Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li da ostajemo zajedno?

Glasanje završeno: 27. Avg 2004, 03:04:34

Da
0%  (0)
Ne
57.1%  (4)
Ne znam
42.9%  (3)
Ukupno glasova: 7
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: --СА или БЕЗ Црне Горе??? --  (Pročitano 21188 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: SerbianFighter
Bajadk, kad ti na drzavnoj televiziji crne gore kazu da je poseta ispod ocekivane, a meni ljudi iz CG kazu da nema zive duse, na celoj budvanskoj rivijeri 11000 ljudi u hotelima, to je smesno i tuzno ujedno.
Ja generale ne izrucujem, a sloba nikad nije bio moj predsednik, niti sam ikada, niti je iko od mojih, niti bih ikada glasao za njega. Nisam za to da se izrucuje, ali sila boga ne moli.
Meni je jako zao sto vi nemate ni predsednika [milo nije predsednik ni premijer, nikad to nije bio, milo je makro, eventualno diler droge], ni junake, ni generale, pa nemaju cime da vas ucene, sem sto milu prete zatvorom gde god krene, pa onda iz podgorrrrice serrrre od veVikim demokrrratskim kapacitetima crrrne gorrre.

Pa eto trgovina drogom, zenama i sa svim svacim. Hmmmm u pravu si. Ali ta trgovina drogom i zenama je isto tako i u Srbiji. Zar ne? Ona droga o kojoj se trenutno prica da je u beogradu nije moja, a ni Milova.
A sto se tice posjete na budvanskoj rivijeri imam i ja pouzdane izvore da ima mnogo stranih posjetilaca. Mozda moji izvori nisu tacni, ali ipak i moji izvori znaju da pricaju kao i tvoji.
demokratija u Crnoj Gori?? I tu isto kazem hmmmmm......Kakva je demokratija u Srbiji?? Samo se kradu neki glasovi tu i tamo...Onaj ko je bio za Sloba sad je izdajica i govno. Zar su ovi novopeceni demokrati ili bolje da kazem prodane duse bolji od njega??
Pogledaj puteve kroz Srbiju..to su putevi albanskog nivoa ili su mozda ti albanski putevi cak i bolji. nema znakova, rupe po putu. Niko nista da popravi. Ovo ne moze niko da negira. I to da se zove autoput?! A samo prodavati svoje ljude to samo govori ko je ko. Eto ga cak i Pinoce se vratio kuci, a mi nase saljemo. Do juce su se ljubili i kleli se u te ljude, a danas ih psuju i prodaju. Prodaju ih za milione dolara a dje su pare? Jesu li kod Mila ili kod nekog drugog? Kakva je industrija u Srbiju? Zeljeznica, avio prevoz, gradski prevoz. Sve napreduje. Zemlja se renovira. A sve to renoviraju neki tamo demokrati. Jedinog pravog srbina su poslali za Haag, a sad ce jos malo i Mladica i Karadzica, ako ih vec nisu poslali pa da se to objavi pred americke izbore. Sadamu sude u Irak!!!!!! Pol Potu su sudili kuci!! fasistima kuci!!! A ove demokrate prodaju svoje nizasta. I neki oce kralja...A ko ce toga kralja placat?? Na zapad zive kraljevici od para koje dobijaju od drzave. Sumnjam da bi Karadjordjevic dosa o svome trosku na presto Srbije.

i ovo pogledajte pa sad pitaj taj tvoj izvor jeli on bio tamo
U Crnoj Gori boravi 100.630 gostiju, što je za 5.150 ili osam odsto više nego godinu ranije - posljednji su podaci nacionalne Turističke organizacije.

Registrovanih turista je 68.433, dok se procjenjuje da na primorju boravi još oko 32.200 neprijavljenih.

Domaćih gostiju je za četiri odsto više, dok je inostranih za trećinu više u odnosu na godinu ranije.

Dvadeset odsto je inostranih, dok su ostali domaći turisti.

Najviše gostiju, polovina od ukupno registrovanih, smješteno je u privatnom smještaju njih 29.557, u hotelima 23.154, odmaralištima 9.744, dok je u kampovima 5.978 turista.

- Kao i prethodne sedmice najviše gostiju smješteno je na budvanskoj rivijeri i to 43.287, što je polovina od ukupnog broja gostiju, koji borave u Crnoj Gori. U odnosu na isti period lani, popunjenost je bolja za petinu. Registrovanih gostiju je 28.287, dok se procjenjuje da ima još 15.000 neprijavljenih. Inostranih gostiju je za trećinu više u odnosu na godinu ranije, dok je domaćih za petinu više - navodi se u izvještaju TO.

A mozemo mi ovako diskutovat narednih 100 godina. Samo pogledajte kakve teme imaju na ovaj forum. Ne daj Boze da  je forum na engleskom pa da svako moze da cita
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja mislim da je vama lepo najbolje da se otcepite, pokupite onih milion , milion ipo crnogoraca iz srbije i zivite u svojoj maloj kolumbiji pa kad vam treba bilo sta lepo vizu. Da se ne bi vise svadjali i prepirali jer to nicemu ne vodi, posebno kad se uzme u obzir da je 2002 recimo u cg bilo 130000+ turista a da sad fake ujete da ih ima 10000. Alo 2 prijatelja koja svake godine rade u hotelima odrzavanje racunara ove godine su vraceni kuci jer nema gostiju. Svi koje su televizije nesto pitale rekli su da je ove godine pusto. Na adi bre bude po 250 000 ljudi u beogradu a ada je dupe sa 3 kilometra plaze. Tacno oni ne placaju smestaj i sl, ali to je cisto merilo koliko ljudi ima... kad kazem da je pusto... i kamere dokazu da je pusto... pusto je... to sto je bilo tako i prosle godine ne menja stvari.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Milion i po Crnogoraca u Srbiji?To nisam znao.
Primorje je dosta prljavo jer nisu svesni koje pare leze tamo jer plaze nisu uredne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Normalno tvoji prijatelji govore istinu. Imam i ja brata koji je tamo bio pa je i sam vidio svih tih deset hiljada za koje pricas. A to iseljenje iz crnogoraca iz srbije hmmmmm.....zar demokrate kao sto si ti neznaju za neko bolje resenje osim nmekakvog ciscenja. Vi za nas ne radite nista i prije ce bit referendum u srbiji nego u Crnoj Gori. Imali ste i Vi nekad dobre politicare, ali njih ste ili prodali ili ubili. I ovamo pricate o nekoj drogi i trgovini bijelim robljem u Crnu Goru. A sto je sa vasim kinezima. Odakle su oni?? Pali s marsa?? najprije covjek treba da obrise ispred svojih vrata pa tek onda da vidi sto je ispred tudjih.
Samo pogledaj kakve teme imate po forumu. "Srbi najstariji narod na svijetu", ma daj jos malo pa ce Hrist, adam i Eva bit srbi.
najbolje bi bilo da Vi rijesiote svoje unutrasnje probleme, kao sto su Kosovo, Juzna Srbija, Sandzak itd itd, pa se onda okrenite i svasta pricajte o Crnoj Gori. Ljudima iz Srbije uvijek je smetalo sve sto je crnogorsko. To znam jer tamo dje ja zivim kad srbijancima spomenes crnogorca isto kao da si spomenu djavola.Jeste da smo mala drzava i nemamo mnogo stanovnika i nismo prodali toliko zemlje i naroda kao sto su prodali politicari iz Srbije. I koji su se to junaci borili za Veliku Srbiju o kojoj mnogi ovdje na forumu pricaju. Ti koji su se borili za srbiju sad su u Haag i hvataju se za glavu sto im narod uradi.
a tih 1.500.000 crnogoraca sto bi ti sad odma izscera iz Srbije ili deportova, ako ti se vise svidja, sto ce onda ostat u Srbiju. Odem milion i po crnogoraca, pa ode Kosovo, pa ode i juzna Srbija, pa na kraj ode i Vojvodina i koliko to naroda ostade u Srbiju????? jeli nekih 4.000.000???? Nego bolje bi vam bilo da NAJPRIJE SREDITE svoje unutrasnje probleme i izaberete prave ljude da vas vode a ne ove sto ste do sad imali i koje sad imate.
Srbi nekad ponosani hrabar narod sad nisu ni pola od toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
A kad(ako) se otcepite pa pocnu sukobi-Srbin na Crnogorca i Crnogorac na Srbina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mi smo bar bili i ostali narod, a vi ni sami sa sobom ne mozete da se dogovorite sta ste. O crnogorskoj pravoslavnoj crkvi i crnogorskom knjizvenom jeziku necemo ni pricati, to je vise nego tuzno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: SerbianFighter
Mi smo bar bili i ostali narod, a vi ni sami sa sobom ne mozete da se dogovorite sta ste. O crnogorskoj pravoslavnoj crkvi i crnogorskom knjizvenom jeziku necemo ni pricati, to je vise nego tuzno.

Hahahaha ajmo onda da pricamo o Karadjordjevicima, Karadzicu Vuku i ostalim vodecim licnostima srbije.

Odakle su Karadjordjevici porijeklom, ako nisu crnogorci. Karadjordje se preziva petrovic zar ne. Pa Vuk Karadzic...A kakvi ste heroji dokazali su svi ratovi pogotovo ovi u Hrvatskoj i u Bosni. Koliko vas je otislo a koliko bjezalo a ovamo pricate neke budalastine kakav ste narod. Srbijance treba da je sramota. Treba da stanu pred stub srama. Srbi iz krajina i iz Bosne, znas one koje ste izdali i prodali i one cije cete lidere da prodate, su veci i cistiji srbi od vas u srbiji. I neka nismo mi narod, ali mi smo se uvijek borili za nasu zemlju, a ne kao vi i vasi politicari.

Srbija do tokija, velika srbija.....budalastine. srpski ratnici ovo ono-. vise ste nego smijesni. treba da vas bude sramota takvih prica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Poreklom je iz CG pa sta?
Jel ti nacionalnu pripadnost i ono kako se osecas odredjuje parce zemlje na kom si rodjen?
Mozda tebi, ali to je tvoj problem.
I ja sam poreklom iz Crne Gore, ali se crnogorcem nikad osecati necu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Kralj Aleksandar I Karadjordjevic je bio pola Srbin-pola Crnogorac.A koliko sada ima crnogorske krvi kod njih...Necemo o tome,neka izvade krv pa nek se dogovore mene briga za to.
@Bajadk-velika Srbija ne postoji i nemoguce je da ce ikada postojati.Pocinjes da vredjas naciju svojim komentarima pa da ne bi doslo do svadje ja te molim da smanjis tenziju oko toga.Ne zelimo da uzvracamo jedni drugima istom meerom,dovoljno smo nisko pali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sta je Njegos rekao o svom narodu?
To sve kaze.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.