Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 89099 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Nokia E75
vidim ... cim sam se osvestio vidim 19-oro oko mene ....
Kako napredujes u igri ?????
Sad ce uskoro da postaje teze i zanimljivije. Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
ma preso sam to i sad me poslali u onaj grad iznad , prypat , tako nesto , skidam ih sa krovova ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
ma preso sam to i sad me poslali u onaj grad iznad , prypat , tako nesto , skidam ih sa krovova ....
Tu i trebas naci onaj Decoder za ona tajna vrata,blizis se kraju..... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
uzo sam to i sad se rokam na sve strane , neams pojma kolko sam puta snimo igricu , sa jedne strane duty , sa druge neam pojma ko , bezim od nekog helikoptera , sta otkucava , ja ulazim u neki hangar , sta li je , gde treba da udjem i sve eksplodira i radijacija me unisti , sta da radim ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Nokia E75
uzo sam to i sad se rokam na sve strane , neams pojma kolko sam puta snimo igricu , sa jedne strane duty , sa druge neam pojma ko , bezim od nekog helikoptera , sta otkucava , ja ulazim u neki hangar , sta li je , gde treba da udjem i sve eksplodira i radijacija me unisti , sta da radim ?
KAd pocne otkucavati vreme i uletis u onaj hanga tu ti je ulaz u neku podzemnu bazu,znacin kad si usao i krenes ka drugom kraju levo se nalazi taj ulaz koji se jedva vidi i ja ga nisam video iz prve ali uglavnom nemozes ga omasiti sad kad znas gde trebas da ga trazis,znacin kad udjes u hangar i krenes napred pocni da lagano skreces desno ili ukljuci nocne naocare pa ces ga malo lakse naci. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonW810i R4EA
igram ovo vec nedelju dana, igra je odlicna.
Nasao sam 2 kraja, rich i kod onog svetleceg chiche kad prihvatim deal. Posto mi slabo ide engleski mozete li mi reci ko je Sterlok i gde da ga nadjem, i zasto netreba gomilati novac u igri
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
igram ovo vec nedelju dana, igra je odlicna.
Nasao sam 2 kraja, rich i kod onog svetleceg chiche kad prihvatim deal. Posto mi slabo ide engleski mozete li mi reci ko je Sterlok i gde da ga nadjem, i zasto netreba gomilati novac u igri
Pa ako gomilas novac potencijalni kraj ce ti biti to da zelis biti bogat i to te na kraju ubije.
U igri imas puno caka koje trebas provaliti vecinu da bi ti igra bila jos zanimljivija,netrebas zuriti ka onom grandwisheru,ostani tu na nekoj sredini igre,sklapaj dilove sa Duty-ima,ispuni sve moguce misije,a sto se tice sterloka-zar to jos nisi provalio ? Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
ja ga obrno i pozelo da budem bogat ... glup kraj ... a mrzi me da ga igram opet ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Da taj kraj je extra glup,e zato se uci na greskama,ja sam negde na sredini igre snimio posebnu poziciju i vodio racuna kave cu dilove sklapati u drugoj polovini i kad zavrsim jedna nacin onda ponovo ucitam onu poziciju i krenem da odradjujem na drugi nacin i nema tu mnogo repriziranja i ponovnog igranja.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonW810i R4EA
Evo sad sam nasao i treci zavrsetak, sto se tice sterloka pa rekao sam da mi slabo ide engleski, koliko razumeh onog cicu misija je da ubijem sam sebe, kontam lik iz igre je sterlok
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.