Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 78539 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
 Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hkj

Ako ti ne razlikujes sta znaci necija zona interesa , susedna zemlja , zemlja u kojoj zivi tvoj narod i pokusava da se otcepi , a sta znaci zemlja koja je par hiljada kilometara daleko , bez tvog naroda , potpuno okruzena clanicama tebi suprostavljenog saveza , onda ni o geostrategiji , ni o politici , ni o vojsci , ne znas nista .

Kazes diplomatski konflikt , sta ja imam od toga kada Ambramsi i RV SAD krenu na mene ? Sta ja imam od toga ? Bice kao u Balasevicevoj pesmi : odveli me u policiju , dali mi aboliciju , a u firmi sam se izvuko uz ukor ; na poslednjem ovom sastanku , eh da je zadnji . A za to vreme puna Srbija mrtvih . Mani me gluposti !

Ti pricas da je iza tog bataljona stajala cela Rusija , sva njena moc i ugled . To bi bilo i vise nego dovoljno da cilj ostvari , da je ta zemlja u tom trenutku imala bilo kakav uticaj , moc ili ugled . I bataljon bi bio dovoljan da obavi posao , da je Rusija zaista zelela i mogla nesto da uradi . Jer bi iza bataljona doslo jos mnogo toga jos . Na zalost , niti su Rusi mogli , niti su zeleli da urade nesto , i to je njihova slabost i sramota , a ne nasa . Nasa je bila glupost jer smo verovali u bajke i sanjali snove , a sada se budimo i masiramo ozeble noge .

Nisu Rusi izdejstvovali prestanak bombardovanja , vec smo ga izdejstvovali mi potpisujuci prakticno kapitulaciju . svako to vidi jasno kao dan . I to je bila , na zalost , kapitulacija bez vojnog poraza . Sto nasu sramotu cini jos vecom .

Za razliku od tebe dobro znaju i ko su oni , i ko su Amerikanci , i vojno , i politicki , i ekonomski . I vrlo pazljivo vode spoljnu politiku ( i moram priznati , veoma dobro i uspesno ) i vrlo dobro vagaju gde ce sa njima sukobiti , oko cega , i na koji nacin , i vesto postavljaju linije preko kojih prelaze , a preko kojih ne . A linija preko koje nece preci nije vezana ni za Srbiju ni za Kosovo .

Amerikanci ne moraju da shvate nista , dovoljno su i veliki i jaki da mogu da rade bez malo sta im se hoce , barem na nasim prostorima . A i u dobrom delu sveta . A u svetu ne vlada ni pravo , ni pravda , vec zakon jaceg . Sto pre to shvatimo , to ce nam pre biti bolje i buducnost svetlija . I , nemoj da shvatis opgresno , po tome ni Rusi nisu nista bolji . Upravo ti je Gruzija dokaz za to . Nista tu nije pogazeno medjunarodno pravo manje nego na Kosovu .

Nastasja , ja , za razliku od tebe , ne volim ni Amere , ni ruse , i hocu svima njima da vidim ledja . Neka lepo sede kod svoje kuce i brinu svoje brige , neomoj vise da guraju nos u moje . Ali , to je na zalost nemoguce . A onda moram da vidim sta je realnost , i da pokusam da u ovom svetu sugavom kakav je opstanem i ojacam dovoljno da i jedni i drugi moraju da me uvazavaju , i da ne smeju da krenu na mene , jer nos moze mnogo da ih zaboli ako ih lupim po njemu .
Лакше мало Миодраже, не скачи ту и не свађај се са мном БРЕ,нисам ја окупатор ове земље, а нису ни Руси...ако имаш толико енергије, сачувај је јер ће Руси само помоћи,  а Срби ће морати сами да се изборе за оно што им је отето.
Ако не видиш да је Србија постала руска интересна сфера од тренутка када је Гаспром на велика врата ушао у Србију, ја ти не могу помоћи, не мислиш надам се, да ће Руси ангажовати НАТО  смрадове да обезбеђују изградњу тог , за њих важног стратешког објекта?  Мани ме тих глупости, што би ти рекао. Smile
Американци велики и јаки...  Smile Smile Smile Ти очигледно живиш у прошлим временима. Падају из дана у дан...  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 18:24:52 od Настасја »
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Nisu Rusi izdejstvovali prestanak bombardovanja , vec smo ga izdejstvovali mi potpisujuci prakticno kapitulaciju . svako to vidi jasno kao dan . I to je bila , na zalost , kapitulacija bez vojnog poraza . Sto nasu sramotu cini jos vecom .

Za razliku od tebe dobro znaju i ko su oni , i ko su Amerikanci , i vojno , i politicki , i ekonomski . I vrlo pazljivo vode spoljnu politiku ( i moram priznati , veoma dobro i uspesno ) i vrlo dobro vagaju gde ce sa njima sukobiti , oko cega , i na koji nacin , i vesto postavljaju linije preko kojih prelaze , a preko kojih ne . A linija preko koje nece preci nije vezana ni za Srbiju ni za Kosovo .

.......... I , nemoj da shvatis opgresno , po tome ni Rusi nisu nista bolji . Upravo ti je Gruzija dokaz za to . Nista tu nije pogazeno medjunarodno pravo manje nego na Kosovu .

Nastasja , ja , za razliku od tebe , ne volim ni Amere , ni ruse , i hocu svima njima da vidim ledja . Neka lepo sede kod svoje kuce i brinu svoje brige , neomoj vise da guraju nos u moje . Ali , to je na zalost nemoguce . A onda moram da vidim sta je realnost , i da pokusam da u ovom svetu sugavom kakav je opstanem i ojacam dovoljno da i jedni i drugi moraju da me uvazavaju , i da ne smeju da krenu na mene , jer nos moze mnogo da ih zaboli ako ih lupim po njemu .

Gruzija i Kosovo su dva potpuno razlicita slucaja , al treba znati nesto o Ustavu , medjunarodnom pravu i slicnim  nepoznanicama za tebe .

Ako nisi bio u vojsci SRJ 99 godine , bolje bi bilo da se vise ne javljas .

Pravljenje vestacke simetrije iznedju Amerike i Rusije i njihovog odnosa prema Srbiji i srpskom narodu  moze da upali samo kod par LDP frikova  Smile ......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
А најслабији аргумент против руске војне базе је овај да нисмо руска интересна сфера...
А јесмо америчка...не знам само коме покушавају оваквом причом да замажу очи.
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
Zastava you are here
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Jedini način da Rusi ovde naprave vojnu bazu je da Rumunija i/ili Bugarska izađe iz natoa i uđe u vojni savez sa RF.
Tek onda bi bila moguća normalna komunikacija u oba pravca, transport itd. Prelaz preko Crne Gore nije realan zbog izrazito prozapadnog stava njihove vlade. Jednostavno u ovom trenutku nijedna okolna zemlja ne bi dozvolila Rusima prelet vojnih transportnih aviona ni prelaz kompozicija železnicom.
'99. Mađarska je jedva dozvolila da prođe pošiljka ruske humanitarne pomoći i to nakon što je detaljno proverena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Jedini način da Rusi ovde naprave vojnu bazu je da Rumunija i/ili Bugarska izađe iz natoa i uđe u vojni savez sa RF.
Tek onda bi bila moguća normalna komunikacija u oba pravca, transport itd. Prelaz preko Crne Gore nije realan zbog izrazito prozapadnog stava njihove vlade. Jednostavno u ovom trenutku nijedna okolna zemlja ne bi dozvolila Rusima prelet vojnih transportnih aviona ni prelaz kompozicija železnicom.
 '99. Mađarska je jedva dozvolila da prođe pošiljka ruske humanitarne pomoći i to nakon što je detaljno proverena.

A jesi ti kad cuo za Kalinjingrad ? Lako pitanje za pocetak dalje plodne diskusije  Smile .
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 18:50:24 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
Zastava you are here
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Čuo sam, naravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple 15
Ja imam jednu lepu majicu. Na njoj pise "GoHome". To zeli i Amerima, i Rusima.
Nekako tako, daleko im kuca bila, daleko su i nek tamo ostanu, niko im ne brani nit postoji potreba za njima
pa,ne postoji ni za amerima,pa smo mi svejedno ostali bez hiljada ljudi i bez manastira i teritorije...

Koliko se secam, Amerikanci su sasvim ozbiljno nudili da se sve i jedan manastir i spomenik kulture izmesti sa KiM... Mislim.. sta je to njima, i onako prebacuju kuce preko pola Amerike...
Naravno, to je totalna glupost i promasena poenta zasto se Srbi interesuju za KiM, ali za Amere su to samo obicne zgrade koje mogu da se presele...

S druge strane, sto se ne bi osvrnuli na period 1945-1991. i uticaj majcice Rusije na nase zivote...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
S druge strane, sto se ne bi osvrnuli na period 1945-1991. i uticaj majcice Rusije na nase zivote...  Smile
СССР има везе са Русијом колико и СФРЈ са Србијом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Čuo sam, naravno.

Super . A kako Rusi tamo dostavljaju oruzje , ako  nisu Estonija i Poljska izasle iz NATO ?  Smile

Meni je smesna je tvoja tvrdnja ( a i jos nekih ) da ce Rusi pitati Madjare ... i neku slicnu boraniju tipa Rumuna , kad ce , gde ce i kuda ce transportovati svoju vojsku i naoruzanje . Da si samo malo realan i ti bi se smejao    !
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 19:33:25 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.