Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 77842 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
ja sam poslednji put video rusa, pardon ruskinju, u bruklinu, bila je to jedna prostitutka!
Шта ћеш, свако друштво бира према себи. Демократија је... Нисам ни мислила да си Русе упознао гледајући  Лабудово језеро ... Smile
kako si znala, radila je u jednom striptiz klubu i bas joj se tacka zove labudovo jezero! Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ovo su oni sto ih je Sutanovac izgubio  Smile .....
Moguce, neg imas li ti alibi, sumnjiv si mi nesto  Smile

Настасја само за тебе.
  Smile
Nisam nikad ovako zamisljo Nastasju, kad ono stvaro ona  Smile

Regionalna grupacija koju Moskva želi da bude protivteža NATO-u, okuplja Rusiju, Belorusiju, Jermeniju, Kazahstan, Kirgistan, Tadžikistan i Uzbekistan.

Sta to bi, dje je Srbija i sta to bi sa Belorusijom, svadjaju se oko mleka u kafi, kako to Putin dozvoljava da se radi  Smile

И без  наглих трзаја. Smile Разљутили су ме ови смрадови што су напали руску амбасаду...  Smile

Ajde de, bolje su prosli neg Ameri, hebi ga, Srbija je ovo, nek se ljudi priviknu

Показују зубе Руси ... па им ми поверујемо, јер су ''наша браћа'' а онда се обично деси да зажмуре на једно око или нас мало искулирају кад је најбитније ...

Е када се једном то не деси онда ћу можда и рећи да сам за руске базе у Србији ...  Smile

Dodje covek na topik ko formiran  rusofil , al se predomisli  Smile
Eh, pa uspeli ste coveka da ubedite  Smile

Citat
Позивам ФСБ Руске Федерације и спецназ да га ухапсе. Још вечерас.

kamaro...gotov si Smile Smile
Kad mu dodje sada Nastasja, naravno obucena  Smile Smile

Невероватно је како је русофобија тешка болест. Али лечићемо вас. За почетак, препоручујем да пред спавање обавезно одслушаш ову песму у наредних десет дана, а након тога Куша ће ти преписати одговарајућу терапију и бићеш ти добро...
Pa jasno, Qushi terapija vec deluje od kada je doso onaj doktor sto ga je Putin licno poslo. Ako ne znam sta je dobro ono barem znam sta je rusko  Smile
Koji si ti entuzijasta e, ladno cekas odgovor na ozbiljnije pitanje Smile
Smile
22.6.2009/
Русофоби су у паници... јер знају да нема начина да спрече отварање руских војних база... овакве бесмислене акције само су њихови последњи трзаји... Русофоби, ако се ово понови, награбусили сте. Smile

У Београду гађали руску амбасаду
У амбасади Руске Федерације у Београду појачане су мере безбедности, после тога што се десило у четвртак, када је зграду амбасаде гађао непознати  а резултат паљбе било је разбијено стакло на улазним вратима .
Srbi su oduvek imali muda a sta se dize neka prasina zbog stakla na ambasadi, sta se bune, Ameri su mnogo gore prosli

Лудило, зато и волим овај форум. Smile
Istina, ovo nije ludilo, this is Burek  Smile Smile
e tada ce da vam gori ambasada!

Уловили смо га!!! Има слабе нерве, брзо се одао. Позивам ФСБ Руске Федерације и спецназ да га ухапсе. Још вечерас.  Smile
Zovi Djuru, nek blokira aerodrom  Smile Smile

ja sam poslednji put video rusa, pardon ruskinju, u bruklinu, bila je to jedna prostitutka!
Jasno, to su specijalci, posebno obuceni za tu priliku  Smile

Шта ћеш, свако друштво бира према себи. Демократија је... Нисам ни мислила да си Русе упознао гледајући  Лабудово језеро ... Smile
kako si znala, radila je u jednom striptiz klubu i bas joj se tacka zove labudovo jezero! Smile

Pa zna Nastasja, nije dzaba obucena  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 00:01:13 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

-----------------------------------------
@Maradicu,ne moras da odgovoris na apsolutno svaciji citat,svaciju frazu,svaciji post na svakoj temi,na svakom forumu...

ja sam poslednji put video Elvisa u Singapuru.prodavao kokice na ulici.bio je to jedan snuzdeni Elvis!
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 01:24:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

ja sam poslednji put video Elvisa u Singapuru.prodavao kokice na ulici.bio je to jedan snuzdeni Elvis!
I ja sam video Elvisa, bio prodavo neku starudiju na buvljaku u jednom nemackom gradu, inace bio rodom iz Tuzle  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

I ja sam video Elvisa, bio prodavo neku starudiju na buvljaku u jednom nemackom gradu, inace bio rodom iz Tuzle  Smile
eee,al ti nisi video Ruske prostitutke u Bruklinu...  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 01:37:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold

-----------------------------------------
@Maradicu,ne moras da odgovoris na apsolutno svaciji citat,svaciju frazu,svaciji post na svakoj temi,na svakom forumu...

bila je to jedna sisata ruskinja!
prosle su mi kroz glavu sve njihove izdaje i samo potvrdio ono sto sam i ranije znao. narod koji se prodaje sa saku dolara svoje saveznike prodaje za nekoliko centi! sem religije mi nemamo nista zajednicko sa rusima niti je bilokakav savez ili udruzivanje sa njima moguce.
uostalom, onog trenutka kada su nasi preci dosli na balkan nasu sudbinu su vezali za evropu i njene drzave. rusija je daleko i dele nas hiljade kilometara, granica, planina, mora,...

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Pa u Bruklinu nisam, al u Madridu jesam  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
bila je to jedna sisata ruskinja!
prosle su mi kroz glavu sve njihove izdaje i samo potvrdio ono sto sam i ranije znao. narod koji se prodaje sa saku dolara svoje saveznike prodaje za nekoliko centi! sem religije mi nemamo nista zajednicko sa rusima niti je bilokakav savez ili udruzivanje sa njima moguce.
uostalom, onog trenutka kada su nasi preci dosli na balkan nasu sudbinu su vezali za evropu i njene drzave. rusija je daleko i dele nas hiljade kilometara, granica, planina, mora,...
bio je to jedan...svetlo-tamni rotirajuce-obrtni kockasti tanjir.spustio se na tle i iz njega je izasao mali vanzemaljac u ruci drzeci...joint.
prosle su mi kroz glavu sve dosadasnje vesti o brojnim halucinacijama otmice i umiranjima koja slede usled predoziranja,i samo sam potvrdio ono sto sam i ranije slutio-vanzemaljci su ti koji su smislili eksploataciju marihuane!  Smile
sem starog ugovorenog polovanja i stalnih planetarnih potreba za rizlom,mi sa njima nemamo nista zajednicko!
i sto je najgore,sa njima je nemoguce naci kompromis.bilokakav vid saradnje,dila,ili podmicivanja kod njih je nemoguc...
Pa u Bruklinu nisam, al u Madridu jesam  Smile
ne,ne...  Smile tek kad ih vidis u Bruklinu,ili samo pocnes da tvrdis da si ih video u Bruklinu,e onda mozes da smatras sebe gospodinom...   Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 02:28:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Moram jednom da odem i do tog Bruklina, stalno ga ljudi hvale  Smile
Dobro, opet, snimacu jednu izlozbu za nekog Amera koji je iz Broklina al po izgledu bi reko da je ipak iz Bronksa  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije mi jasno zašto su napisali "Vladimi Putin is watching You", zašto na engleskom?
i koga on to gleda? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.