Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 77463 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
hkj, izmedju ruskog predsednika i ruske kurve gotovo da nema razlike, osim sto je ruska kurva pozeljna i na zapadu!
i mnogo manje košta
pa ne bih rekao, ruske kurve cesto sebe vise cene nego sto je ruskim predsednicima potrebno da svoju spoljnu politiku koriguju zarad tudjih interesa!
moguce je da je razlog tome, i to sto rusi i ne znaju sta je njihov spoljni interes!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

i mnogo manje košta

Najjeftinije su americke kurve , srozale su cenu na 10 dolara , pa su pisali predsedniku da sa 4 milijarde pomogne .. industriju kurvi ... jer je to 3 grana privrede  Smile ... ili bese cetvrta  Smile .

Zalazem se da administracija ,  nadlezni zakonodavni organi i americki  poreski obveznici izadju u sustet ovim opravdanim zahtevima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold

i mnogo manje košta

Najjeftinije su americke kurve , srozale su cenu na 10 dolara , pa su pisali predsedniku da sa 4 milijarde pomogne .. industriju kurvi ... jer je to 3 grana privrede  Smile ... ili bese cetvrta  Smile .

Zalazem se da administracija ,  nadlezni zakonodavni organi i americki  poreski obveznici izadju u sustet ovim opravdanim zahtevima  Smile
kojih bre 10$? to mozda ove sidasice na kreku, nemas pristojnu devojku ispod 200$!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

moguce je da je razlog tome, i to sto rusi i ne znaju sta je njihov spoljni interes!

Ti ces da ih naucis  Smile . Jel im to zameras sto nisu  bombardovali  Srbiju ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

kojih bre 10$? to mozda ove sidasice na kreku, nemas pristojnu devojku ispod 200$!

Ja sam citirao navode iz zahteva za drzavnu finansijsku pomoc .

Pristojna Amerikanka kosta 120 eura  Smile ? A koliko je nepristojna ? 25 centi ?
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 13:14:19 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
sto bi nas oni bombardovali, sta imamo mi sa njima?
oni ne znaju ni gde smo mi na karti sveta!

uglavnom to rade devojke koje nisu amerikanke, ukrajinke, ruskinje, beloruskinje, mexikanke,.... a koliko kostaju te nepristojne stvarno ne znam! tesko da ijedna uzima manje od 50$.

ti zahtevi su vise politickog karaktera kako bi se obaminoj administraciji ukazalo licemerje koje iskazuju bail outovima kojekakvim gubitasima!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Reko sam je lepo da će ovi naši rusofili samo da izazovu pojačavanje rusofobije i sličnih negativnih pojava. Inače Srbin je askiomatski proslovenski raspoložen ili nije Srbin. Ko na Mundijalu ili ne prvenstvu evrope ne navija za Ruse, Čehe, Slovake, Bugare, Beloruse, Slovence ili Poljake, u nedostatku naše repke, nije nikakav Srbin. Rusi nikada nisu imali baze u Srbiji, pa neće ni u budućnosti. Da ponovim ono što sam već rekao, nama je dovoljno samo da Rusija ojača dovoljno da uspostavi balans, ili još bolje, prevlast u Evropi. Sreća je naša pa postoji još jedan aksiom, a to je da Rusi moraju biti jaki. E taj aksiom je neizbežan koliko i treći aksiom da je Srbe nemoguće uništiti sve dok su Srbi Srbi, tj narod vezan za tradiciju i istoriju.  Smile
U tom kontekstu baze nisu potrebne, i od toga nema gluplje stvari koju bi Rusi mogli da učine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
hkj, izmedju ruskog predsednika i ruske kurve gotovo da nema razlike, osim sto je ruska kurva pozeljna i na zapadu!

Poceo je da citira Dzefersona  Smile .
ne samo je jos vise odlepio...  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 13:20:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 7610g
Citat: Srebrni Letač link=topic=445550. msg7224078#msg7224078 date=1245156203
Oće to, Rus da ratuje za Kosmet, a Srbin da ladi jaja i psuje majku zapadnjačkovatikansku.  Ne biva to.  Nama je dovoljno da Rusija kao država što više ojača.  A Kosmet ko je prodao, red je da za njega krvari i daje lovu.  Mi ako ne možemo Kosmet da vratimo sami, ne treba ni da nam ga niko poklanja.  Rusija je tu samo da obezbedi ravnopravne uslove u borbi za Kosmet, a ne ko 1999 Albanci plus Nato protiv Srbije.  Mi treba da savijemo grbaču i radimo da bi se vratili na Kosmet.  Snaga Rusije u tom kontekstu može samo da bude od koristi.  Snaga SAD se već pokazala kako deluje kad su srpski interesi u pitanju.  Ustaši Krajina, Šiptaru Kosmet i opet ima baja koji više vole SAD od RF, što je za mene totalna enigma.
Smile
IP sačuvana
social share

HASTA SIEMPRE COMANDANTE CHE GUEVARA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Reko sam je lepo da će ovi naši rusofili samo da izazovu pojačavanje rusofobije i sličnih negativnih pojava. Inače Srbin je askiomatski proslovenski raspoložen ili nije Srbin. Ko na Mundijalu ili ne prvenstvu evrope ne navija za Ruse, Čehe, Slovake, Bugare, Beloruse, Slovence ili Poljake, u nedostatku naše repke, nije nikakav Srbin. Rusi nikada nisu imali baze u Srbiji, pa neće ni u budućnosti. Da ponovim ono što sam već rekao, nama je dovoljno samo da Rusija ojača dovoljno da uspostavi balans, ili još bolje, prevlast u Evropi. Sreća je naša pa postoji još jedan aksiom, a to je da Rusi moraju biti jaki. E taj aksiom je neizbežan koliko i treći aksiom da je Srbe nemoguće uništiti sve dok su Srbi Srbi, tj narod vezan za tradiciju i istoriju.  Smile
U tom kontekstu baze nisu potrebne, i od toga nema gluplje stvari koju bi Rusi mogli da učine.
Ukratko, ne mozes biti veci Srbin ako jos oces da budes i Rus.
i mnogo manje košta
Sta ce biti kad se Kinezi ubace u biznis, bice jos jeftinije al ce biti bofl roba  Smile

i mnogo manje košta

Zalazem se da administracija ,  nadlezni zakonodavni organi i poreski obveznici izadju u sustet ovim opravdanim zahtevima  Smile
Sad ce Putin da izvadi penkalo i da resi status najstarijeg zanata na svetu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.