Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 11:49:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ruski ambasador ubijen u Ankari !!!  (Pročitano 16883 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Јел престаје љубав сад или је ово америчка диверзија да поквари традицинално руско-турско пријатељство?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Local media outlets said security guards at the scene had told them that the killer showed a police ID to enter the gallery. The Turkish interior ministry named the attacker as Mevlut Mert Altıntas, an officer in Ankara’s riot police squad, who was born in 1994 in Aydin and graduated from Izmir police academy.

Citat
The Russian president cancelled a planned trip to the theatre on Monday evening and called an urgent meeting with his foreign minister, Sergei Lavrov, and the heads of the security services.

In a bizarre coincidence, Putin had planned to see the play Woe from Wit, written by the poet and diplomat Alexander Griboyedov, who was murdered by a mob when ambassador to Tehran in 1829.

Kapiram da ce Vucicevic sutra na Pinku da vice: "Premijeru, cuvaj se majskih ida!"

Citat
However, Russian actions in Syria have angered many Turks. In recent days, protests in Istanbul against Russian involvement in Syria and Aleppo, including a demonstration in front of the Russian consulate on the city’s famed İstiklal Avenue, have occurred on a regular basis. The protests have often had a significant Islamist contingent.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2016, 00:05:43 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Ja sam na nekom prijemu u (za Amerikance mirnoj i bezbednoj Italiji) video americkog generalnog konzula sa 4 telohranitelja, marinca. Kada je ulazio u lift prvo udju dvojica da vide da je sve ok, pa on, pa onda jos dvojica koji su bila ispred i gledala suprotno od lifta dok je on ulazio. Mozes da zamislis kako onda ide ambasador. Zato mi je ovo nelogicno.

U BG americki, ruski i izraelski ambasador ne mrdaju nigde bez pratnje, nema sanse da im negde neko dodje iza ledja ili ako je takav dogadjaj gde se moze desiti da im se neko nadje iza, da nema obezbedjenja koje gleda u kontra smeru.

Dobro, ameri su posebna kategorija. Znaju da ih vole po svetu pa praktikuju oprez gde god da odu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Mozda se ovaj zamerio Putinu pa ga je ovaj koknuo. Jer meni je nepojmljivo da budes predstavnik navodne "sile" u svetu i da nemas zastitu.  Rusi se ispasti picke. Ukrajinu nisu sredili, pilota izgubili, izgubili Palmiru i sada dobili po njusci.  To su ti zestoki Rusi koji sedlaju konje vec 3-4 godine.  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ih kako bi vi voleli da se lije pravoslavna krv u potocima...

nego izbori prosli delegati tzv rekli svoje...

zadnja nada otisla u nepovrat...

kako se spremas za gradjanski rat...jel si napravio zalihe namernica...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Rusi su picke, isto kao i ti i to se sve vise pokazuje. Kurci se Rusija koliko je jaka, a samo pokazuje koliko je slaba.  Nesto vam slaba rublja. 

Da su ubili Americkog Ambasadora, sada bi uletali marinci i sva raspoloziva vatrena sredstva, ali sta ces kada je Rusija bila i ostala bedna zemlja koju zabole za svoje ljude i svog ugled u svetu.  To samo otvara vrata da vise Rusa bude ubijeno jer nema odmazde, a ti mozes da seres ovde koliko hoces.

Nece biti nikakvog rata u Americi, ne brinni se, ako bude nekim chudom, bar cemo liberalne gnjide da pobijemo i da zavrsimo sa njima, ali su oni suvise velike picke da pocnu bilo sta, tako da od rata nema nista.  Ja se ne brinem uopste. Samo crnce da pobijemo, i bicemo mirni.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

uverljivo...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ne mozes ti na taj nacin prici ni nasim lokalnim guzonjama...a kamoli ministrima ili ambasadorima...
iako se radi o unutrasnjosti i o malim sredinama gdje se sva lica koja su zaduzena za neciju bezbjednost znaju veoma dobro i izmedju sebe....

ipak postoji nesto sto se zvove sef obezbjedjenja... Smile
i to je obicno najveci smrad i supak u nekoj grupi ljudi zaduzenih za obezbjedjenje bilo koga  Smile

i sad ti bez obzira sto te svi momci  iz necijeg licnog obezbjedjenja poznaju - licno....i znaju da imas sve potrebno
da se setas po obezbjedjenom objektu...

kad se pocnes setkati oko osobe koja je obezbjedjena
kazu ti ovi tvoji koje poznajes..'e ajde molim te odjebi odavde  Smile sta se koji kurac setas tu  Smile
onaj smrad (sef obezbjedjenja) ce mi jebat mater ' Smile

i tako to obicno i biva...znam da je gotovo nevjerovtno...ali svi su oni makar malo icli u ckolu  Smile
i vedzbali su godinama po 8 sati dnevno...dok im reakcije nisu postale instinkt... Smile
i jako dobro znaju gdje se ko treba nalaziti i gdje se ko moze setat  Smile

tako da ...da se ja pitam nesto u vezi ovog  muckog ubistva
mnogi od prisutnih koji su trebali da i svojim zivotom zastite zivot stranog ambasadora...
nije da ne bi vise mogli da rade kao portiri na trznici ili  na deponiji smeca ..
nego ne bi mogli da rade ni kao smecari na toj deponiji  Smile

a kako ce spavati u narednih 20 g tj do kraja zivota... sav onaj turski olos koji je dao zakletvu i koji nosi znacku i oruzje ...kad pregledaju snimak ubistva
i kad vide koliko dugo se ubica setao i nesto galamio oko ranjenog ruskog ambasadora...
bez ikakve njihove reakcije... Smile to je tek posebna prica... Smile

uglavnom ...davno sam rekao...turcinu ne mo's vjerovat  Smile
i rusimaje pametnije bilo da su izvrsili inavaziju na tursku... jos onomad posle
onog hinjskog i  kukavickog obaranja suhoja...i jos vise kukavicijeg likvdiranja pilota....

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Pa i ne bih se baš složio da se mudonjama ne može prići. Pošto imam nekoliko ličnih doživljaja kada sam bio bukvalno na rukohvat od njih. A sa par njih sam se čak i rukovao i upoznao, na javnim mestima, a da me obezbeđenje nije čak ni zaustavilo i proverilo.

Sećam se kako sam se pre nekoliko godina rano ujutru šetao sa prijateljima. Skrenemo iza ćoška, u Knez Mihailovu i odjednom ugledamo Miškovića iza nas. Sad jeste, bio je tip iza njega, i bio je tip ispred njega. Ali su obojica bili na oko 10 metara. I jedno dobrih 2 1 minut mi smo hodali između ovog prednjeg telohranitelja i Miškovića. Da je umesto nas bila grupa atentatora, mogli su da ih pokose svu trojicu za sekundu. Sad će neko reći kako to ništa ne znači jer obezbeđenje zna ko je pravi ''civil'' a ko pretnja. Al s druge strane, to je danas prilično diskutabilno jer se atentatori i/ili agenti u akcijama uvek i oblače i ponašaju tako da izgledaju kao najobičniji ljudi i da budu što manje primetni. Što da bi prišli što bliže, što da bi posle lakše nestali.

Sad ne kažem da ovo znači da naše službe i privatni telohranitelji ne znaju šta rade. Ne. Zapravo, oni stvarno važe za jedne od boljih u svetu. Ali postoje različiti nivoi opreza (da tako kažem) u zavisnosti od toga ko se čuva, gde, kada i kako. Mislim, i neki državni funkcioneri ovde imaju po telohranitelja pa se zna da bi na listi za odstrel, otmicu ili napad taj bio na 450. mestu. Ali kažem da se sranja dešavaju, i da mene nije toliko iznenadio način na koji je ovaj Rus ubijen, nego povod, odnosno sam događaj i motivi iza njega. A to što je ovaj bivši specijalac uspeo da uvuče unutra, da stane u masu u jednoj galeriji, istupi i upuca jednog ambasadora, to mi iskreno i nije neki šok. Više me čudi što se nije našao niko da uzvrati paljbu ni nakon 2 minuta. Elem, jedine osobe na svetu koje su iole blizu nedodirljivosti su osobe ranga Putina, Obame, Erdogana, Merkelke i sličnih.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2016, 13:20:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Kako god, ovo je provokacija bez presedana u ovakvoj diplomatsko zamrsenoj situaciji izmedju dve zemlje.

Ozviljnije jako i od bombardovanja kineske ambasade recimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 11:49:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.