Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 77006 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33

Што се Руса тиче, сматрам их блискима и сматрам их природним савезницима, али земљу да им препуштам или да им дам судбину да им кроје, не иде никако.

у овоме се апсолутно слажемо...волим ја њих...али нек пусте они мене да ја водим моју земљу, а не они да ми је воде....
Где да је водиш? У НАТО? На Титаник звани ЕУ? У даље распарчавање и комадање...  Smile Не може. Имали сте стотину шанси да сачувате Косово и освојите Европу... а сад ћемо мало ми русофили... да освојимо (опет) наше Косово и сачувамо Европу (од жутих), јер они су у стању само да униште све где се нађу, а она је и тако трула.
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
pa onda nam je ostalo samo da rusi prvo sacuvaju svoju teritoriju na kavkazu pa da vidimo dalje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6131

Што се Руса тиче, сматрам их блискима и сматрам их природним савезницима, али земљу да им препуштам или да им дам судбину да им кроје, не иде никако.

у овоме се апсолутно слажемо...волим ја њих...али нек пусте они мене да ја водим моју земљу, а не они да ми је воде....
Где да је водиш? У НАТО? На Титаник звани ЕУ? У даље распарчавање и комадање...  Smile Не може. Имали сте стотину шанси да сачувате Косово и освојите Европу... а сад ћемо мало ми русофили... да освојимо (опет) наше Косово и сачувамо Европу (од жутих), јер они су у стању само да униште све где се нађу, а она је и тако трула.

реци ми да се шалиш, молим те.....
не мислиш ваљда озбиљно то што си написала???

Имали сте стотину шанси да сачувате Косово и освојите Европу

Какво бре освајање Европе????? давно било време Хитлера и Наполеона....
« Poslednja izmena: 24. Jun 2009, 21:24:14 od Зека »
IP sačuvana
social share
- "Завршну реч нећу дати ја, завршну реч даће неко други, онда када ни мене ни вас небуде било!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)                  

- "Ви ћете убити хиљаде, убићете десетине хиљда, утамничити стотине хиљада, али знајте никада нећете убити нити утамничити жељу мога народа да гради државу као што је демократска Америка!!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33

реци ми да се шалиш, молим те.....
не мислиш ваљда озбиљно то што си написала???

Имали сте стотину шанси да сачувате Косово и освојите Европу

Какво бре освајање Европе????? давно било време Хитлера и Наполеона....

Обећао Тадић у предизборној кампањи. Smile
А сад ми морамо да поново освајамо оно што је наше - јер су наивчине поверовале том лажову.
Нисам баш разумела шта те збуњује... зашто си мислио да се шалим?
« Poslednja izmena: 24. Jun 2009, 21:28:41 od Настасја »
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Kad Jeremija pali topa, trese se cela Jevropa, bilo onomad na CG radiju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
Kad Jeremija pali topa, trese se cela Jevropa, bilo onomad na CG radiju  Smile

И треба да се тресе, кад зна оно што сви знају осим русофоба: Нас и Руса триста милиона. Зато и покушавају да спрече стварање Руско-Српске Федерације.
IP sačuvana
social share
Волим Русију и Путина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
pa onda nam je ostalo samo da rusi prvo sacuvaju svoju teritoriju na kavkazu pa da vidimo dalje  Smile
Руси ће све своје вратити. Не брини. А и Срби своје. Неће шиптари никада мирно спавати на српској земљи.
IP sačuvana
social share
Волим Русију и Путина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Нас и Руса триста милиона.

математико клета ли си ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
[s][/s]
Ајде и ја нешто да напишем о томе.

Румунија? Од кога су ослободили Румунију? Њих самих? Румунија, тада под именом Влашка, је била кнежевина у вазалном односу према Турској. Значи имали су неке обавезе које су морали испуњавати, али су у суштини били независни. Нису ту Руси никога ослободили, али су зато отели нешто туђе, а то је Молдавија, коју су окупирали и која је постала слободна тек скоро.

Грчка? Грци су се, уз одређену помоћ Британије и у мањој мери Русије и Француске, такође сами побринули за своју независност. Нико им је није на тацни дао. Британци су их углавном завртали, на крају им помогли, али је Грчка платила цену те помоћи, јер је постала зависна од истих Британаца, највећег олоша на овом свету. Иначе пар деценија пре тога, Руси су нахушкали Грке на борбу против Турака, а онда су погодите шта? Да, нису им помогли ни најмање, а Грци су крваво платили ту побуну. Од тада заправо они окрећу леђа Русима и подршку за своју независност траже и лобирају на западу.

За Србију и Црну Гору нећу ништа ни коментарисати. Много смо ми битака војевали и крви пролили за слободу. Нико нам је није дао, понајмање Руси.

Е Бугарима су већ мало више помогли. Чак су им и добар део данашње Србије и данашње Грчке уступили. Smile

Што се тиче каснијих "ослобођења", ту је још само '45 и упад бољшевичких изрода по целој источној Европи. Због тих лудака су Руси и дан-данас омражени свуда. Питај Румуне, Пољаке, Чехе и др. колико је дивна руска слобода?

Nece biti tako . Ako nisi cuo za komparativnu istoriju , mogao si citati Njegosa ... Crnjanskog .... Cak je i ,,Politikin zabavnik ,, pisao da su Rjurikovici vladali Beogradom  Smile

Da pocnem od kraja . Rumuni   su platili ucesce u WW2 na strani Hitlera . Nista cudno , taj racun im je mogo biti i skuplji . I trebao  Smile . Zna se koliko je rumunskih divizija islo na Staljingrad....Poljaci ? .... zna se dobro koliko je ruskih ( beloruskih i ukrajinskih  ) zrtava bilo od 192O pa do 1939 godine . Cuo si za generala Pilsudskog ? Slovaci su fasovali zbog iste stvari , a njihov nacisticki predsednik BISKUP ( xe,xe , ) Jozef Tiso obesen je za jaja od strane Rusa , potpuno pravicno .  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2009, 21:42:18 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
pa kakve to veze ima sa oslobodjenjima Srba?  Smile
sem odreda koji je jednom stigao u prvom ustanku do granica Srbije,do 1945. nigde se ne pojavise  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.