Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 78508 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Da , voleo bih da mi odgovoris na postavljeno pitanje , iz prethodnog posta . Da li ce rusi trupama braniti gasovod u svakoj zemlji kroz koju prolazi , i kako ce ciniti to u zemljama koje su clanice NATO saveza .
.

Zasto mislim da znas odgovor , al nas iskusavas ?  Smile

No ,  evo stize . Koliko procenata je rusko vlasnistvo u ,,Juznom toku ,, kroz Srbiju ,a koliko u Bugarskoj ili recimo Grckoj , Turskoj , Madjarskoj  ? Kako se brane strateski energetski putevi ? Vidim se lakse snalazis sa stanjem iz  americkih primera pa da te upitam : ,, Kako Amerikanci obezbedjuju Ormuski tesnac ?

Nisam ja duzan da ovde edukujem neznavene  Smile ........  

Kamaro ..... Preko Detroita idemo u EU .  Smile .
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 22:44:12 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Za Tursku i ostale zemlje ne znam , iskreno nisam toliko pratio . Ono sto znam je da je u Bugarskoj 51:49 za Bugare , ali da je to postignuto tek na kraju pregovora , da su sve vreme Rusi hteli da imaju 51 i vise posto , bez obzira sto je Bugarska clanica NATO saveza .

Kako su Rusi branili strateski energetski put kroz Ukrajinu ove zime ?

Amerikanci su usli u Ormurski tesnac i ? Ne pricamo mi ovde o Iranu , Iraku , Somaliji , vec o NATO-u .

Opet mi nisi odgovorio , kako mislis da ce ga braniti u prolasku kroz NATO zemlje ? Valjda ce ga braniti vojno one same , a Rusi ce jedino moci da zavrnu ventile . Vojno ga nece braniti sigurno . Niti ce to moci .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Kako su Rusi branili strateski energetski put kroz Ukrajinu ove zime ?

Amerikanci su usli u Ormurski tesnac i ? Ne pricamo mi ovde o Iranu , Iraku , Somaliji , vec o NATO-u .

Opet mi nisi odgovorio , kako mislis da ce ga braniti u prolasku kroz NATO zemlje ? Valjda ce ga braniti vojno one same , a Rusi ce jedino moci da zavrnu ventile . Vojno ga nece braniti sigurno . Niti ce to moci .

1. Odlicno su branili  Smile. Kad uzmemo u obzir da su imali posla sa rosavom nazi svinjom Jusenkom i Hazarkom Timosenko . Vrlo mudro su zimus odigrali .

2. Ne pricamo o Iranu , Somaliji ..ect ...ect .... vec o Rusiji  .

3. Jedino su u Srbiji Rusi vlasnici 51 posto , i time je poslata jasna i snazna poruka svim koji ponesto znaju o politici .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
dok su se rusi pitali o buducnosti srbije ona je bila po ruskom standardu, tj u granicama koje su nam oni odredili sanstefanovskim sporazumom. ratovali smo i ginuli do poslednjeg da bi oni napravili veliku bugarsku, jebo im pas mater. onda je srpski knez lepo otisao majci jevropi i zatrazio zastitu, pa smo se prosirili na berlinskom kongresu.
to je bilo jos u 19 veku. u medjuvremenu, gledali su kako nas bombarduju i kako nam otimaju kosovo.  doveli su komuniste '45 gledajuci kako samo u prvim danima "oslobodjenja ubijaju preko 80000 srba. to je bilo u 20. veku.

21. vek? e to cemo da vidimo! krenulo je poklanjanjem kompanija i monopola koji srbe kosta najskupljeg i najnekvalitetnijeg goriva, a zavrsice se ....
i ta govna da mi dodju ovde? Smile
pre cete vi tamo, verujte mi!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Da im je poslata snazna poruka trebali su dati 100%  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung 
Невероватно је колико се Срби замајавају глупостима.

Имају Руси пречих брига, од нас. Украјина клизи ка НАТО-у, Лукашенко више није послушан као раније, а да не говорим о унутрашњим проблемима.

И сад се овде неко заноси и мисли, да ће поред свега тога, они доћи и повести узалудну борбу са Америма. Па Србија је окружена земљама НАТО-а, што значи да смо у безизлазној ситуацији. Можемо само да се или сами прикључимо НАТО-у, што баш и не желим или да останемо неутрални, што је свакако боље.

Nepodnosljiva lakoca postovanja .

A Amerika nikad jaca . Bez unutrasnjih trzavica , osim sto neke drzave traze otcepljenje  Smile . Al zato i pored 30 miliona nezaposlenih nemaju nijedan strajk  Smile ....... Demokratija .

Јесте у овом тренутку се води жесток оружани сукоб између федералне војске и тексашких герилаца, потпомогнутим добровољцима из Арканзаса и Мисурија. Smile

Батали ти мене тих бајки и кафанског национализма. Тим Русима су чак Бугари и Румуни својевремено гурали прст у око и нису им дали да им прелећу преко њихових земаља и ти очекујеш да ти такви дођу и бране земљу.

Нек' се за своју постарају прво, пошто је далеко од онога каква би требала бити.

3. Jedino su u Srbiji Rusi vlasnici 51 posto , i time je poslata jasna i snazna poruka svim koji ponesto znaju o politici .  Smile

А порука је да у Србији будала, који би и мајку рођену продали, не мањка.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 23:21:38 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Hkj , pisao sam o tome vise puta na temama o Kosovu , pa mozes da pogledas , i kratko i opsirno .
pa,nema sta da gledam.i sam sam pricao o tome.
Citat
izvinjavam se sto ne zelim nicije trupe na teritoriji svoje zemlje , sto ne zelim nikakve oslobodioce ni okupatore , sto zelim svima da im vidim ledja .
drago mi je sto delimo misljenje.
a da mozda probas da odes dole,do Kosova,da onda objasnis Amerikancima da treba da idu kuci...?  Smile
Citat
nama ostaje samo sam amerika, zemlja u kojoj posle srbije zivi najvise srba na svetu, zemlja preko cijeg glavnog grada treba da udjemo u evropu gde istorijski i geografski pripadamo.

Citat
dok su se rusi pitali o buducnosti srbije ona je bila po ruskom standardu, tj u granicama koje su nam oni odredili sanstefanovskim sporazumom. ratovali smo i ginuli do poslednjeg da bi oni napravili veliku bugarsku, jebo im pas mater.
Velikom Bugarskom?
a sta je sa Velikom Albanijom?cija je ona ideja prvobitno bila,i ko je doprineo da se ta ideja vecno ureze divljacima u mozak?
Citat
i ta govna da mi dodju ovde?  Smile
kao sto rekoh...
A sta onda Ameri imaju da traze na Kosovu?
zasto njih ne kritikujes,vec samo seres o toj divnoj Americi i njenim dobrim namerama koja nas iz istih tih dobrih namera unistava vec 10 godina?

Citat
na odmor?pa,moze...
Нек' се за своју постарају прво, пошто је далеко од онога каква би требала бити.
pretpostavljam da bi ti napravio bolju Rusiju za 10 godina?  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 23:24:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

(*,)

Ne daj im Kamaro  Smile .... Ti ides na izgradnju brze pruge Murmansk / Anhangelsk / Severnij Poljus  Smile ......

Ostale neistine ne vredi ni komentarisati  Smile ... Solidno  glumis Srbina  Smile ..... Samo malo preglumljavas s vremena na vreme ..... Recimo to udaranje glavom o zid vise prilici Bosnjaku ...  ili srbokatoliku .... pa cak i nervoznom i uplasenom Hazaru .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung 
Албанију су створиле велике силе, да би имали свог пијуна на Балкану. Ништа необично.

Велика Албанија им је обећана за време Другог светског рата и они су ти оберучке прихватили.

Исти тај Хитлер је обећао Србији и изалзак на Егеј, са Солуном, а ми смо одбили. Ко нам је крив, кад смо идиоти? Мада није поента ни у узимању туђега, већ о чињеници да нама тај рат није ни требао и да смо га сами тражили, а да и дан-данс многи у Србији кукају на Немце и нацизам.

Кукајте бре ђедовима својим. Они су се бусали у српске груди јуначке 27. марта.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 23:27:49 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Албанију су створиле велике силе, да би имали свог пијуна на Балкану. Ништа необично.

Велика Албанија им је обећана за време Другог светског рата и они су ти оберучке прихватили.
stvorio ju je zapad,pre Drugog Svetskog rata.Zabari su samo ti koji su im svojim kukaviclukom to na kraju i omogucili.
Citat
Исти тај Хитлер је обећао Србији и изалзак на Егеј, са Солуном, а ми смо одбили. Ко нам је крив, кад смо идиоти?
da,a narod je bas bio verovao u to,a jos vise verovao da ce to i dobiti...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.