Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88930 puta)
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Zaglavio sam u igrici.

Gde se nalazi Strelokov stash, u onom tunelu kod agroproma?

Na mapi pise da je blizu ulaza, ja dodjem tamo pobijem one likove i trazim stash i nista, nigde nicega.

Moze neko da pomogne?
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Nokia E75
Zaglavio sam u igrici.

Gde se nalazi Strelokov stash, u onom tunelu kod agroproma?

Na mapi pise da je blizu ulaza, ja dodjem tamo pobijem one likove i trazim stash i nista, nigde nicega.

Moze neko da pomogne?
Ajd da pokusam da ti objasnim:
Kad udjes u ono podzemno sranje i tamo pobijes kolko ih ima i onda onim polukruznim stepenicama se spustij jos dole i prati na pda mapi koja ti pokazuje u metrima kolko si blizu do toga,tu u podzemlju te ocekuje jedan nevedljivi skot i kad ga roknes onda si takoreci blizu,dodjes do nekih nabacanih kutija,ukljucis flashlite-baterijsku lampu i kad se popnes na te kutije ima jedna cevu i u njoj stepenice,odes skroz gore tim stepenicama i usoao si jedno tajno skroviste,a ono sto ti trazis je kad udjes skroz sa leve strane imas jednu tablu i iza te table ima kao neko udubljenje i tamo se nalazi to sto trazis.
Nadam se da sam ti dobro objasnio,nisam bas mnogo strucan u objasnjavanju ali se nadam da ces se snaci.
Pozdrav i Srecno.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Uspeo sam, hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
ako bizmark nezna da objasni onda ... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Dragi moji S.T.A.L.K.E.R.i... Smile
Nesto se razmisljam-Bizmark i ja smo vec doktorirali igru nekoliko puta i sada nam polako pristizu i nove generacije S.T.A.L.K.E.R.a da nam se prikljuce u nasem Hall of Fame.ali ono sto nam je jednako svima je to da nas igra uvek,uvek,ma kolko je puta presli istovremeno i jezi,i plasi,i zadovoljava,ali i privlaci.
razmisljao sam da eto,i vas pitam: Sta vas najvise uplasi/jezi/zgrozi/trgne/zaprepasti u S.T.A.L.K.E.R.u?
neka svako slobodno da svoj odgovor(ma koje vrste),mada mladi STALKERi neka znaju da ima mnogo grozota u ZONI,tako da ih ceka jos mnogo,ali neka onda kazu sta ih dosad najvise plasi...
Mene licno,od mutanata najvise plasi Controller jer je nevidjeno,nevidjeno,nevidjeno ruzan i patetican(onako-krvav,izdeformisan i pakostan) i zato sto uzme i iskoci mi posred monitora(kamere) i onako arlauce i ozvanja mi uvo ,a najneprijatnije se osecam kada sam na nekom delu mape gde sam sam i to ne u nekom "naselku",vec na praznom putu i kada krene da duva vetar i odnese lisce,ali bas onako kao u igrici-kao da neko polje ispred mene povuce svo lisce i krene da se javlja i magla i izgleda kao iz nekih horor filmova o duhovima... Smile Smiley 1
A sta vas plasi?koji vas mutant najvise prepadne?koje su vam lokacije najjezivije?kada se osecate najgore? Smile
nemojte da se ustrucavate,niti da vas mrzi-taman cemo da se ispricamo,razmenimo iskustva,a bogme-mozda i nasmejemo(jos i ako imate neke smesne/bizarne screenshotove) Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2007, 00:18:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
E pa sad odakle krenuti,puno toga je sto me plasi i jezi u igri i ako sam na kosovu proveo skoro 4.godine pri vojsci(bivse vojno lice) i ako ni sam neznam kolko puta ranjen i teze povredjivan i prosao sve i svasta i nakon svega neke igre takvog tipa me bas dobro uplase,a ono sto mene bas plasi jezi je sama ta atmosfera okruzenja,kao da se nalazim u paklu ili zoni sumraka,sve je tako pusto i odmah ti deluje sumnjivo i opasno,onda kad je noc pa kad pocnu sove da gucu,vukovi da zavijaju,ma uzas bre da se najezis,onda me zesce uplasi i onaj skot(zaboravih mu naziv) sto je nevidljiv i onda se samo pojavi ispred tebe zaurla i pocne samarati,taj me prvi puta kad sam igrao zesce uplasio,a i Controler me takodje zna posteno uplasiti svojim izgledom a i deranjem,onda kad uletim u kriticno podrucije pa kad me uhvati onaj vetar da me dize od zemlje pa kad pocne munja da me cepa i ubija-extra zajhebana stvar,vecina mutanata je strasna,e jedino me oni psi i veprovi nisu nesto posebno plasili,onda su takodje i zajebani oni nazovimo ih duhovima ili sta vec kad se krene iz Red Foresta gore ka onij elektrani pa onda pocnu bas da se pojavljuju u zescem broju i ako neskidaju nesto puno energije opet me od njih hvata jeza.
Ma cela igra je da se najezis i uplasis,pogotovo kad je igras prvi put,posle te vec nemoze nista tolko iznenaditi ali idalje ostaje strasno i veoma zajebano,bar meni.
Extra igra i voleo bih da izbace gomilu nastavaka i mislim da bi svi bili dobri i zanimljivi. Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Meni najvise uplasi onaj Bloodsucker, kad mi iskoci iz pi*ke materine i krene da me secka, ali to me uplasi samo zato sto je iznenada.
Najstrasnije okruzenje su mi podzemne laboratorije, jos ako nema nikoga u njima osim onih duhova i cuju se krici i lupanje.

Danas vracam se ja kuci i kako je hladno vreme, tmurno nebo i nigde nikoga, znaci bas lici na Stalkera.
Isto to i sinoc, bio mrak, nigde lampi, ja isao preko pijace i mislim: Gde mi je Kalas?

Ne izmisljam, zaista mi se tako cinilo.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2007, 16:14:12 od Teranano »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
E pa sad odakle krenuti,puno toga je sto me plasi i jezi u igri i ako sam na kosovu proveo skoro 4.godine pri vojsci(bivse vojno lice) i ako ni sam neznam kolko puta ranjen i teze povredjivan i prosao sve i svasta i nakon svega neke igre takvog tipa me bas dobro uplase,a ono sto mene bas plasi jezi je sama ta atmosfera okruzenja,kao da se nalazim u paklu ili zoni sumraka,sve je tako pusto i odmah ti deluje sumnjivo i opasno,onda kad je noc pa kad pocnu sove da gucu,vukovi da zavijaju,ma uzas bre da se najezis,onda me zesce uplasi i onaj skot(zaboravih mu naziv) sto je nevidljiv i onda se samo pojavi ispred tebe zaurla i pocne samarati,taj me prvi puta kad sam igrao zesce uplasio,a i Controler me takodje zna posteno uplasiti svojim izgledom a i deranjem,onda kad uletim u kriticno podrucije pa kad me uhvati onaj vetar da me dize od zemlje pa kad pocne munja da me cepa i ubija-extra zajhebana stvar,vecina mutanata je strasna,e jedino me oni psi i veprovi nisu nesto posebno plasili,onda su takodje i zajebani oni nazovimo ih duhovima ili sta vec kad se krene iz Red Foresta gore ka onij elektrani pa onda pocnu bas da se pojavljuju u zescem broju i ako neskidaju nesto puno energije opet me od njih hvata jeza.
Ma cela igra je da se najezis i uplasis,pogotovo kad je igras prvi put,posle te vec nemoze nista tolko iznenaditi ali idalje ostaje strasno i veoma zajebano,bar meni.
Extra igra i voleo bih da izbace gomilu nastavaka i mislim da bi svi bili dobri i zanimljivi. Smile Smile Smile Smile Smile
WOW!Respect!
i da-vala,danas igrice zaista umeju i vide da uplase nego neko dugo ratno iskustvo... Smile Smile
strasno!
epa,drago mi je da eto-nisam jedini koji se nekad poskoci u stolici kad igra STALKERa. Smile Smile
@teranano- Smile uvek treba nositi kalas sa sobom!sta ga znas,mozda ti ne iskoci  bas Bloodsucker na pijaci u gradu,ali zato cige umeju da budu jos gore! Smile Smile Smile ooo,daaaa,kad cujes onako u daljini ono:"A,daaaaj neeeekiii diiinnaaarrr da ti pomogne Bog za duuusuu,sreecuu,zdraavljeee"!ti krici nekada me vise najeze nego krici iz ZONE! Smile zato uvek treba imati kalas kod sebe!on ne bira da li je problem ljudksog,ili mutantskog sastava,ciganskog ili cernobiljskog porekla... Smile Smile metak sve resava! Smile dobro,mozda i jedan veliki malj...al samo ako je ko onaj iz crtaca! Smile Smile pa mu onako ispeglas glavu kao Dusko Elmeru... Smile Smile

inace,dragi moji STALKERI,sta se radi?nesto ste se ucutali...
e,da,aj tamna,ako vas mrzi da pisete sta ima novo,onda mi odgovorite na ovo jedno pitanje:
tokom igranja,naleteo sam na (pre 6 meseci samo u igrici postojecu,a sad i pravu,belgijsku) pusku F2000.jednom u areni,a jednom na ulazu u CAEZ(nuklearka),ali je bila ostecena,a i nisam hteo da se davim jer sam imao TIR-137/G36 a i one su same po sebi medju najboljim puskama u igrici.ortak mi je rekao da se moze naci i pre ulaska u CAEZ load-zonu,i van arene,i to ispravna,zajedno sa municijom.da li neko zna gde i kako da je nabavim(sem u CAEZu i areni,naravno...)
« Poslednja izmena: 25. Nov 2007, 01:26:09 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S7220

gordon freeman in STALKER 3
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
@vlado85-znam.
lezi mrtav u jednoj garazi...
ubacili ga kao zezalicu-naravno,umro je u ZONI posle dva dana kakav je...tako kaze njegov PDA. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.