Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 77969 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
zasto bi bilo koga interesovala izjava nekog novinara o apsolutno nebitnoj licnosti kao sto je djindjic? Smile

zato sto stvar opste informisanosti nije samo da se zna ko je bio Djindjic nego i sta Ruska drzavna televizija misli o njemu. naravno za lupetanje na forumu nije potrebna bilo kakva opsta informisanost tako da ti nemoj da se brines  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
zasto bi bilo koga interesovala izjava nekog novinara o apsolutno nebitnoj licnosti kao sto je djindjic? Smile

zato sto stvar opste informisanosti nije samo da se zna ko je bio Djindjic nego i sta Ruska drzavna televizija misli o njemu. naravno za lupetanje na forumu nije potrebna bilo kakva opsta informisanost tako da ti nemoj da se brines  Smile

ne razlikujes pojmove "znati nekoga" i "bitnost nekoga".....a ruska drzavna televizija moze o njemu da misli sta god hoce...moze li je neko spreciti u tome?...mozda helsinski odbor? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
ne razlikujes pojmove "znati nekoga" i "bitnost nekoga".....a ruska drzavna televizija moze o njemu da misli sta god hoce...moze li je neko spreciti u tome?...mozda helsinski odbor?

zato sto neki ne znaju sta je bilo na ruskoj televiziji, a opsta informisanost ne podrazumeva samo da si cuo za nekog (kao u tvom slucaju) nego i da znas ko je, pa onda znas i zasto je bio bitan.

ruska drz televizija neka misli sta hoce, ja sam pitao Nastasju sta ona misli o tome. to je bilo moje pitanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
) nego i da znas ko je, pa onda znas i zasto je bio bitan.

znam ko je ali sto se mene tice apsolutno je nebitan...bitnija mi je npr autostoperka kod donje mostanice nego on...cak mi je bitniji i procenat leda u mom zamrzivacu od njega Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
znam ko je ali sto se mene tice apsolutno je nebitan...bitnija mi je npr autostoperka kod donje mostanice nego on...cak mi je bitniji i procenat leda u mom zamrzivacu od njega Smile

pa to i kazem, znam ja da su tebi bitnije autostoporke od nekih drugih stvari. sto bi se zamarao oko onoga sto te ne zanima?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat

ne razlikujes pojmove "znati nekoga" i "bitnost nekoga".....a ruska drzavna televizija moze o njemu da misli sta god hoce...moze li je neko spreciti u tome?...mozda helsinski odbor? Smile Smile Smile
Bas i to sto kazes, eto i oni sto su pokazali sta misle o Rusiji zimus u Krusevcu isto nisu nesto iritirali nekog, licno misljenje  Smile

Citat
naravno za lupetanje na forumu nije potrebna bilo kakva opsta informisanost tako da ti nemoj da se brines  Smile
Ovo ide uskoro u potpis  Smile
Причекај, знаш за ону нашу народну: три пута мери, једном сеци. Smile
i opet na kraju prekratko  Smile

pa necemo tako Smile
Samo sam proveravao koliko puta imam pravo da kacim mapu Rusko Srpske Federacije po jednom postu . Smile
pa dajte tu sliku i mapu Smile
ЦИА... Smile
Куша, дотични господин ради у непријатељској обавештајној служби, управо сам добила званичну информацију од ... знаш већ кога. Зато толико инсистира да му покажемо мапу. Е, па неће моћи, ниси ти одавно наишао на Путинову обавештајну школу. Smile
Ne da Nastasja, nije dzaba obucena tako dobro  Smile

ма та њихова карта ти је онај трећи разред основне фазон ''знам али нећу да ти кажем'' Smile Smile
Не змајчик, него је твој покушај да извучеш информацију на нивоу трећег основне.  Smile Па имаш посла са Путиновим људима, шта је теби... Smile
Sto jes, jes. Ovde stvarno se ima posla sa RasPutinovim ljudima

Smile ..Nikad ne bih posumnjao ...  Smile ....
Nista od mapa ....  pojeo sam je .  Smile
Pravi partizanski kurir, ko Mirko i Slavko  Smile

стварно ... циркус је стигао и у наш град ... јееееее ...  Smile

Citat
bojkot ruskinja
немој да бојкотујеш Рускињице ... ти њих бојкотујеш, нема посла, а онда ће да их бију чике што им чувају пасоше
Smile  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
nego maradicu...ima li rata i u kini? Smile
« Poslednja izmena: 22. Jun 2009, 21:03:39 od mrgec »
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
nije kruševac nego kragujevac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
nije kruševac nego kragujevac  Smile
Istina  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja imam samo dva pitanja za nastasju:

1. sta misli o izjavi novinara na ruskoj drzavni televiziji o Djindjicu?
2. da li ona misli da je Ruska civilizacija jedna od najstarijih i uopste gde su ti koreni i sta o svemu tome misli?

Настасја се у потпуности слаже са изјавом руског новинара о Ђинђићу. "Ко с ђаволом тикве сади о главу му се обију..." а знамо са каквим се све ђаволима он хватао у исто коло.

А друго питање захтева тако опширан одговор, а посебно је за мене инспиративно, да ако почнем, нећу умети да се зауставим, што значи да то заслужује посебну тему (на страну то што ћеш онда кумити и молити да престанем да пишем)... али хвала за идеју... кад стигнем, заиста бих могла да отворим тему о Руској цивилизацији... Smile Наравно, ако обећаш да ме нећеш тужити за крађу ауторских права. Или је ти отвори, а ја ћу бити најактивнији учесник на тој теми. Ипак је овде реч о руским војним базама које ћемо отворити на територији Србије.
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.