Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88892 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
ljudi , ste primetili neku slicnost izmedju call of duty 3 i stalkera ? nesto mi je tu slicno ... Smile
NErazumem sta je "slicno",jedinu slicnost koju sam primetio sa nekom igrom je u Call of Duty 4 i to ona tabla u Ukrajini kad trebas uraditi onaj atentat,znacin onaj grad je skroz identican kao iz stalkera i to je jedina slicnost koju sam ja primetio.
Na sta si ti mislio ???
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
CoD 4 i Stalker imaju Pripjat, grad koji zaista postoji, i obe kompanije su odlucile da naprave realisticnu kopiju grada, eto zato lice.

hkj,

Jel to ova puska?

« Poslednja izmena: 27. Nov 2007, 14:44:21 od Teranano »
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
ljudi , ste primetili neku slicnost izmedju call of duty 3 i stalkera ? nesto mi je tu slicno ... Smile
NErazumem sta je "slicno",jedinu slicnost koju sam primetio sa nekom igrom je u Call of Duty 4 i to ona tabla u Ukrajini kad trebas uraditi onaj atentat,znacin onaj grad je skroz identican kao iz stalkera i to je jedina slicnost koju sam ja primetio.
Na sta si ti mislio ???

pa na to ... istripovo se kad sam igro call da igram stalkera ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Eto, ja na to uopste nisam obracao paznju,sad je kolko sam primetio skoro identican asortiman oruzija u vecini igara,osim u onim SF.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Vidi,Nazzy,nisam igrao CoD3 niti mislim da nisi u pravu,ali cisto sumnjam da CoD3(ili 4...) bi mogli da imaju nekih veza sa STALKERom...mozda imaju slicne interfejse,ali trebalo bi da postoji velika razlika.Tokom svih ovih godina,veoma jasno se videla razlika izmedju Rusko-Istocno Evropskih projekata,igrica i programa,i Evropskih,ili Americkih.Dobro,jeste da su Rusi u sustini i proziveli mnogo,mnogo manje igara od SADa i da su vecinom bili neuspesi najcesce zbog ubudzeta,manjka opreme i vremena,ali zato kad se Rusi i Ukrajinci(u kompjuterskoj industriji,oni su ti ko nokat i meso...) rese da stvarno naprave nesto dobro i potrude se,uvek izadju najbolji hitovi.tako je bilo i sa Spetsnaz(to je ruska specijalna sluzba,jedinica i formacija(da-ima vise namena i rodova...) i ujedno moj potpis Smile...),igrom za PC sa Ruskog trzista koja je propala zbog loseg engina i nedostatka budzeta,a imala je prilicno dobre scene,lokacije i ideje.Ali su se eto na primer 2000. resili da naprave nesto onako do kraja i ekskluzivno,i jeste se oduzilo,ali vredelo je-izaso je S.T.AL.K.E.R koji je razvalio konkurenciju i postao ozbiljni takmiicar za FPS godine...
a sad sto se tice tvog posta,pa moguce je da su Rusi i Ukrajinci(GSC) dali poneke stvarcice ovima u CoD4,jer ipak,Xray Engine od STALKERa je trenutno jedan od najboljih,najrealnijih,najlepsih i najprakticnijih,tako da je moguce da su im dali neke programe prilikom rada na CoD4... Smile
mada,i inace sam zeleo da probam CoD4,iako sam razocaran sto nece biti Ruske(protiv Cecenije) kampannje(jer mi se igra neko urbano ratovanje sa teksturama,balistikom i kvalitetom STALKERa,a zanimljivoscu i pricom...otkud znam... :-kGRAW2...),ali dobro,videcemo...

@Teranano-yeap!to je to... Smile
(ovo kazem u sali-nije nista protiv tebe) i molim te ne pominji mi(pravi) Pripjat! Smile pocecu da pricam o Cernobilju!vec sam napravio bio neklko tema o tome dosad po forumima... Smile Smile nemoj-kad krenem,ima da te udavim -znam sve,sve o ZONI,CAEZu,Pripjatu...(sta da radim-moram da se pohvalim i suzdrzim da ne zapocnem lavinu opet... Smile Smile)
p.s.-ako znas gde mogu da se dokopam te puske(sem one dve lokacije),ispljuni kad budes mogao...pozdrav! Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Nov 2007, 18:32:09 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Kao sto sam vec rekao na ovoj temi, varao sam u Stalkeru i tu pusku sam kupio od tradera pomocu jednog cheata koji ti omogucava da sve kupis od svih tradera, ukljucujuci i Sidorovica(to plus sifra za pare i bez ogranicenja tezine i imas sva oruzja, svu municiju, sve sto se moze kupiti)
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
hkj , ma oke je bre , koj ti je ... i jest call 4 .... odigraj call brzo se prelazi i videces ... i samo na tom nivou sam se istripovao ... mada opet i u call-u ima neke price kao cernobil , bla ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Od kada je izasao stalker pa do dan danas jos nisam igrao neku igru koja me je toliko odusevila(osim CoD4) i prikovala za racunar,odigrao sam gomili svih mogucih igara ali sa nicim nisam bio nesto posebno odusevljen i nemogu docekati da vise izadje novi nastavak,a i nemogu ovog stalkera vise igrati kad ama bas sve znam napamet,bukvalno ga mogu igrati zatvorenih ociju.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
@teranano-ok.aj,videcu-mozda mi das sifre jednom,al sad mi ne trebaju...
@nazzy-ma,nema frke-nisam mislio nista lose-naprotiv raspricao sam se i post mi je bio ogroman pa je izgledalo kao da se ljutim-jok! Smile Smile Smile
@bizmark-takodje!  Smile ne znam za tebe,ali meni mozak automatski pamti gde god da prodjem,i da me neko pita samo neku stavku za neki kvest,ja bih odma ispricao sve do kraja... Smile
obozavam je! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
ima uzmem da opet igram stalkera .... nemam sta ... obrno call ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.