Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 12:29:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sajentologija  (Pročitano 100803 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ma sekta ko u Alan Fordu, udjes lud izadjes jos ludji, ako izadjes
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
udjes lud izadjes jos ludji

Удружење лудака.

Слобо, могао би да се учланиш. Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 15:11:30 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Sajentološka crkva koristi sledbenike za ropski rad
CDC/DM | 30. 03. 2010. - 00:02h | Foto: Beta, AP | Komentara: 2

Sajentološka crkva se prema svojim najlojalnijim sledbenicima odnosi kao prema robovima, terajući ih da rade 100 sati nedeljno za bedan novac, tvrde dvoje bivših članova te organizacije.

Lideri Sajentološke crkve svoje radnike porede sa monasima koji su posvećeni veri, ali Mark Hedli i njegova supruga Kler, ne obazirući se na to, pokrenuli su sudski proces u kome traže da im se isplati više od milion funti kao nadoknada za posao koji su obavljali za svoje šefove u toj organizaciji.

Bračni par tvrdi da je unutar kompleksa Sajentološke crkve površine 200 hektara, u okolini Los Anđelesa, proveo sate umnožavajući dela osnivača L. Rona Habarda i sastavljajući nastavni i promotivni materijal te crkve. Oni kažu da su bili članovi reda poznatog kao „Si org“ (Sea organisation), koji broji 5.000 članova i koji se smatra centrom moći kontroverzne crkve. Njegovi pripadnici su najposvećeniji sledbenici koji se pismeno zavetuju na lojalnost od milijardu godina, obavezuju se da neće imati dece i da će živeti i raditi u zajednici.

Gnevni i nezadovoljni pripadnici Sajentološke crkve i ranije su tužili nadležne u toj organizaciji, ali stručnjaci veruju da je ovo prvi put da se koristi zakon o radu kako bi se osporila pretpostavka prema kojoj se „Si org“ može porediti sa monaškim redovima drugih religija. Mark Hedli, koji kaže da je 2005. pobegao sa ograđenog imanja sa obezbeđenom kapijom, tvrdi da je pola života proveo u umnožavanju promotivnog materijala za Sajentološku crkvu. Njemu i ostalim pripadnicima su pretili prisilnim radom i psihološkim zlostavljanjem ukoliko budu pravili probleme. Markova supruga Kler tereti organizaciju za slične stvari, ali takođe tvrdi i da je bila primorana da prekine trudnoću jer članovima „Si orga“ nije dopušteno da imaju decu.
Sajentološka crkva energično pobija sve optužbe i tvrdi da Hedlijevi lažu kako bi se domogli novca.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Sajentološka crkva se prema svojim najlojalnijim sledbenicima odnosi kao prema robovima,

Smile

Pranje mozga. Sa centrifugom na 100 stepeni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
Naleteh na ovo...
Citat
DIJANETIKA – UVODNO PREDAVANJE

Dijanetika je jednostavna, a moćna metoda kojom možete olakšati bolne doživljaje iz prošlosti ili ukloniti razne oblike neželjenih sadržaja iz svog života: neželjene emocije, strahove, nedostatak samopouzdanja, te psihosomatske tegobe i bolove.

Dijanetika vam može pomoći da popravite svoje raspoloženje, zdravlje, odnose sa drugima, i generalno unapredite svoj život.

Metod je zasnovan na egzaktnim i logičnim principima, komunikaciji i sledom precizno definisanih koraka.

Na predavanju Uvod u dijanetiku naučićete:
-   Šta je to um i kako nastaju nepoželjni sadržaji uma
-   Zašto se osećamo ili ponašamo onako kako to ne želimo
    i šta je stvarni uzrok toga
-   Koji je metod za »brisanje« bolnih doživljaja iz prošlosti i kako povratiti vitalnost, dobro raspoloženje i sreću

Predavanje će se održati u utorak 22. juna 2010. u 19h.
Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 30, interfon 10, II sprat.

Ulaz je slobodan ( broj mesta ograničen )

Kontakt tel. xxx xxx xxx xxx - Radmila

Znaci... zlo je stiglo i u nase malo selo...

Mozda je vreme za:

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Bilo je samo pitanje vremena. Mislim da su u Makedoniji prisutni već neko vreme.
Ima ih u virtualnom prostoru, smaraju sa Ronom Hubardom, hiperspace tehnikama i drugim stvarima.
Inače imaju ubedljivo najjaču priču.
Ide ovako nekako. Neki galaktički car nije znao šta će sa silnim ljudima pa ih natrpao u brodove, doveo na Zemlju, ubacio u vulkane i detonirao kako bi se njihove duše reinkarnirale i ostale zarobljene ovde.

IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Eh, da do cudo jednom dodje u Srbiju, ionako sve kasni  Smile
Jednom sam ih sreo na ulici, postavili neke satore i poljske krevete, ja mislio auto moto savez ima neku akciju prve pomoci i to ozbiljno  Smile
Kad sam im prisao oma poceli razgovor a ja naravno napravim se glup ko stranac sto ustvari i jesam i prvo ih naravno pitam jel su to oni sto mogu da imaju vise zena. Sledece pitanje jel istina da se jednom nedeljno svi skinu goli i u bazenu u "crkvi" kupaju u mraku... Kada su mi rekli za Tomu Kukuruza onda sam ih pitao da li ima mnogo pilota u njihovoj crkvi. Trudili su se jadni da mi sve ljubazno objasnjavaju. Mislim da su polako odustali kad sam ih pitao da li mogu da mi obezbede vizu za Ameriku posto sam ja ilegalac iz Moldavije, zao mi sto niko to nije snimao  Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 02:05:37 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
jos jedna u moru new age nebuloza
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kul, idemo u korak sa svetom Smiley

Sekta ko sekta, samo se nadam da nece biti previse budala za uclanjivanje u istu  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Gde treba da se javim? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 12:29:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.