Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li da ostajemo zajedno?

Glasanje završeno: 27. Avg 2004, 03:04:34

Da
0%  (0)
Ne
57.1%  (4)
Ne znam
42.9%  (3)
Ukupno glasova: 7
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: --СА или БЕЗ Црне Горе??? --  (Pročitano 21184 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Ma Njegos je prdnuo u cabar... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Opet se ti zajebavas sa ozbiljnim ljudima i ozbiljnim stvarima... procitaj i shvati gorski vijenac... to je jedna od najumnijih knjiga koje sam ikad procitao i svaki redak vredi citati ako uspes da ga shvatis.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Ne pricam ja za Aleksandra Karadjordjevica, nego vozda. I ne vrijedjam ja sa mojim komentarima nego treba otvorit svoje oci pa vidjeti da nisu svi oko srbije crni i da nije sve oko srbije crno. I neki vasi komentari, sad neznam jeli zbog toga sto se misljenja drugih ne postuju ili iz nekih drugih razloga, dovode do diskusije. Pojedini pricaju crnogorci ovo srnogorci ono. Eto sam Serbian fifhter bi crnogorce deportova. Kako se to treba nazvati. Nepostovanje prema drugima ili kako. Zar i to nije vrijedjanje? Zar ne treba prvo rijesiti svoje probleme pa tek onda gledati druge. Ja ipak mislim da nije crogorska politika dovela do prica u vezi referenduma.
Ne mogu ni Bosnu zvati srpskom kad nije. vecina treba da glasa. Kad smo je mogli imati u Jugoslaviju vodila se pogresna politika pa smo je izgubili. danas se ne zivi od istorije. Hitleru nije uspjelo da napravi evropskom i svjetskom silom, ali su zato njegovi potomci to uradili. Njemacka je sila. Mogli bi i mi da budemo u vrhu i Srbija i Crna Gora da nam nije na vlasti onaj ko je.
I ako je vrijedjanje to sto ja pisem za srbiju onda bi trebalo da bude vrijedjane i to sto Vi pisete za Crnu Goru.
Nas premijer je lopov to svako zna!! Ali taj nas lopov od tih para daje penzije i pravi puteve. Pokusavaju da naprave nesto od propale drzavave. A Radikali i ovi drugi sto oni rade?? Prepucavaju se ko babe! Ko se potrudio da narodu nesto napravi. Sto su uradili za narod od onih milijardi sto su dobili za prodaju Milisevica.

Licno mislim da Milosevic, ako je uradio to za sto mu se sudi, da treba da mu se sudi. I ako je kriv treba da odgovara. Da se osudi!! Na dozivotnu, na smrt!! Nema veze kako da ga osude, ali treba da mu sudi NAS narod, a ne tamo neki placenici koji su tamo samo ono formalno i trose pare holandskog naroda da bi ih drzali u zatvor. Sto se sadamu ne sudi u Haag nego kuci??? Zar nas narod nije sposoban da sudi svojima nego da nam drugi sude? Drugi nam o svemu odlucuju. Do juce su se svi srbi kleli u Sloba, Seselja, Ratka i Radovana. Dojicu su prodali! Dvojica cekaju da ih uhapse i izruce!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Ma Njegos...Vise cenite Njegosa nego Dositeja,sv.Savu...koji ce mi Njegos? Smile
Vas premijer ce vas zivota kostati,a Crnogorci kakvi su,izabrace kriminalca da vodi CG.
Vise ni ne znam da li da idem dole...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Proud to be Serb!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1403
mob
SonyEricsson T630
Филипе, ниси у праву, очигледно ниси ни примирисао Горски Вјенац

уосталом, Његош је себе називао Србином а не Црногорцем. А уосталом, шта су Црногорци до Срби?

Људи моји око чега се ви расправљате. Схватате ли да то, о чему појединци причају није и никада неће бити став целокупног Црногорског народа. Нећу ја, нек наброји неко ко је из Црне Горе градове који су за Србију и заједничку државу а који не. Ок, Подгорица је у трипу одцепљења. Шта је са Беранама па на даље, све до Будве. Све ово проверено причам јер имам пријатеље тамо...

Шта год да се деси... Ми смо исти народ, запамтите то и не дезволите да нас свађају један Мило, Слоба, Коштуница и слични њима, схватате ли да су они ту само због себе и својих интереса?!?

Србија и Црна Гора, један народ, једна земља.
IP sačuvana
social share

Срби за Србе, хуманитарна организација за помоћ породицама са пуно дечице

Свака битка најпре добија и губи у срцу
Живојин Мишић
Да се осети велико добро, треба најпре познавати мала зла.
Жан Жак Русо
Чудно је, како је мало потребно да будемо срећни и како нам често, баш то мало недостаје
Иво Андрић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Ma palim se na Crnogorce...
Kad vec traze otcepljenje,neka im bude...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Ne slazem se sa tobom Filipe, izvini ali tako. Kao prvo ne mozes reci da ako oce da se otcepe neka to i urade...Isti smo narod ista vera, istu kulturu imamo, cak je jedan od najljepsih manastira pravoslavnih u Crnoj Gori (Ostrog). Od te price nema nista, samo zato sto su nam predsednici supci i pederi vi bi da se CG otcepi. Pa zar tu jadnu srbiju vec nismo dovoljno cepali????
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Pa, hajde neka organizuju referendum, pa da vidimo da li misle o svom predsedniku ovo sto ti napisa, Dusane. Ako to misle, glasace protiv otcepljenja. Ako ne misle, glasace "za".

Ja nisam da se otcepe i bice mi zao... ali ja se ne pitam. Ja samo imam poreklo iz Berana.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Na koju sacicu idiota mi gubimo vreme... em sto ih ima otprilike toliko da svi mogu u jedan hotel stati em sto ocigledno preovladavaju normalni ljudi cim nisu svoju vise godisnju pretnju referendumom sproveli u delo
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: SerbianFighter
Na koju sacicu idiota mi gubimo vreme... em sto ih ima otprilike toliko da svi mogu u jedan hotel stati em sto ocigledno preovladavaju normalni ljudi cim nisu svoju vise godisnju pretnju referendumom sproveli u delo

Posto smo mi "SAKA IDIOTA", Srpski Ratnice ili kako oces vec da se zoves. Neka smo mi idioti, ali Vasa pamet vam napravi to sto sad imate od drzave. I sto ce da vam ostane od nje? Nista!! Lupetate bez veze kako srbi ovo srbi ono! A takve kao ti ne da ne mogu da zovem Srbima, nego mi je muka. Takvi Ratnice kao sto si ti su krivi za ovo sto se sad sa Srbijom radi. Neka je milo lopov, ali mu skidam kapu, napravi puno stvari po crnoj gori. A ti tvoji lopovi, ubice, trgovci drogom i kinezima, sto su oni napravili. NISTA!!! u stvari jesu...napravili su onaj autoput kroz vojvodinu do beograda. kopali su rupe po njemu, a ovamo se naplacuje putarina. putevi vam nisu ni u kurac. Za politicare da i ne pricam a za te tvoje pametnjakovice srbijance jos manje mogu da pricam jer ih poznajem dovoljno tako da ih ne mogu pohvalit. I naravno nama idiotima iz Crne Gore bi bilo najbolje da smo sami jer sa Srbijanskom stokom se ne moze zivjet pod istim krovom. Mislite da ste najbolji narod na svijet?!?!?! E to mozete pricat, ali niste....Prodali ste Krajine, Republiku Srpsku i Kosovo. sad nemate sto da prodajete pa biste da prodate crnu goru.. E toga filma necete gledat.
A ti Ratnice izgleda imas veliko iskustvo io Teslinu pamet pa sve zivo znas. Ne da si smijesan nego lijegam, od smijeha kad ti citam komentare.

Pozdrav srbijancima koji sebe nazivaju srbima  od jednog idiota crnogorskog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.