Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li da ostajemo zajedno?

Glasanje završeno: 27. Avg 2004, 03:04:34

Da
0%  (0)
Ne
57.1%  (4)
Ne znam
42.9%  (3)
Ukupno glasova: 7
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: --СА или БЕЗ Црне Горе??? --  (Pročitano 21173 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Sto se mene tice, bon voyage...
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
I srecan put ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
"...ako im vratimo par miliona crnogoraca odavde..."

ahahahaha (ko' sto ste vratili krajisnike, albance, kosovare i dr. na svoja ognjista)
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
Ako hoce da se odvoje neka se odvoje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Тачно ми је мука када видим овакве расправе, када видим колико људи немају националне свести и како би олако да цепају српско национално биће само зато што их тамо неки хоштаплер Мило нервира (и то их намерно нервира да би постигао управо овај ефекат који постиже, да посвађа народ и ствара поделе). Тачно некад помислим да Срби (овде мислим на све Србе, укључујући и Црногорце) боље и нису заслужили, сви ви који би да се цепате и одвајате, и са једне и са друге стране, који делите Србе на Србијанце, Црногорце, Херцеговце, Босанце, Личане, Војвођане, Шумадинце... , сви ви који не схватате и који се подсмевате идеји Велике Србије, заслужили сте да живите у `Малој Србији` поцепаној, слабој, поданичкој и пониженој, заслужили сте да у својој држави будете грађани другог реда и да се ништа не питате. Узмите се бре људи у памет већ једном док не буде касно! Којем је то народу на свету цепање у више држава донело доборо? Зар су неке комунистичке поделе, који су плански креирали они који желе да поделе и ослабе Србе и које се и дан данас злоуоптребљавају за исти циљ, битније од вековног заједништва, од крвне везе? Зар је неком Тито већи ауторитет од Његоша? Не дозволите да будете најобичнији пулени, да вас `дресирају` и да вам креирају став непријатељи српског народа! Једино што Србима може донети добро је јединдство, јединствена заједничка држава са једним председником и једним праламентом, држава која ће подједнако водити рауна и о Србину из ЦГ и о Србину из Војводине, држава која ће једног дана, када се стекну услови, бити пијемонт уједињења свих српских територија.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ja ih volim i uvek sam ih dozivljavao kao svoje. I imam crnogorsko prezime. Ali ako ce oni da mrze mene i nas zato sto smo iz Srbije, a takvih incidenata je bilo, onda sta vise reci? Ako oni hoce da ostanu sa nama u istoj drzavi, onda neka nadju nacina da se rese i smire te koji nas mrze, neka ih zatvore, smene sa vlasti, bilo sta... ovako, sta nama ostaje kao izbor, osim da stalno dozivljavamo nove stresove u nefunkcionalnoj drzavi koja treba i mora da bude nasa zajednicka?

Iznad svega bih voleo da i ovo malo sto je ostalo ne bude razbucano. Uvek sam mrzeo rasturanja. Mrzim ih i sada. Ali ko mene sta pita? Nisu me pitali ni kada sam imao 19 godina i kada su mi nasilno prekinuli najlepse godine zivota ratovima i krvlju.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Da li se neko od Vas zapitao da li je moguc referendum u Srbiji o odcjeplenju prije nego u Crnoj Gori. I o tome je bilo price. Jedan politicar iz srbije je rekao "bolje srecan razvod, nego nesrecan brak". Neznam tacno ko je to bio, ali mislim da je to ovaj sad sto ste ga izabrali. Ja sam za zajednicu, ali ako se ne moze onda se ne moze.
Ima i par påitanja koja tyreba rijesiti
1. Kako ce mo se zvati?
2. Koja cve nam valuta biti? Sad imamo dvije.
3. Himna, zastava, grb? Opet svako svoje
4. Evropska zajednica?
Pitanja moze bit koliko oces koje treba rijesit pa tek onda pricat ko ce kuda.
neznamo ni kako se zovemo. Imamo predsjednika koji se ne pita nista. Republike rade sto im je volja. Zastavu i grb imamo. Za koga? Republike opet imaju svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Srbija daje otvorenu opciju da Crna Gora izglasa svoju oduku na referendumu.
Samo se bojim da ce im krenuti nagore  
Bice to njihov kraj kao velike i suverene drzave :|
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Velike? Suverene?  Smile
Sto se tice bajadk-a .... amerika ima sve to o cemu pricas sem razlicitih valuta, a smesno mi je i tuzno da neko uvodi euro a nije u evropskoj uniji.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
To kazem jer oni misle da su velika i suverena drzava(mislim na Milove pristalice).Tu je Albanije-uzece im opstinu Tuzi i Ulcinj ako ne ivise.Dalje,tu su snalazljivi Hrvati koji zaviruju na Boku preko Prevlake.
Sto se tice bajadk-a njegov stav da se u Srbiji sprovede referendum je pogresan jer ce CG ispasti iz Saveta Evrope(takav je dogovor Beogradskog Sporazuma).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.