Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 78666 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Zahebano. Najbezbolnija opcija podela Kosova kao i neko razdruzivanje privrede na legalan nacin, napraviti dorbu granicu izmedju i spreciti mafiju na obe strane da divlja i radi sta oce, a gde se gomilaju strane vojske, bilo cije, tu bas nije zdravo za zivot
oko podele Kosova jos nemam jasan stav,a i nije ovo tma za to.no,svakako da je i to bolje nego ovo sadasnje stanje.mene licno najvise besni sto po 1244 VS nema pristup makar prostoru severno od K.Mitrovice.pa makar pristup imala samo pesadija...
---------------------------------------
i da dodam samo onako usput-na kontrolu sverca,a i ostalih kriminalnih radnji oko/preko KZBa ne mogu bas da se pozalim,u slucaju kada pricamo o nasoj strani.svakako da je sverc uvek prisutan,ali nasi momci tamo zaista solidno obavljaju duznost.imam nekoliko brojeva Odbrane gde su pisali o tome koliko se godisnje pokusaja sverca,divljeg lova i sece suma,pa cak i pokusaja infiltracije spreci u KZBu...
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 17:01:49 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Hkj , zgazili su Rusi u Gruziji gruzijsku vojsku u svojoj neposrednoj zoni interesa , pored svoje granice , u delu zemlje gde zive Rusi , uz vojnu premoc ravnu onoj koju su Amerikanci imali nad SRJ , ili nad Irakom , ili nad Afganistanom . Mnogo ti je los primer . Nadji bolji .

Rusija nema nikakvih bitnih interesa ni za Srbiju , ni za Kosovo . Ona interesa svakako ima , ali ne takvih da bi se zbog Srbije konfrontirala neposredno sa NATO-om i Amerikancima . Najvise sto mozemo da od njih ocekujemo je podrska u UN i medjunarodnim forumima , tamo gde mogu da se bore olovkom i naracijom , i nista vise . Srebrni Letac je sve to pristojno objasnio , nema potrebe da se ponavljamo .

Sto se Kosova i misije dole tice , nemogucnost da uspistave bilo kakav koridor za dopremanje naoruzanja , opreme i municije je bio razlog da napuste Slatinu , koja im je i bila cilj . Zasto nisu postavili p[unktove na ulazu u Kosovsku Mitrovicu i Pristinu , i zabranili ulaz NATO trupama , i sacuvali dva najveca grada na Kosovu Srbima ? Pa bi onda i mogli danas nesto u pregovorima da ocekujemo ? Nego su jurnuli pravo u Slatinu . Pa su i nju predali kada su dosli u situaciju da ce ostati gladni i zedni , i zadovoljili se zonom na Kosovu , i neposrednom komandom ruskog generalstaba , a ne NATO-a unutar misije UN .

1999.-te oni nisu izdejstvovali nista vise , jer ne bi Cernomidin dolazio da ucenjuje Milosevica zajedno sa Ahtisarijem i da ga prinudjuje da potpisuje sporazum koji znacio predaju Kosova . I to bez vojnog poraza . Kada su nam bili toliki dobrocinitelji , zasto nas nisu naoruzali , makar na kredit , pre pocetka rata ? Nego su cutali kao kurve i trazili kes za svaki metak i svaku raketu , a kamoli za ozbiljnije stvari . Resili ljudi da zarade nesto love na nasoj nesreci , kad im se vec moze . Amerikanci su makar nudili milijardu dolara pomoci , potpunu obnovu vojske , ulazak u NATO i EU , ako prihvatimo plan iz Rambujea . Ovi nisu ponudili nista .

Sto se tice rata , nema povlacenja amerikanaca sa Kosova , ili NATO-a sa Kosova , ili EU , sto ti je isto , kako god okrenes , ako ratujes , ratujes protiv celog Zapada . Nece se oni u skorijoj buducnosti povuci odozdo , ako se to ikada desi , desice se za tridesetak godina , ali ne zato sto ce kod nas doci Rusi , vec zato sto do tada mi mozemo da ojacamo na svaki moguci nacin i preokrenemo situaciju u svoju korist . U suprotnom , nema sanse .

Price o silovanjima ja nisam cuo od NATO-a , vec od svoje pokojne babe . Silovali su Rusi samo tako dok su prolazili kroz Srbiju 1945.-te , raspitaj se kod babe i dede ( ako su tada bili dovoljno veliki ) , ispricace ti zanimljive price . A pitaj i ove iz Varsavskog ugovora , oni imaju svezija secanja i na ruske baze i na njihovu vojsku . Nista tu nisu bolji od Amera .

Sto se tice toga da li su se usrali , nisu , samo za razliku od tebe dobro znaju sa kim imaju posla , sta mogu Ameri , sta mogu oni , i umeju da cene protivnika i da znaju sta i koliko kada i gde protiv njega mogu .

Kada bi se Srbi tukli samo sa Albancima , i to onim na Kosovu i Albaniji zajedno , oterali bi ih najmanje do Valone , i Albanci bi morali da budu srecni ako bi stali samo dotle . Ali , to june nikad nece da nas mune , pa se manimo praznih prica .

Sto se ulaska u NATO tice , probao bih da to na svaki nacin izbegnem , a da za uzvrat intenziviram saradnju kroz program partnerstva za mir i mirovne misije UN ( da rasteretimo NATO u mirovnim misijama UN gde god im treba , a da oni za to plate muski ) . EU nece biti vezana za NATO sigurno , inace ni Rusi ne bi pricali da i zbog njih i zbog nas u tu EU udjemo . Izmedju ostalih , i oni nas zbog svojih interesa u tu EU teraju , isprati malo izvestaje na tu temu i kod nas i u Rusiji . Pogotovu sada posle potpisivanja izgradnje gasovoda i prodaje NIS-a .

Sto se restovanja odnosa tice , kada ces jednom da shvatis da u politici ljubavi nema , vec samo interesa . Sto puta sam i tebi i drugima naveo primer Kine i Amerike , glozenja oko Tajvana , bez malo ratnog stanja zbog toga pitanja , i na drugoj strani potpuno normalne saradnje po svim drugim pitanjima . Sto je nas ministar inostranih poslova rekao : slozili smo se da se ne slazemo zbog Kosova , a videcemo po kojim pitanjima mozemo da se slozimo i saradjujemo . Tako se vodi politika svuda u svetu , pa mora i kod nas . Ako necemo da nas ponovo svi zajedno zatvore u geto na jos jedno 20 godina , pa da ih ponovo molimo da nas puste kada vratimo zemlju u kameno doba .

Anea , potpuno se slazemo sto se tice ove recenice : Ja imam jednu lepu majicu. Na njoj pise "GoHome". To zeli i Amerima, i Rusima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
[quote author=Maradic link=topic=445550.msg7227825#msg7227825 date=1245249
Sta bi ti teo, da Ameri ostanu na Kosovu  Smiley 1
Citat

Bio sam eksplicitan . Amerikanci  da prte u 3 lepe . A moze i u Irak , Avganistan , Somaliju , Iran .. Koreju ,Sudan , Siriju &  Filipini  . A draga braca , nepobedivi , mocni ,  Rusi  dobrodosli u svoje baze u Srbiji .  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 17:22:04 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy IIs
Zahebano. Najbezbolnija opcija podela Kosova kao i neko razdruzivanje privrede na legalan nacin, napraviti dorbu granicu izmedju i spreciti mafiju na obe strane da divlja i radi sta oce, a gde se gomilaju strane vojske, bilo cije, tu bas nije zdravo za zivot

Neposredno pred proglasenje nezavisnosti je bio trenutak za to. Tada smo trebali da ponudimo
podelu, sada je kasno.

Citat
Bio sam eksplicitan . Amerikanci  da prte u 3 lepe . A moze i u Irak , Avganistan , Somaliju , Iran .. Koreju ,Sudan , Siriju &  Filipini  . A draga braca , nepobedivi , mocni ,  Rusi  dobrodosli u svoje baze u Srbiji . 

Da bi pomerili NATO sa Kosova sada, morali bi da udjemo u rat sa njima i naravno pobedimo,
sto je prilicno neverovatna situacija. Sve ostalo je prazna prica. Naravno tu bi Rusi pomagali
kao i 99-te.

Citat
Sto se Kosova i misije dole tice , nemogucnost da uspistave bilo kakav koridor za dopremanje naoruzanja , opreme i municije je bio razlog da napuste Slatinu , koja im je i bila cilj . Zasto nisu postavili p[unktove na ulazu u Kosovsku Mitrovicu i Pristinu , i zabranili ulaz NATO trupama , i sacuvali dva najveca grada na Kosovu Srbima ? Pa bi onda i mogli danas nesto u pregovorima da ocekujemo ? Nego su jurnuli pravo u Slatinu . Pa su i nju predali kada su dosli u situaciju da ce ostati gladni i zedni , i zadovoljili se zonom na Kosovu , i neposrednom komandom ruskog generalstaba , a ne NATO-a unutar misije UN .

Zbog toga i nece biti nikakve Ruske baze u Srbiji, i Rusi to znaju, tako da je ovo samo fantazija
nasih patriJota
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Hkj , zgazili su Rusi u Gruziji gruzijsku vojsku u svojoj neposrednoj zoni interesa , pored svoje granice , u delu zemlje gde zive Rusi , uz vojnu premoc ravnu onoj koju su Amerikanci imali nad SRJ , ili nad Irakom , ili nad Afganistanom . Mnogo ti je los primer . Nadji bolji .
meni a i ostalim,primer je sasvim dovoljan,svidjao se tebi ili ne.
Ruska vojska je zajedno sa svojim tenkovima u vukojebinama i surovim uslovima Kavkaza unakazila Gruzijsku vojsku.i tacka.ostalo sam vec rekao.
izgleda da ameri iako zaista umeju da uce na svojim greskama(to im priznajem),nekada ih zaslepe neke ideje i podmuklost,te naprave takva s*anja...valjda ce se sad nauciti.
Citat
Rusija nema nikakvih bitnih interesa ni za Srbiju , ni za Kosovo . Ona interesa svakako ima , ali ne takvih da bi se zbog Srbije konfrontirala neposredno sa NATO-om i Amerikancima
Rusiji Kosovo mozda nije toliko vazno kao sto je NATOu vazno,ali to ne znaci da se ona plasi ili ustrucava od (diplomatskog) konflikta sa NATOom zbog toga.pogotovu sada,posto su se raznorazna gamad sjatila na NATO vojnu vezbu u Gruziji.
Citat
Sto se Kosova i misije dole tice , nemogucnost da uspistave bilo kakav koridor za dopremanje naoruzanja , opreme i municije je bio razlog da napuste Slatinu , koja im je i bila cilj . Zasto nisu postavili p[unktove na ulazu u Kosovsku Mitrovicu i Pristinu , i zabranili ulaz NATO trupama , i sacuvali dva najveca grada na Kosovu Srbima ?
ti mora da si neverovatan strateg kada mislis da sa jednim bataljonom moze da se postigne sve to.
Citat
Pa su i nju predali kada su dosli u situaciju da ce ostati gladni i zedni , i zadovoljili se zonom na Kosovu , i neposrednom komandom ruskog generalstaba , a ne NATO-a unutar misije UN .
da.uplasili su se da nece imati dovoljno kavijara i koka kole,te su ugledavsi Brtitisere kako se gegaju ka njima,odma pobegli.
Citat
1999.-te oni nisu izdejstvovali nista vise
izdejstvovali su prestanak bombardovanja i sprecavanje bombardovanje RS.tebi to mozda nista ne znaci,ali stotinama hiljada drugih ljudi znaci.
Citat
Nego su cutali kao kurve i trazili kes za svaki metak i svaku raketu , a kamoli za ozbiljnije stvari . Resili ljudi da zarade nesto love na nasoj nesreci , kad im se vec moze . Amerikanci su makar nudili milijardu dolara pomoci , potpunu obnovu vojske , ulazak u NATO i EU , ako prihvatimo plan iz Rambujea . Ovi nisu ponudili nista .
to stoji,al zaboravljas da je sve to bilo za vreme vladavine Jeljcina,koji je unistio is voju rodjenu zemlju.(sad ce da kaze kako bi bilo isto da je Putin bio na vlasti...)
Citat
Price o silovanjima ja nisam cuo od NATO-a , vec od svoje pokojne babe . Silovali su Rusi samo tako dok su prolazili kroz Srbiju 1945.-te , raspitaj se kod babe i dede ( ako su tada bili dovoljno veliki ) , ispricace ti zanimljive price . A pitaj i ove iz Varsavskog ugovora , oni imaju svezija secanja i na ruske baze i na njihovu vojsku . Nista tu nisu bolji od Amera .
1.dobro,nisu price iz Drugog svetskog rata,vec price iz Hladnog rata...
2.pa,mozemo da pricamo i o drugim "saveznicima".al,dobro,sam si rekao...
Citat
Nista tu nisu bolji od Amera
i obratno.
Citat
Sto se tice toga da li su se usrali , nisu , samo za razliku od tebe dobro znaju sa kim imaju posla , sta mogu Ameri , sta mogu oni , i umeju da cene protivnika i da znaju sta i koliko kada i gde protiv njega mogu .
za razliku od mene?aaa,mislis,ja posto ne padam na idiotske izjave sa Discoveryja i na price o strasnoj americkoj vojsci,ja znaci nemam pojma o jacini Americke vojske?
Rusi nemaju apsolutno nikakvog razloga da se plase ni Amera ni NATOa.
Citat
inace ni Rusi ne bi pricali da i zbog njih i zbog nas u tu EU udjemo .
cuo sam te i prosli put...
Citat
EU nece biti vezana za NATO sigurno
jedan od uslova ulaska u EU je i ulazak u NATO,ili bar intenzivnija saradnja sa istim,a tu dolazi tvoj stav o jacanju odnosa u Partnerstvu za mir,sto je po meni svakako bolje od clanstva u NATOu,i sa tim bih mogao da se slozim.
Citat
Sto se restovanja odnosa tice , kada ces jednom da shvatis da u politici ljubavi nema , vec samo interesa .
a kad ce Amerikanci da shvate da medjunarodna politika nije obicna kompjuterska igra gde covek moze da se vrati u proslo stanje i da sve bude normalno,kao i pre?
Naravno tu bi Rusi pomagali
kao i 99-te.
ne,tad su imali samo BTR-ove i PVO sisteme.ovaj put bi im trebali i tenkovi.  Smile
Citat
Zbog toga i nece biti nikakve Ruske baze u Srbiji, i Rusi to znaju, tako da je ovo samo fantazija
nasih patriJota
pa,ja lepo rekoh-da bismo dobili Rusku bazu ovde,prvo bi morao SuNATOvac da se skine sa vlasti,a taj ce se skinuti sa vlasti kad se Ceda skine sa belog...
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 17:34:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Neposredno pred proglasenje nezavisnosti je bio trenutak za to. Tada smo trebali da ponudimo
podelu, sada je kasno.

Da bi pomerili NATO sa Kosova sada, morali bi da udjemo u rat sa njima i naravno pobedimo,
sto je prilicno neverovatna situacija. Sve ostalo je prazna prica. Naravno tu bi Rusi pomagali
kao i 99-te.

Citat

nasih patriJota

1. ,,  Neposredno posle proglasenja nezavisnosti Kosova,,  Smile ....   Mislis onda  kad je vrhovni komandant vojske Srbije  , Predsednik Srbije i rumunski patriJota Tadesku otiso u Rumuniju ... da kupi tetki lek ......

2. Sami ce otici , nemaju para ni gradske prevoze da plate , a ne da drze baze po Balkanu .  Smile

3. Bice ruskih baza i to pre nego sto mozes zamisliti .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Citat
1999.-te oni nisu izdejstvovali nista vise
izdejstvovali su prestanak bombardovanja i sprecavanje bombardovanje RS.tebi to mozda nista ne znaci,ali stotinama hiljada drugih ljudi znaci.

A ja stalno mislio da je prestalo bombardovanje jer je Sloba potpiso da daje Kosovo kad ono Rusi sprecili bombardovanje  Smile

[quote author=Maradic link=topic=445550.msg7227825#msg7227825 date=1245249
Sta bi ti teo, da Ameri ostanu na Kosovu  Smiley 1
Citat

Bio sam eksplicitan . Amerikanci  da prte u 3 lepe . A moze i u Irak , Avganistan , Somaliju , Iran .. Koreju ,Sudan , Siriju &  Filipini  . A draga braca , nepobedivi , mocni ,  Rusi  dobrodosli u svoje baze u Srbiji .  Smile
Sta ce ti onda Rusi kad odu Ameri? Treba jos Srbija da ih financira?
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Rusi mi trebaju iz geostrateskih razloga .  Smile . I preventive . I stvaranja zajednicke drzave dva bratska naroda u kojoj ce se udruziti drzava koja ima 45 % svetskog bogatstva , i drzava koja ima  Smile...... veliki duh i velike slobodarske tradicije  Smile.......
Smile
Ne brini za finansije , upravo dizem cene energenata zbog krize u Iranu .
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 17:50:04 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Tako da sto se mene tice neka oni svi ostanu tamo gde jesu.

Mislis Amerikanci u Srbiji tj . Kosovu , a Rusi u Rusiji . Smile

Nece ici . Smile

Ово што не желе руске војне базе у Србији, очигледно уживају у окупацији НАТО агресора, ако их уопште сматрају окупаторима ... иако ми се из њиховог размишљања чини да их они и после свега називају "милосрдним анђелима".  Друго објашњење не постоји.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 17:49:26 od Настасја »
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Hkj

Ako ti ne razlikujes sta znaci necija zona interesa , susedna zemlja , zemlja u kojoj zivi tvoj narod i pokusava da se otcepi , a sta znaci zemlja koja je par hiljada kilometara daleko , bez tvog naroda , potpuno okruzena clanicama tebi suprostavljenog saveza , onda ni o geostrategiji , ni o politici , ni o vojsci , ne znas nista .

Kazes diplomatski konflikt , sta ja imam od toga kada Ambramsi i RV SAD krenu na mene ? Sta ja imam od toga ? Bice kao u Balasevicevoj pesmi : odveli me u policiju , dali mi aboliciju , a u firmi sam se izvuko uz ukor ; na poslednjem ovom sastanku , eh da je zadnji . A za to vreme puna Srbija mrtvih . Mani me gluposti !

Ti pricas da je iza tog bataljona stajala cela Rusija , sva njena moc i ugled . To bi bilo i vise nego dovoljno da cilj ostvari , da je ta zemlja u tom trenutku imala bilo kakav uticaj , moc ili ugled . I bataljon bi bio dovoljan da obavi posao , da je Rusija zaista zelela i mogla nesto da uradi . Jer bi iza bataljona doslo jos mnogo toga jos . Na zalost , niti su Rusi mogli , niti su zeleli da urade nesto , i to je njihova slabost i sramota , a ne nasa . Nasa je bila glupost jer smo verovali u bajke i sanjali snove , a sada se budimo i masiramo ozeble noge .

Nisu Rusi izdejstvovali prestanak bombardovanja , vec smo ga izdejstvovali mi potpisujuci prakticno kapitulaciju . svako to vidi jasno kao dan . I to je bila , na zalost , kapitulacija bez vojnog poraza . Sto nasu sramotu cini jos vecom .

Za razliku od tebe dobro znaju i ko su oni , i ko su Amerikanci , i vojno , i politicki , i ekonomski . I vrlo pazljivo vode spoljnu politiku ( i moram priznati , veoma dobro i uspesno ) i vrlo dobro vagaju gde ce sa njima sukobiti , oko cega , i na koji nacin , i vesto postavljaju linije preko kojih prelaze , a preko kojih ne . A linija preko koje nece preci nije vezana ni za Srbiju ni za Kosovo .

Amerikanci ne moraju da shvate nista , dovoljno su i veliki i jaki da mogu da rade bez malo sta im se hoce , barem na nasim prostorima . A i u dobrom delu sveta . A u svetu ne vlada ni pravo , ni pravda , vec zakon jaceg . Sto pre to shvatimo , to ce nam pre biti bolje i buducnost svetlija . I , nemoj da shvatis opgresno , po tome ni Rusi nisu nista bolji . Upravo ti je Gruzija dokaz za to . Nista tu nije pogazeno medjunarodno pravo manje nego na Kosovu .

Nastasja , ja , za razliku od tebe , ne volim ni Amere , ni ruse , i hocu svima njima da vidim ledja . Neka lepo sede kod svoje kuce i brinu svoje brige , neomoj vise da guraju nos u moje . Ali , to je na zalost nemoguce . A onda moram da vidim sta je realnost , i da pokusam da u ovom svetu sugavom kakav je opstanem i ojacam dovoljno da i jedni i drugi moraju da me uvazavaju , i da ne smeju da krenu na mene , jer nos moze mnogo da ih zaboli ako ih lupim po njemu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.