Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 89081 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Evo sad sam nasao i treci zavrsetak, sto se tice sterloka pa rekao sam da mi slabo ide engleski, koliko razumeh onog cicu misija je da ubijem sam sebe, kontam lik iz igre je sterlok
Dobro razmisljas,samo nemoras sam sebe da ubijes,to svakako nije cilj igre.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Ja sam odnedavno poceo da igram igru i juce sam je presao tako sto sam otisao u nuklaernu elektranu i ovaj lik je pozelo da bude bogat.

Necu da okolisem, varao sam u igri pomocu trainera, nego mi treba pomoc kako da zavrsim igru na neki Good ending, a ne ovaj false?

Zamolio bih vas da mi ne otkrivate taj good ending, posto bih da ga iskusim sam.
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Ja sam odnedavno poceo da igram igru i juce sam je presao tako sto sam otisao u nuklaernu elektranu i ovaj lik je pozelo da bude bogat.

Necu da okolisem, varao sam u igri pomocu trainera, nego mi treba pomoc kako da zavrsim igru na neki Good ending, a ne ovaj false?

Zamolio bih vas da mi ne otkrivate taj good ending, posto bih da ga iskusim sam.
NEznam na koji kraj mislis jel ih ima 8.mogucih zavrsetaka,jos jedan od zavrsetaka je kada imas onaj dekoder za tajna vrata u elektrani pa lepo odes gore razbijes onu masineriju pa sa onda ti neki krelac ponudi jedan dil koji obavezno odbijes i onda nastavljas igru ka jednom drugacijem zavrsetku.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

NEznam na koji kraj mislis jel ih ima 8.mogucih zavrsetaka,jos jedan od zavrsetaka je kada imas onaj dekoder za tajna vrata u elektrani pa lepo odes gore razbijes onu masineriju pa sa onda ti neki krelac ponudi jedan dil koji obavezno odbijes i onda nastavljas igru ka jednom drugacijem zavrsetku.
1.Nije tacno!igra ima 7 zavrsetaka i o tome sam pisao na ovoj temi vec jedno 300 puta i sa 300 postova!
2.Takodje nije tacno da ne treba gomilati novac da ne bi dobio kraj kad te ubija greda,jer iako je i on jedan faktor,na ishod zavrsetka utice i sama tvoja statistika.s kim si radio,koje si svestove radio,kolko si ubio kojih likova,itd...
@Bizmark-ako zelis da se hvalisas po temi o tome kako si preso igru-u redu!ali kad te neko nesto pita,bar se potrudi da ti informacije koje dajes budu tacne.vidim da si upoznat sa igrom,ali ako ces uvek samo nagadjati i smisljati krajeve i savete,onda bolje i da ne dajes savete...
sto se tice svih mogucih zavrsetaka,evo plana i rasporeda

/neka opredeljenja koja menjaju tok igre   /put kroz portale i vracanje u sarkofag za zatvaranje ZONE
-------------------------------------------------------------
   \Monolith jedan zavrsetak-padanje grede                           \Secret Lab-saradnja sa misticnim likom
    \Monolith drugi zavrsetak-bogatstvo                                 \Secret Lab-NEsaradnja sa misticnim likom
     \Monolith treci zavrsetak-zaboravljanje cele ZONE i svega sto se desilo

ako nekome trebaju SAVEovi,ili pomoc-samo recite!imam oko 630 SAVEova.svi sa najboljom hronologijom,opremom i statistikama i iz svakog dela igrice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Meni treba onaj kraj sa saradnjom sa misticnim likom, kako do njega da dodjem?

Ne zelim da cujem kraj, btw.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 20:21:47 od Teranano »
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75

1.Nije tacno!igra ima 7 zavrsetaka i o tome sam pisao na ovoj temi vec jedno 300 puta i sa 300 postova!
2.Takodje nije tacno da ne treba gomilati novac da ne bi dobio kraj kad te ubija greda,jer iako je i on jedan faktor,na ishod zavrsetka utice i sama tvoja statistika.s kim si radio,koje si svestove radio,kolko si ubio kojih likova,itd...
@Bizmark-ako zelis da se hvalisas po temi o tome kako si preso igru-u redu!ali kad te neko nesto pita,bar se potrudi da ti informacije koje dajes budu tacne.vidim da si upoznat sa igrom,ali ako ces uvek samo nagadjati i smisljati krajeve i savete,onda bolje i da ne dajes savete...
sto se tice svih mogucih zavrsetaka,evo plana i rasporeda

/neka opredeljenja koja menjaju tok igre   /put kroz portale i vracanje u sarkofag za zatvaranje ZONE
-------------------------------------------------------------
   \Monolith jedan zavrsetak-padanje grede                           \Secret Lab-saradnja sa misticnim likom
    \Monolith drugi zavrsetak-bogatstvo                                 \Secret Lab-NEsaradnja sa misticnim likom
     \Monolith treci zavrsetak-zaboravljanje cele ZONE i svega sto se desilo

ako nekome trebaju SAVEovi,ili pomoc-samo recite!imam oko 630 SAVEova.svi sa najboljom hronologijom,opremom i statistikama i iz svakog dela igrice...

JA se uopste nehvalim nicime,neznam po cemu si to zakljucio,to da igra ima  8 mogucih zavrsetaka nisam ja rekao tek tako vec je to bilo prilikom same najave igre i na maticnom forumu stalker igre,u vecini nasih domacih IT casopisima je receno da igra ima 8.lineranih zavrsetaka,ja ni jednog trenutka nisam rekao da sam ih ja sve pronasao,dosad sam pronasao 4. i za dalje nemam zivaca,igru znam napamet i za nekoliko njih sam davao extra opsirna uputstva sta kako da predju(za one koji su zaglavili)
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
P.S
Inace da dopunim svoj post za ljubitelje ove igre:
Razvojni tim je najavijo skorasnje pustanje ekspanzije za ovu igru koja ce kako kaze doneti oko 8 novih oruzija,nove i mnogo jace neprijatelje i svakoko nove table.
Tacan datum jos nije objavljen ali kazu da ce to bite veoma skoro.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 20:48:35 od bizmark »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
@bizmark-ok.ma,i ja sam malo prenaglio.
i da-video sam da si davao dosta korisnih informacija i saveta i odrzavao temu.
a i sem toga-glupo je da se dva ovakva iskusna S.T.A.L.K.E.R.a poput nas dvojce prepiru oko nekih glupih stvari,zar ne?
stoga-izvini i nadam se da cemo cesto ramenjivati iskustva...(ja vec dosta jesam). Smile Smile
@Teranano-kada se budes penjao stepenicama u CAEZ interioru,treba da nastavis jos gore i nadjes vrata.otvori pomocu dekodera,i produzi dalje.probijaves se kroz horde hipika(tako ja zovem Monolithe Smile),i na kraju ces naici na jednog starijeg coveka koji ce te samo pitati:Da li zelis da saradjujes ili ne.
reko si da ne zelis da cujes kraj,pa eto-reci cu ti toliko.

P.S.Da,najavili su ekspanziju,i ja sam i o tome pisao vec dosta puta ranije.prelistajte malo temu(negde oko 10.-25. agusta)i videcete sve. Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 21:09:10 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
@bizmark-ok.ma,i ja sam malo prenaglio.
i da-video sam da si davao dosta korisnih informacija i saveta i odrzavao temu.
a i sem toga-glupo je da se dva ovakva iskusna S.T.A.L.K.E.R.a poput nas dvojce prepiru oko nekih glupih stvari,zar ne?
stoga-izvini i nadam se da cemo cesto ramenjivati iskustva...(ja vec dosta jesam). Smile Smile
@Teranano-kada se budes penjao stepenicama u CAEZ interioru,treba da nastavis jos gore i nadjes vrata.otvori pomocu dekodera,i produzi dalje.probijaves se kroz horde hipika(tako ja zovem Monolithe Smile),i na kraju ces naici na jednog starijeg coveka koji ce te samo pitati:Da li zelis da saradjujes ili ne.
reko si da ne zelis da cujes kraj,pa eto-reci cu ti toliko.

P.S.Da,najavili su ekspanziju,i ja sam i o tome pisao vec dosta puta ranije.prelistajte malo temu(negde oko 10.-25. agusta)i videcete sve. Smile
Ma ok,daleko bilo da zelim da se raspravljam sa nekim ko voli ovu igru kao ja,svaki fan ove igre je ujedno i moj dobar drug,ti si nasao jedne podatke,ja pronasao druge podatke i sve to i nije toliko bitno kolko da se mi dobro zabavljamo u igri,zar ne.

Nego sta ti kazes za ovu ekspanizju koja treba da se uskoro pojavi . Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
 Smile Smile Smile
ekspanzija?Zvace se S.T.AL.K.E.R Clear Sky i radice se pre pocetka radnje prvog S.T.A.L.K.E.R.a(Shadow of Chernobyl).upravo ono sto mi smeta kod dosta ljudi je to sto ocrnjju igricu zbog "lose price",a ne znaju da ce izaci jos gomila nastavaka koji kada se spoje sa glavnim delom,daju izvanrenu,uzbudljivu i zanimljivu pricu koju ce igrac u stvari propratiti unazad,kroz ekspanzije,ili u flash-backovima...
sama igra-bice do jaja.zato sto ce biti vise fokusirana na ljude-tj-vise ce biti rokanja sa ljudima oko teritorija,rokanja sa frakcijama,moci ces da ulazis u frakcije i vodis odnose i biznis sa ostalim ljudima i bice dodato dosta lokacija.naime-(ja sam inace naucio i PRAVU ZONU do kraja i znam sve o Cernobilju,Duga-3radaru i ZONI oko CAEZa-znam da se hvalim,ali moram-mozes videti i po mojoj temi"Cernobilj Sabotaza"na Nauka/Tehnika/Military forumu i nekim mojim postovima na ovo temi...),bice dodate i crkve,propala sela i jos mnogo raznovrsnih(i opasnih)objekata i kompleksa-"napusteni" rudnici,ranzirne stanice,fabrike,tuneli...
ajde,iako sam vec pisao o tome,za tebe-cu uploadovati screenshotove... Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 21:26:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Smile Smile Smile
ekspanzija?Zvace se S.T.AL.K.E.R Clear Sky i radice se pre pocetka radnje prvog S.T.A.L.K.E.R.a(Shadow of Chernobyl).upravo ono sto mi smeta kod dosta ljudi je to sto ocrnjju igricu zbog "lose price",a ne znaju da ce izaci jos gomila nastavaka koji kada se spoje sa glavnim delom,daju izvanrenu,uzbudljivu i zanimljivu pricu koju ce igrac u stvari propratiti unazad,kroz ekspanzije,ili u flash-backovima...
sama igra-bice do jaja.zato sto ce biti vise fokusirana na ljude-tj-vise ce biti rokanja sa ljudima oko teritorija,rokanja sa frakcijama,moci ces da ulazis u frakcije i vodis odnose i biznis sa ostalim ljudima i bice dodato dosta lokacija.naime-(ja sam inace naucio i PRAVU ZONU do kraja i znam sve o Cernobilju,Duga-3radaru i ZONI oko CAEZa-znam da se hvalim,ali moram-mozes videti i po mojoj temi"Cernobilj Sabotaza"na Nauka/Tehnika/Military forumu i nekim mojim postovima na ovo temi...),bice dodate i crkve,propala sela i jos mnogo raznovrsnih(i opasnih)objekata i kompleksa-"napusteni" rudnici,ranzirne stanice,fabrike,tuneli...
ajde,iako sam vec pisao o tome,za tebe-cu uploadovati screenshotove... Smile
Moze,moze,ako imas dobrih screenshotova samo kaci jer zato i sluzi ova tema i ekspanzija pripada ovoj temi.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.