Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li da ostajemo zajedno?

Glasanje završeno: 27. Avg 2004, 03:04:34

Da
0%  (0)
Ne
57.1%  (4)
Ne znam
42.9%  (3)
Ukupno glasova: 7
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: --СА или БЕЗ Црне Горе??? --  (Pročitano 21260 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: SVITAC
Ja već godinama nisam išao u CG baš zbog stava koji imate .. prema gostima .. možda ste ga imali .. pa je stvar sada drgačija .. ali kada se jednom izgubi poverenje korisnika ili potrošača teško se vraća .. ma šta uradili ..

Tako i ja isto sa srbijom. Prije je uvijek bilo kroz Srbiju, a sad NE. Zbog vasih policajaca, i zbog izdajstva koje ste napravili. Kroz Srbiju nikad vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: Filip_Apatin
Ja ne mogu da budem ravnodusan prema Crnogorcima,jer imam rodbinu tamo nije ni njima bas lako
I priznajem da volim CG i zelim da imam kucu tamo samo da im dodju bolja vremena(kad Milu vidimo ledja)

HMMMM kad Milu vidimo ledja..........zar je milo gori od ovih Brankovica i Ljoticevaca iz srbije???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: SerbianFighter
Svaki put kad sam isao nadje se neki kreten iz cista mira da dobacuje i prebacuje za moju ekavicu... alo ja sam za njega gospodin gost od koga on i njegova drzava zive..treba u dupe da me ljubi kad me vec muci razjebanim hotelima i nemanjem vode...

Ti se to ratnice napalio. Ako neko treba nekoga da ljubi u dupe onda ti treba nas da ljubis u dupe i to slatko. Mi nismo prodali srbe iz bosne i hrvatske. Nasi su isli na ratiste dok su tvoji SRPSKI RATNICI bjezali iz kamiona. pa ti sad vidi.....Ratnice :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Što se tiče BG'a .. mogu da ti kažem da radite samo ono što vam se dozvoli .. znači uz nečiju saglasnost .. veruj mi .. mogu stotine primera da ti navedem kako su se proveli oni koji nisu to poštovali ..
A onaj sistem drp pa beži .. batali .. tu su piroćanci i vranjanci najgori.

A ti što su prodavali državu i narod su u zatvoru .. ali pogrešnom ..
I šta bi sa Bokom .. ko je kome šta predao tamo .. heh .. tu Srbija nije imala udela. Ko se odriče vere i pali pravoslavna svetilišta ?
Ko se bije sa badnjacima .?

U principu nek vam je volja i sa državom radite šta želite vaša je.
Ja nikada nisam primenio na crnogorcima u Beogradu ono što su oni na meni u Crnoj Gori .. i tu je razlika .. možda ne suštinska .. ali ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
E pusti ga... sam o sebi dovoljno kaze....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Vidi ga...samo nas citira
Ma jadni vi Crnogorci...Prešjednik vam je bio prodavac karata za bioskop,prodavac kikirikija i suncokreta...A naposletku i krimos
SF-boli te uvo što ti tameraju za ekavicu,sto kažeš mogu da te poljube u dupe,da nije nas ne bi bilo ni njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
E majmune ne znam ja ko je od vas bio na ratistu, ne jedite govna, svi ste vi bili pobjegli u CG dok je Bosna gorila a sad ovde seres, nemoj molim. Vise su nam nasi srbi iz Srbije pomogli nego vi...
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Pa Crnogorci su u stvari-Srbi koji su se kako da kazem,pomerili na primorje i poprimili ijekavicu.I sada traze samostalnu crkvu.Pa njihov jedini svetac je sv.Vasilije Ostroski kojega slave i neki Srbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
...i neki srbi??? Fico bre...odakle si ti ono jos jednom?  Smile

Jedan od najpoznatijih svetaca i ti kazes slave ga ...samo neki srbi...  Smile
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
U Crnoj Gori i Sandzaku.
Ako oces ceeeeeeeeeeelo moje poreklo evo:
Majka:Slavonka-Licanka
Otac:Bosanac iz Semberije(i njegovi otac i majka)
Baba:Licanka
Deda:Slavonac
Ja:SRBIN IZ VOJVODINE Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.