Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88877 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Bimark brate,zaglavio sam se u Underground LAb-u,treba mi password da otvorim vrata a ja ne znam koji je?Please help! Smile Smile Smile
Pa to ti je bar lako,sifra za prva vrata ti je u onom hodniku u kome sepale one vatre,dodjes do kraja i sa desne strane imas nekog mrtvog naucnika i kod njega ti je prva sifra za vrata,kad otkljucas ta posle ce ti trebati sifra za ona druga a nju ces naci kad se spustis u jedan jednini podrum i tamo ima neka velika zivotnjka koja nije mnogo opasna,samo udara nogama i stvara potres i kad nju ubijes odes na drugi kraj podruma i tamo je jos jedan mrvak koji ima sifru za druga vrata,sve u svemu bar je te sifre lako naci.
Ako se nesnadjes javi pa cu pogledati kod mog stalkera u njegovom pda sta pise.
Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
Hvala ti Bizmark brate uspeo sam.Ali sada sam se zaglavio u toj labaratoriji,moram dokumenta da odnesem u Barkeep a ne mogu da nadjem izlaz?Neke vatre se stvaraju oko mene i skidaju mi energiju...? Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Hvala ti Bizmark brate uspeo sam.Ali sada sam se zaglavio u toj labaratoriji,moram dokumenta da odnesem u Barkeep a ne mogu da nadjem izlaz?Neke vatre se stvaraju oko mene i skidaju mi energiju...? Smile
E to znaci da si malo pogresio,tj kada ulazis u tu zadnju prostoriju gde se nalaze dokumenti trebas ta vrata zaglaviti tom kutijom koja ti stoji u blizini ili cim udjes u prostoriju i krenes ka stepenicama pocece nesto da vristi i silazi niz stepenice u obliku nekog plamena,to moras da iz jednog dobrog rafalnog pucanja ubijes jer ako neuspes on ti zaglavi ona vrata na koja trebas izaci i ostajes tu zaglavljen,znacin da rezimiramo ili vrata zaglavi kutijom ili budi munjevito brz i upucaj tu utvaru u obliku plamena pre negoli zapali i blokira vrata,kad to uradis onda uzimas dukumenta i kreces napolje,svaki drugi scenario je neizvodljiv.
Srecno.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
E to znaci da si malo pogresio,tj kada ulazis u tu zadnju prostoriju gde se nalaze dokumenti trebas ta vrata zaglaviti tom kutijom koja ti stoji u blizini ili cim udjes u prostoriju i krenes ka stepenicama pocece nesto da vristi i silazi niz stepenice u obliku nekog plamena,to moras da iz jednog dobrog rafalnog pucanja ubijes jer ako neuspes on ti zaglavi ona vrata na koja trebas izaci i ostajes tu zaglavljen,znacin da rezimiramo ili vrata zaglavi kutijom ili budi munjevito brz i upucaj tu utvaru u obliku plamena pre negoli zapali i blokira vrata,kad to uradis onda uzimas dukumenta i kreces napolje,svaki drugi scenario je neizvodljiv.
Srecno.

Hvala brate uspeo sam! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Savet:
Nezuri se da odes na tablu Chernobil i kod onog Grand Vishera,to ostavi za kasnije,baci se da odradis sto vise sporednih misija,nikada neuzimaj vise od dva zadatka da nebi nagomilao puno nezavrsenih misija,ubijaj sto je moguce vise(neprijatelja i zivotinja),gleadj da sto pre pocnes dobijati misije od onog dosadnog generala,mislim na onog blizu Arene sto je dobro cuvan i sto nemozes doci do njega dok neobavis neke bitnije misije za Berkapa,jer radeci na raznim sitnim zadacima i misijama otvorice ti se jos neka dodatna mesta koja redovnim igranjem nebi pronasao i to ce ti mnogo uticati na zavrsetak igre jer je glup da odjuris do ong Grand Vishera i pozelis biti bogat i na kraju te to prokletstvo ubije,igraj polaka,u medjuvremenu nadji onaj dekoder u hotelu pa da samim tim krenes drugim lineranim putem i eventualno nekom novom zavrsetku,znacin samo polako i opusteno i to je to.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
znas sta je najgore bizmark ? sto ja i neznam od kad sam se pokacio sa duty-sima i kako ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Meni se to desilo jednom prilikom kad je ono bas bio mrak,kisa pada kao da je provala oblaka i odjednom me napadnu oni dosadni-mutirani psi i lisice i raspalim ja paljbu po njima i nevideh da mi je dosao jedan Duty da mi pomegne ja onako od straha raspalih rafal po njemu i od tog trenutka da odem na bilo koju tablu oni mi stoje u crvenoj boji-kao neprijatelji i gde god maknem sam rokaju i kad sam pogubio zivce neizbezno je bilo vracanje da bih ispravio ovu kobnu gresku.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
Savet:
Nezuri se da odes na tablu Chernobil i kod onog Grand Vishera,to ostavi za kasnije,baci se da odradis sto vise sporednih misija,nikada neuzimaj vise od dva zadatka da nebi nagomilao puno nezavrsenih misija,ubijaj sto je moguce vise(neprijatelja i zivotinja),gleadj da sto pre pocnes dobijati misije od onog dosadnog generala,mislim na onog blizu Arene sto je dobro cuvan i sto nemozes doci do njega dok neobavis neke bitnije misije za Berkapa,jer radeci na raznim sitnim zadacima i misijama otvorice ti se jos neka dodatna mesta koja redovnim igranjem nebi pronasao i to ce ti mnogo uticati na zavrsetak igre jer je glup da odjuris do ong Grand Vishera i pozelis biti bogat i na kraju te to prokletstvo ubije,igraj polaka,u medjuvremenu nadji onaj dekoder u hotelu pa da samim tim krenes drugim lineranim putem i eventualno nekom novom zavrsetku,znacin samo polako i opusteno i to je to.

Vazi brate!Hvala na savetu!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
opet sam se zaglavio .. uso sam u neku labaratoriju da iskljucim ono brain schocer kako li vec ... jednog sam vec iskljucio  , ovo je drugi ... i udjem u zgradu tu i vrtim se levo desno i vidim neka vrata iza kojih je valjda to sto treba da se iskljuci al treba sifra ..a nigde nema sifre ....aaaaaaaa....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
opet sam se zaglavio .. uso sam u neku labaratoriju da iskljucim ono brain schocer kako li vec ... jednog sam vec iskljucio  , ovo je drugi ... i udjem u zgradu tu i vrtim se levo desno i vidim neka vrata iza kojih je valjda to sto treba da se iskljuci al treba sifra ..a nigde nema sifre ....aaaaaaaa....
Ala mi je ovo nesto bas nepoznato,daj mi malo vise objasni gde si tacno,koji je naziv levela i sta tacno trebas uraditi da bih se mogalo prisetit....... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.