga nemas svrabisa

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.