Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88776 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
JA cu sacekati jos nekim dva ili tri meseca da bar malo nesto zaboravim u stalkeru pa onda opet lagano igrati,sad mi nevredi da igram kad sve znam napamet,ista prica i sa igrom Silent Hunter III,znacin znam je da napisem doktorat o upravljanju kompletnog asortimana nemackih podmornica iz WWII,mogu igrati neprekidno satima i danaima i nemogu mi pera odbiti kolko sam se dobro uvezbao,isto tako i stalker,znacin znam kde ko stoji,sta ce mi reci,gde me ko i kada napada.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Apple iPhone 5
E ja sam se nalozio na igru, ali sam se zaglavio (maltene na pocetku), kad ocistim onu kanalizaciju, izadjem napolje, ubiju mi Maula (?) i treba da mu uzmem podatke, ali sam ostao bez municije+gomila vojnika.... Sad je upalim jednom u mesec dana da probam da predjem, ali ne ide....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
E ja sam se nalozio na igru, ali sam se zaglavio (maltene na pocetku), kad ocistim onu kanalizaciju, izadjem napolje, ubiju mi Maula (?) i treba da mu uzmem podatke, ali sam ostao bez municije+gomila vojnika.... Sad je upalim jednom u mesec dana da probam da predjem, ali ne ide....
NErazumem ono sto pise da ti ubiju "maula" sta ti to dodje,sa time se nisam susretao u igri.
Ajooooj druze ako ti tu zapinjes sta li ce tek biti kasnije,pa kako ostanes bez municije,tu  napocetku lepo uzmes kalasnjikov i koga god da ubijes obavezno ga pretreses i najbitnije je da mu pokupis svu municiju koju ima i nikada ti se nece desiti da ostanes bez municije,bar meni se nije desavalao,na broju 9 imas podesavanje dal da pucas rafalno ili pojedinacno i kad dodjes na tu tablu  gde trebas da ukrades te podatke nemoj odmah srljati po njih,nego cim izadjes iz kanalizacije udji u neku od tih kuca-skladista i neka te vide i onda lepo kad si unutra sakrijes se na neko lepo mesti i onda samo jednog po jednog skidas,vecina ce krenuti za tobom i kad svakom koga ubijes pokupis municiju nema teorije da ti ikada zafali.
Probaj tako kao sto sam ti reko i nema da neuspes.
Pozdrav i srecno.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ne,ne...
mislio je na to da mu ubiju Moula-stalkera u Agropromu koji te uvede u kanalizaciju ka onom delu gde su vojna dokumenta.
da-stvar je u tome,@Peter,sto kada poubijas sve vojnike u Agropromu,i sastanes se sa Moulom,treba da pricas s njim,ali ga i pustis da te"odvede"(stigne sa tobom) do kanalizacionog otvora i pricekas koju sekundu da se skupe(evakuisu) i ostali stalkeri.onda opet razgovaraj sa njim,i spusti se u kanalizaciju.onda ti se misija nece sjebati,a sad,sto se tice Moula-pa,jebi ga,nestace od otvora,ali ne mozes nista da uradis tu...mozda kad se opet nekad vratis u Agroprom ga nadjes,mada sumnjam.ali,otalih stalkera ce biti(u zgradama instituta)-kao i bloodsuckera,pa se pazi... Smile
dakle-pricas sa Moulom,odete zajedno do otvora,ONDA opet pricas s njim,udjes,i gotovo...trebalo bi da kad udjes (izmedju ostalog) jos imas aktivne questove:FInd Strelok's stash;Get Military documents.
ako ti pise da neki nisi uspeo kada sidjes dole,znaci da moras ili da se vratis gore i pricas sa Moulom,ili da loadujes save(ako je mrtav).
ako zatreba jos nesto,javi...uzivaj i cujemo se... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Apple iPhone 5
hkj kapira na sta sam mislio.... E sranje, ne znam da li imam zivaca da igram od save-a....
btw, sta je onaj mutant u cevima sto te privlaci, pa odbaci, pa dobijes i neki brain damage.... smorio sam se dok sam ga ubio....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Mr. Controller, hkj's favourite  Smile

Mene smorilo vise, izbrisao sam i to i Bioshock koji je isto dobar, mada ne onoliko koliko ga hvale.
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Edit by cg_ac: Bez linkova

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
A dali ce raditi na
AMD sempron 2300+
512 RAM  i
ATI radeon 9600 GE

ja sam je bez problema igrao na athlon xp 2600 plus,1 gb rama i ge force 5200,doduse na najnizim detaljima ali u rezoluciji 1024x768.tako da sam mogao bez problema da uzivam bez nekog super nabudzenog kompjutera kojima se mnogi hvale ovde na forumima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
PA u nekim igrama bas i nije uzivanje kad su ti sva podesavanja na low,pogotovo u stalker,da nisam video kako izgleda na sva tri podesenja(low,mediom,high) nebih ovo govorio,komsija ga igra na low,ja sam prvi put sve stavio na mediom i tako odigrao dvaput,a onda sam cisto radi experimenta sve digao na high i igrao,desavalo mi se da samo ponekad i to veoma retko stucne ili zaglavi ali bi to trjalo mozda 2 do 3 sekunde i to bi bila retkost a razlika igrati na high podesenjima u ovoj igri i na nizim je neopisivo velika,tolko se razlikuje da nemozes poverovati,trebas videti da bi znao o cemu ti govorim.
Slicna prica i sa Crysisom,ja ga igrao na mediumu,a kad sam otisao kod druga koji ga cepa na very high prosto sam ostao u neverici kad sam video kolka je razlika,ista prica je i za stalkera.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ma,bre deco,opusteno-igra moze da radi i na W98 i vrlo je kompatibilna i stabilna.malo se nasteluju opcije,i svako moze da uziva u ZONI... Smile :[115]:dobro,jeste lepse sa High,ali jbg...
inace,ja je igram (od kako je izasla) na sve-High podesavanjima na 1GB RAMa,Intel Celeronu 3.8 GHz 64-bit i nVidia 6600GT 256 MB DDR3 i nije mi ni jednom secnula,niti me izbacila,a nivoi mi se loaduju strasno brzo...tako da ne brinite... Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2007, 16:46:31 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Ili da odete do Cernobilja i iskusite radijaciju uzivo! Smile

IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.