Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li da ostajemo zajedno?

Glasanje završeno: 27. Avg 2004, 03:04:34

Da
0%  (0)
Ne
57.1%  (4)
Ne znam
42.9%  (3)
Ukupno glasova: 7
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: --СА или БЕЗ Црне Горе??? --  (Pročitano 20976 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Znate kada cemo imati ovaj grb na zastavi?Hm...NIKAD!!! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

srbija.gif
(12.06 KB, 200x150)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
I ne treba da ga imamo. Gledaj sta je SFRJ bila u celom svetu, a sta je Srbija?.
Ako nastavimo da se cepamo pa na sta cemo da spadnemo...
Nikakvo odvajanje svi smo jedna zemlja = jedan narod!
IP sačuvana
social share
U ZDRAVOM TELU ZDRAVA PANTLJICARA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da... tako je... ali kad vec svi vuku na svoje strane...
Poenta je... necu da 9.600.000 ljudi pati zbog sake jada od 300.000  u Cg.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Da ali bi tih 9.600.000 ljudi trebalo obratiti malo vise paznje na tih 300.000 LJUDI i sve bi bilo ok.
Anyway svi smo mi ovde tvrdoglavi zatucani Balkanci (ukljucujuci doticnog koji kuca ovaj text) i znam da niko od nas nece promeniti misljenje.

@SF
Stvarno si mogao da upotrebis drugi izraz nego "saka jada" pa necemo sad da se vredjamo ovde. A uz to ovo je jedan od najvecih foruma i sigurno ima Crnogoraca, i sada neki Crnogorac procita ovo sve.... Pa kako onda ne bi hteli da se otcepe? TOLERANCIJA sa obe strane i to je sve sto treba. Nije Crna Gora samo na more da se ide. I oni imaju svoju istoriju i mi to moramo postovati i uvazavati a ne medjusobno se vredjati.

Peace 2 all
IP sačuvana
social share
U ZDRAVOM TELU ZDRAVA PANTLJICARA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sve je to ok, ali ... e sad to ali je kljucno... oni poslednjih 10 godina za glavne funkcije u drzavi biraju proverene kriminalce, svoju zemlju narod turizam satanizuju sopstvenim ponasanjem. Ono su ti koji non stop idu uz kurac, te carine, te nece placaju drzavne organe, to hoce referendum... Prete time ko da smo bez njih nula... Jel hocete... aj ono kao ... mars.
Ne mislim na sve crnogorce... mislim na one koji se najvise duvaju da su to a ponasaju se kao majmuni. Vrlo dobro je poznato da je najveca njihova glava u istoriji rekla da smo jedan narod... ja od toga ne bezim.. ne zelim da bude suprotno... al da je on danas ziv... ne bi bananamen drzao kompletnu drzavu u rukama.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Ja mislim da treba da prestanemo da razgovaramo o ovome. resenje je jednostavno!

Referendum pa kud koji mili moji ...

Ali referendum u Srbiji, jer mislim da je pravicno da 9.000.000 ljudi odlucuje o sudbini Srbije, a ne 450.000 koji jos na sve to kazu da nisu srbi vec crnogorci ...

Ako narod srbije odluci da treba da zivimo zajedno sa Crnom Gorom, onda treba raspisati referendum u Crnoj Gori da se oni pitaju da li zele sa nama, a ako u Srbiji izaberemo da zivimo samostalno trebamo odmah da se razdvojimo, ja mislim tako a vi kako hocete ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa to kazem. Exactly to. Samo na malo drcniji nacin Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
pa što ne sprovedu referendum? šta mislite?
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa... ako im vratimo par miliona crnogoraca odavde... bice veselo Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Hteo si mozda da kazes "DIREKTORA"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.