Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88871 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC HD2
ja sam danas krenuo, odusevljen sam ovo cu da igram dok ne nabavim masinu za bioshock
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
Moracu i ja da nabavim...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E75
Preporucljivo da za igru skinete njen zadnji patch i podignete na visu verziju jer bas ima dosta vidnih ispravki,prva dva puta sam igrao sa redovnom verziom,a treci put sa patchom i extra sam se iznenadio kolko su bitnih stvari ispravili samo sa tim jednim patchom.
U svakom slucaju vredi probati,sa neta trebate samo skinuti nekih 9MB i igra ce vam raditi mnogo bolje.
Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
treba da roknes lebdecu loptu koja se nalazi u onoj hirurskoj sali.
pogledaj okolo i videces svetlost koja se krece-pucaj u nju,i kada nestane/umre,loadovace ti se filmic...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
opet sam se zaglavio .... uso sam u neku podzemnu labaratoriju , x16 valjda , uzeo neka dokumenta , naso onog gousta , zaustavio ono psi njesra ... i sad treba da izadjem kroz neki sekretni izlaz a neam pojma gde je .... ne mogu da dohvatim one merdevine pomucu kojih sa doso , nema nikakva vrata ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E75
opet sam se zaglavio .... uso sam u neku podzemnu labaratoriju , x16 valjda , uzeo neka dokumenta , naso onog gousta , zaustavio ono psi njesra ... i sad treba da izadjem kroz neki sekretni izlaz a neam pojma gde je .... ne mogu da dohvatim one merdevine pomucu kojih sa doso , nema nikakva vrata ....  Smile
E ovako da pokusam da ti objasnim pa kolko uspem-uspem,znaci kad zaustavis onu masinu tad si vec na vrhu te labaratorije odes kod onog sa onim telepatskim mocima i ubijes ga(to si kolko shvatam uradio jer su u toj prostoriji i ti dokumenti koji ti trebaju ) u toj istoj prostoriji imas neke kao nazovimo kaveze i sa jedne i sa druge strane i znaci kad udjes u tu prostoriju gde je taj telepata i kavezi ides do kraja prostorije i zadnji kavez sa desne strane ima jedan malo-majusni otvor,tu moras da cucnes i uskocis i tada ulazis u neke hodnike koji te vode do izlaska iz te labaratorije,samo se u tim hodnicima nemoj opustiti jer su puni svega i svacega sto te zeli ubiti.
Znaci da rezimiramo:
U prostoriji gde si uzeo te dokumente skroz zadnji kavez sa desne strane ima mali otvorcic u koji udjes i to ti je to.
Pozdrav i srecno.
Javi dal si uspeo.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2007, 17:21:31 od bizmark »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
uspeo , hvala ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
Bizmark,jer moguce igrati Stalker na 512 Ram,2,4GHz Procesor,NX6200 Nvidia 128 MB komponentama?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E75
Bizmark,jer moguce igrati Stalker na 512 Ram,2,4GHz Procesor,NX6200 Nvidia 128 MB komponentama?
Skoro identican konfiguracija kao i kod jednog mog druga i on je na toj konfiguraciji igra ali nemozes nesto nabudziti efekte,ono da kazemo 800x600 i detalji negde medium negde low i ide i isplati se igrati,nece ti to biti nista ruznije od onih sa nabudzenijom rezolucijom,uglavnom probaj slobodno i neces se pokajati.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia N70
Ja imam slican komp (samo sa ATI Radeon X1650 Pro grafickom) i igra radi fino na 1024x768 i low-medium detaljima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.