Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88724 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
GAME LUDILO   IMAM SEMPRON 3000 1024MB  RAMA I GRAFIKA POWERCOLOR 9550 256MB RADI KAO ZMIJA
OCENA 9+
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
GAME LUDILO   IMAM SEMPRON 3000 1024MB  RAMA I GRAFIKA POWERCOLOR 9550 256MB RADI KAO ZMIJA
OCENA 9+
nemoj pisati ceo post velikim slovima ako zelis nesto da naglasis onda koristi opciju bold
a posto si nov koliko vidim predlazem ti da procitas F.A.Q ovog foruma Pravilnik Burek Foruma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zivi svoj zivot i ne daj da se drugi meshaju!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Pancevo/Dolovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ljudi imam Stalkera nabawio sam ga nego meni udje u igru i swe lepo kad izadjem napolje da pricam sa Wolf(om) = to mi je kwest = ono newidi se slika swe nesto izmuljano sta je to?? slaba grafichka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ljudi imam Stalkera nabawio sam ga nego meni udje u igru i swe lepo kad izadjem napolje da pricam sa Wolf(om) = to mi je kwest = ono newidi se slika swe nesto izmuljano sta je to?? slaba grafichka?

pa,reci nesto od tvoje konfiguracije...reci graficku,ajde...i malo detalja kako izgleda to mutno...
OCENA 9+
nemoj pisati ceo post velikim slovima ako zelis nesto da naglasis onda koristi opciju bold
a posto si nov koliko vidim predlazem ti da procitas F.A.Q ovog foruma Pravilnik Burek Foruma
Samurai...jedan od najboljih i najtolerantnijih moderatora...jos jednom opravdao i dokazao taj naziv... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Pancevo/Dolovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ASUS A9200SE (RC) 128 mb ...  Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 12:25:34 od Milkus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

verovatno je to...tvoja graficka je bas na samoj donjoj granici za S.T.A.L.K.E.R.a ...
mada,-mislim da bi trebalo da ipak nekako moze da ti radi...igra je vrlo kompatibilna i "laka",i jos radi i na W95i W98,tako da bi trebalo nesto da bude...(pa makar nesto bedno...)
pretpostavljam da ne moram da ti kazem da probas da smanjis rezoluciju i detalje... Smile
tako da cu ti reci da ukoliko se problem nastavi,da probas da skines mozda neki patch... Smile S.TA.L.K.E.R. je igrica koja je zbog svoje popularnosti vrlo brzo dobila gomilu patcheva,i GameSpot je preplavljen njima,a stvarno su raznovrsni... iako ih ne koristim(volim da igram S.T.A.L.K.E.Ra bez sifara-nisam ni probao nikad sa siframa),treba protresti malo net-mislim da ima poneki patch i da igrica radi na slabijim masinama...(mada-vec radi na 9500-ne znam sta cete jos slabije... Smile Smile)kao sto je bio i Oldblivion patch koji je omogucavao igranje Obliviona na slabim kompovima...
potrazi patcheve na netu-najbolje na (www)gamespot.com...javi rezultat ako zelis-zanima me... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson w950i
Da da ima i tkz.wishmaster patch stavis ga i onda se monitor pretvori u kozu a tebe wishmaster pita sta zelis da ti ispuni.I ti kazes zelim jednu 8800gtx.
IP sačuvana
social share
Jancha
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1254
Zastava tu negde oko nas
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Siemens cxv70
Citat
Samurai...jedan od najboljih i najtolerantnijih moderatora...jos jednom opravdao i dokazao taj naziv... Smile Smile
Ne. Samo je bio dobre volje(iz nekog razloga) Smile

Ta graficka ima staru verziju pixel shadera pa ti zato nestaju neke texture, a resi taj problem kupovinom nove kartice ili celog racunara, jer su sada sve komponente pojeftinile tako da bi za 500eura mogao kupiti odlican Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Sto se upisali sve te skole,kad nista ne znate jebo vas bog
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
@ Milkus
ako imas stariji racunar predlazem ti da batalis samu kupovinu graficke jer to zna da se iskomplikuje (znam iz licnog iskustva)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Pancevo/Dolovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
znaci nista od igra Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.