Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88558 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ili da odete do Cernobilja i iskusite radijaciju uzivo! Smile

bogme,verovali ili ne,ali ja stvarno namervam da to i uradim jednom u zivotu!majke mi! Smile Smile vec postoje ekspedicije u ZONU(hehe-ovo ce mozda i Bizmarka zanimati... Smile),koje se rezervisu i ugovore u Kijevu i organizuje se sve do kraja.ide se kombijima(odlicni su,usput...) do sela Dityatki gde se svi putnici skeniraju,pregledaju i cuju uputstva i osnovno,i prikljucuje se vojna pratnja i vodic i ulazi se u ZONU.ne znam gde se prvo ide-ja mislim do samog GRADA Cernobilj(ne Pripjat!),pa onda do industrijskih kompleksa i sela,pa onda se stize u Pripjat gde se jos jednom prolazi kroz kontrolu(na samom ulazu i granicama bodljikave zice ima nekoliko specijalnih jedinica OMONa(Ruske specijalne sluzbe) koje su tu uz saglasnost Ukrajine i takodje rasporedjeni oko Duga3(Brain Scorchera) radara).
vidite,znam sve o CAEZu,ZONI i Duga3 radaru-ako vas zanima nesto o putovanjima u ZONU,o elektrani,o Pripjatu,o nesreci,o zivotu tamo...samo recite!proucio sam sve,video i slikao preko GoogleEartha i procitao knjige o tome...imam preko 100 slika ZONE-nekad i sad.koga znima,nek javi...uostalom,S.T.A.L.K.E.R. i jeste nastao inspiracijom Cernobilja,tako da nece biti strasno ako ovde popricamo malo i o pravoj ZONI...
koga zanima-tu sam...pozdrav,stalkeri! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Ili da odete do Cernobilja i iskusite radijaciju uzivo! Smile

bogme,verovali ili ne,ali ja stvarno namervam da to i uradim jednom u zivotu!majke mi! Smile Smile vec postoje ekspedicije u ZONU(hehe-ovo ce mozda i Bizmarka zanimati... Smile),koje se rezervisu i ugovore u Kijevu i organizuje se sve do kraja.ide se kombijima(odlicni su,usput...) do sela Dityatki gde se svi putnici skeniraju,pregledaju i cuju uputstva i osnovno,i prikljucuje se vojna pratnja i vodic i ulazi se u ZONU.ne znam gde se prvo ide-ja mislim do samog GRADA Cernobilj(ne Pripjat!),pa onda do industrijskih kompleksa i sela,pa onda se stize u Pripjat gde se jos jednom prolazi kroz kontrolu(na samom ulazu i granicama bodljikave zice ima nekoliko specijalnih jedinica OMONa(Ruske specijalne sluzbe) koje su tu uz saglasnost Ukrajine i takodje rasporedjeni oko Duga3(Brain Scorchera) radara).
vidite,znam sve o CAEZu,ZONI i Duga3 radaru-ako vas zanima nesto o putovanjima u ZONU,o elektrani,o Pripjatu,o nesreci,o zivotu tamo...samo recite!proucio sam sve,video i slikao preko GoogleEartha i procitao knjige o tome...imam preko 100 slika ZONE-nekad i sad.koga znima,nek javi...uostalom,S.T.A.L.K.E.R. i jeste nastao inspiracijom Cernobilja,tako da nece biti strasno ako ovde popricamo malo i o pravoj ZONI...
koga zanima-tu sam...pozdrav,stalkeri! Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smiri se, smiri se. To je igrica. I-G-R-I-C-A. Nema mutanata. Nema tradera. Nema stalkera.

Smile Smile Smile

Ako ti se zaista ide, neka ti je sa srecom Smile
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Аутори игре су пар пута ишли у зону, зато је и тако добро одрађена...

Иначе украјнски научници који раде у зони себе зову Сталкерима (додуше то више има везе са филмом "сталкер" и књигом "пикник поред пута" који су служили као инспирација и имају доста сличности (зона, чудна дешавања, особе зване сталкери...)).
« Poslednja izmena: 30. Nov 2007, 17:12:41 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
 Smile Smile

hehe...
ma,znam,ali ja sam se zanimao za Cernobilj jos pre STALKERa,tako da ne brini se-ne idem tamo zbog mutanata... Smile Smile
a sto se tice ekspedicija-nema cega da se plasis,jer
1.je sve unapred objasnjeno,predvidjeno i obezbedjjeno-skeniraaju te pre,skeniraju te posle i ne ides nigde gde ima veceg zracenja
2.radijacije ima ionako svuda oko nas.nije to samo oko nuklaerki. Smile naime,imas malo cak i oko stekera,mikrotalasne(kad je ukljucena),radia,TVa...ali nisu stetne!ima razlicitih vrsta,pa razlicitih kolicina zracenja,razlicitih osobina,razlicitih jedinica,razlicitih trajanja...a na ova mesta na koja se ide su vrlo bezbedna i bezopasne radijacije po goste(posto se tamo provede manje od 12sati),i ona nestane vec na samom povratku u Kijev,i da-ko da se nista nije dogodilo.dakle--NEMA trajnih efekata...
3.i sem toga-mnogi su vec bili tamo i kazu da je osecaj jeziv."toliko zelis da odes tamo,ali kada udjes duble unutra,vec posle 10 minuta,na ivici si nervnog sloma i paranoje i zelis da nisi ni ulazio:,"ko kuca straha-ako udjes kajaces se.ako ne udjes-kajaces se..." i bili su prilicno zadovoljni i...uplaseni. Smile ali,vredi...
ako bdem imao love i kasnije,i vremena i zivaca,verovatno cu otici...

inace,Ghost-da,to je tacno,mada ne nazivaju sebe stalkerima zbog ZONE iz igrice,vec po jednoj pravoj ZONI koja se odigrala 57' u blizini Chelyabinska.naime,sam film STALKER je cesto bio zanimljiv i zato sto su se svi pitali odakle braci Strugacki i reziseru filma koji je napravljen po knjizi ideja za tako nesto.svi su mislili da su izmislili to,ali su posetili zonu oko Mayaka i napravili slicnu tematiku,po kojoj je kasnije napravljen film,pa onda po filmu i Cernoblijkoj nesreci i ZONI i igirica.dakle,ako se pitate zasto se tako nazivaju,to nije zato sto vole igricu,ili su gledali film Smile,vec zato sto su svi Rusi i Ukrajinci culi za Mayak,pa su kasnije videli film Stalker,osetili opasnosti Cernobilja,pa su onda krenuli tako da se nazivaju...
« Poslednja izmena: 30. Nov 2007, 17:20:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Trebao si jos da dodas Koristite nas novi 3head Travel i imate popust! Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2007, 17:19:40 od Teranano »
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia E71
@hkj a koliko ispane to putovanje u zonu?
« Poslednja izmena: 30. Nov 2007, 17:24:11 od peregy »
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
tjaoj,kolko bese... Smile
gledao sam skoro na zvanicnom forumu...
kaze 60 c.u. valjda

Pripyat. This word causes the unique associations in each of us. At once we shall exclude for whom they are reduced only to the place name of the river proceeding on territory of Ukraine. We shall recollect people, for which Pripyat – the house or a battlefield with the invisible enemy – radiation. Their associations are full of bitterness, disappointments and pains. There are still we, whose life has been never directly connected with City and the Zone. But aspiration not only to know history, and and to manage to experience it pushes on an original feat – to overcome in a different degree illness storming in us a radiophobia and to touch to tragedy not only separately taken city or the country, but also all mankind.

It is impossible to remain indifferent to picturesque landscapes of the Ukrainian Polesye and enigmatic silence of the thrown villages. It is impossible not to be terrified for a huge monument of human carelessness – to "Sarcophagus". It is necessary to hear breath of Pripyat. Cities which already more than twenty years live in loneliness. Which understands us and accepts such what we are. Us going to them from all world behind beautiful kinds from a roof шестнадцатиэтажки and grafitti on its buildings, us, admirers of game «Stalker» and simply were interested and sympathizing. The city waits for us – welcoming smiling, squinting weak-sighted eye-sockets of windows, absorbs sides of houses our shadows, gropes hands of prospectuses our traces. Glance to it in soul. Experience history. Understand, that for you the word "Pripyat" means.

The basic purpose of the trip - the city of Pripyat where it is planned to spend a minimum of 4 hours. On the road to the Chernobyl zone the unique archival staff, and films about modern Pripyat and the Zone of Alienation which have been recorded by participants of project PRIPYAT.com will be shown.

The maximal structure of group - 26 people.

Departure Kiev, by comfortable bus (DVD, a climate-system)

Route/Itinerary:
7.00-7.30 Meeting at the bus at the terminal "Southern" central station in Kiev
9.30-9.45 Check of documents at the check point Dytyatky "ДИТЯТКИ"
10.30-10.50 Arrival in Chernobyl town. Conversation with representatives of the Ministry of Emergency Measures of Ukraine
11.00-12.00 Tour Chernobyl town (museum of the technics which is taken part in ЛПА; a cemetery of the ships; church)
12.30-12.45. Visiting of viewing platform ЧАЭС (Chernobyl Plant)
13.00-17.00 Pedestrian walk by groups of 10-12 people in Pripyat, the story about life in the city before the accident on ЧАЭС and evacuations. The groups will be accompanied by former residents of Pripyat and editors of the site PRIPYAT.com
18.00-18.30 Supper in Chernobyl town (At will, cost 11 c.u.)
21.00-21.30 Arrival in Kiev, on. Terminal " Southern " central ж.д. Station

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Apple iPhone 5
Аутори игре су пар пута ишли у зону, зато је и тако добро одрађена...

Иначе украјнски научници који раде у зони себе зову Сталкерима (додуше то више има везе са филмом "сталкер" и књигом "пикник поред пута" који су служили као инспирација и имају доста сличности (зона, чудна дешавања, особе зване сталкери...)).

Autor knjige  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Autor knjige
Ко је аутор књиге? То питаш?

Аркади и Борис Стругатски.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2007, 23:32:52 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Zna li neko gde ima da se skine film stalker,to jos nisam stigao odgledati,a od mnogih koji su ga gledali cujem da je dobar.
Zato ako neko zna neka mi posalje link na pm ili ovde,sve jedno je,neradi se o pirateriji.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.