Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 78441 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sta je Cobi mogao da uradi ? Na prvom mestu , mogao je da vodi bolju spoljnu politiku , da nadje nasoj zemlji pouzdane saveznike jos od 1991.-ve pa na ovamo , mogao je da ne vuce poteze koji su nas vodili iz poraza ( politickog , ne vojnog ) u poraz , da bi nas na kraju doveo u situaciju da dobijemo ultimatum u Rambujeu i dodjemo prakticno u bezizlazan polozaj .

Ovde je iznet citav sled stavova u kojim se autor kosi sam sa sobom....pa onda i sa geopolitickom realnoscu...
Prvo, izjednacavanje svih elemenata vodjenja spoljne politike sa odlukama samo jednog coveka je prilicno nategnuta floskula, davno poturena kao kukavicije jaje  na kome neki i dalje cuce... Smile
Naci bolje saveznike.... Ko je to mogao da bude...!!?????   Turci... Mlecani!?
Trebao je mozda da krene sa EU ili Vatikanom ili ,mozda, Nemackom te davne 1991 koju si pomenuo!
Srbija tada nije mogla imati saveznike jer se, sve do preuzimanja glavne uloge od strane USA, cela mittel Europa svetila za sva ona nasa vucenja za nos i prekrajala granice koje je mogla.
Onda bi krivicu za lose vodjenje spoljne politike trebalo pripisati i Karadjordjevicima..... Pasicu! BTW gde su njima bili saveznici!?
Ili mozda smatras da je trebao, vec sam rekao, da nastupa u savezu sa USA tj zajedno sa NATO, prakticno i pragmaticno, kao i Dr Zoran Bulevar da bombarduje svoju zemlju.....
Smesno....
Rusija je bila u najgorem mogucem stanju i nije mogla da pomogne.... Na srecu, nesto se od tada promenilo.... Promenilo se dosta ali neki to nisu u stanju da shvate...
Rusija ce braniti svoje interese hteo ti to ili ne... Isto kao sto USA brani svoje narko interese na KIM i Makedoniji i Rusija ce braniti svoje kapitalne interese u Srbiji...
 Mozete vi propovedati politiku kakvu god hocete ali strategijski pravci transporta energenata se ne ostavljaju bez zastite....

Vidim prividja vam se neka nova ekipa... Navikli ste mozda ovde da vodite rasprave kakve sam danas prvi put video... mesanje baba i zaba, nepoznavanje osnovnih cinjenica, izvodjenje zakljucaka kako NATO nije mario ko ce ostati na vlasti itd... Pohvalno...
Etiketiranje je nekima od vas, izgleda, poslednja linija odbrane....

« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 01:08:27 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Vidim prividja vam se neka nova ekipa... Navikli ste mozda ovde da vodite rasprave kakve sam danas prvi put video... mesanje baba i zaba,

sreca pa si ti dosao da nas prosvetlis Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Hkj , lepo sam ti rekao , za to nemanje para za prevoz oficira na skolovanje ne znam , postavi mi clanak ili link ka njemu , da vidim o cemu se radi . Necu da lupam ovde bez veze , daj da vidim o cemu se radi .
nismo se razumeli.ja nisam bio mislio da nasa vojska nema para da ikoga posalje na skolovanje,vec sam hteo da kazem da ako se javi prilika za skolovanjem u nekoj dobroj drzavi,sa placenim smestajem,ali BEZ placenog prevoza,da takve prilike uvek treba koristiti i izdvojiti te pare za prevoz.
Citat
Sta je Cobi mogao da uradi ? Na prvom mestu , mogao je da vodi bolju spoljnu politiku , da nadje nasoj zemlji pouzdane saveznike jos od 1991.-ve pa na ovamo , mogao je da ne vuce poteze koji su nas vodili iz poraza ( politickog , ne vojnog ) u poraz , da bi nas na kraju doveo u situaciju da dobijemo ultimatum u Rambujeu i dodjemo prakticno u bezizlazan polozaj .

Ako je vec hteo da potpise , trebao je to da uradi ranije , i izbegne rat , a ako je vec u rat usao , trebao je da ga vodi do kraja , pa kom obojci , kom opanci . Ostalo bi nas mozda za pod krusku , ali bi bar znali na cemu smo . Ovako , 78 dana su nas treskali svaki dan , unistili nam gotovo sve , sve smo izdrzali , da bi on na kraju ponovo potpisao prakticno kapitulaciju . Prvo ih pustio da nam razjebu zemlju , i onda ponovo potpisao sporazum koji skoro nista nije bolji od onog u Rambujeu . Zasto smo onda uopste ratovali ?
pa,i to sto kazes...
Citat
I jos nesto , zasto je godinama ulagao umesto u vojsku , u policiju ? Kako se to odrazilo na kapacitete zemlje za odbranu 1999.-te ?
e,za to se slazem!to je bila samo jedna od brojnih drugih njegovih gluposti.i naravno,lepo si postavio pitanje,kako se to jacanje policije odrazilo na kapacitete za odbranu?nikako.
-------------------------------------------
@ostali-ljudi,bice dovoljno drugih prilika za prepucavanje.
-------------------------------------------------------------------------
нема шта да се лади ...  Smile

Само сам констатовао да су се ови русофили (осим тебе ХКЈ Smile) некако симптоматично појавили у исто време ... Сечем киту и правим роштиљ ако они нису из СНП 1389, и овде одрађују шљаку у склопу акције ''Путин вас посматра''
znam ja druze na sta mislis,i vidim da imate dosta neusglasica,ali kao sto kazem-bice drugih prilika za prepucavanje,a i drugih clanova da se sa njima prepucavate.  Smile  Smile
Није ми јасно како ће руске базе да нам обезбеде просперитет Smile Ваљда ми сами треба да засучемо рукаве да се жртвујемо и да радимо, а не да чекамо Рује да нас ваде из гована. Готивим ја њих, ал бесмислено је седети скрштених руку и чекати да ти Амер/Рус прави државу.
slazem se.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 01:04:09 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Само сам констатовао да су се ови русофили (осим тебе ХКЈ Smile) некако симптоматично појавили у исто време ... Сечем киту и правим роштиљ ако они нису из СНП 1389, и овде одрађују шљаку у склопу акције ''Путин вас посматра''
Ovo je verovatno nesto najkreativnije sto si mogao da ponudis!?  Smile Pazi, konstatovao covek... Smile
Mislim da taj tvoj performans nece naici na neki odjek... Ne samo zbog sitne zrtve nego i tankih ubedjenja koja te navode na tu sitnicu!
izvedi ga nije neka steta....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Hkj , lepo sam ti rekao , za to nemanje para za prevoz oficira na skolovanje ne znam , postavi mi clanak ili link ka njemu , da vidim o cemu se radi . Necu da lupam ovde bez veze , daj da vidim o cemu se radi .

Koliko znam , svi oficiri koji su bili predvidjeni za skolovanje u inostranstvu su otisli , i to ovde nije postavljeno kao pitanje , vec zasto su najvise otisli u Ameriku . A odgovor je prost : ona je davala najsiri program obuke ( i za oficire i za podoficirski kadar ) i davala je najveci broj skolovanja dzabe , o svom trosku . A nasi oficiri su istovremeno bili na skolovanju i u drugim zemljama .

Ako je vec hteo da potpise , trebao je to da uradi ranije , i izbegne rat , a ako je vec u rat usao , trebao je da ga vodi do kraja , pa kom obojci , kom opanci . Ostalo bi nas mozda za pod krusku , ali bi bar znali na cemu smo . Ovako , 78 dana su nas treskali svaki dan , unistili nam gotovo sve , sve smo izdrzali , da bi on na kraju ponovo potpisao prakticno kapitulaciju . Prvo ih pustio da nam razjebu zemlju , i onda ponovo potpisao sporazum koji skoro nista nije bolji od onog u Rambujeu . Zasto smo onda uopste ratovali ?

I jos nesto , zasto je godinama ulagao umesto u vojsku , u policiju ? Kako se to odrazilo na kapacitete zemlje za odbranu 1999.-te ?

Sto se tice jacanja zemlje , ako nam jacanje sopstvene zemlje nece pomoci , kako ce nam pomoci strane trupe i strana baza na teritoriji nase zemlje ? Sta ce nam to doneti , osim dodatnog sukobljavanja sa NATO-om , i prepucavanja i nadgornjavanja Rusa i Amerikanaca preko nasih ledja ? U se i u svoje kljuse , samo radi i cekaj da ojacas . A onda ce i drugi gledati drugacije i razgovarati drugacije sa tobom . A onda moze sve , nesto milom , nesto silom .

Nastasja , ti Ruse mozes da posmatras kao bracu , ali idi gore u Rusiju pa se bratimi sa njima , nemoj da mi ih dovodis ovde , osim kao investitore ili turiste . Tudja vojska je tudja vojska , da li Americka , da li Ruska . I ne trebaju mi ni jedna ni druga .
Potpisujem, sto se tice spoljasnje politike, Tile je bio car, nismo sedeli ni na ruskim ni na americkim atomskim bombama, a niko nije ni pomisljao da nas napadne. A tudja cizma je tudja cizma, jedno je pricati a drugo kad imas bazu sa vojnicima kojima ne smes nista da pisnes jer su jaci, mos samo da protestujes poluglasno ako nekog zgaze na ulici. Nece te Rus bas nesto braniti kad je par iljada km daleko od kuce, nije njegova zemlja.
A glavonja ko namerno pustio da uniste zemlju pa onda potpiso corak gori nego Rambolje. Da je potpisan Rambolje, ne bi bilo nezavisnog Kosova, to niko ne bi mogo da progura a svet bi video sta se tamo dogadja. Al dzaba, glavonja radio bas sto su Ameri hteli. E, ako nizasta, za to mu je trebalo da se sudi i to u Srbiji. Gines, boris se, strepis i na kraju budala potpise. Da je bio na Tudjmanovom mestu, danas bi Australija imala par miliona emigranata iz Hrvatske. fuj  Smiley 1 Smile
Ako dovedes Ruse tad ce Ameri ostati na Kosovu do sudnjeg dana a Rus se nece kaciti sa Amerima oko komada tudje zemlje, prakticno opet sedis kuci i gledas vesti sa Kosova ko i danas. Zapadni Berlin je istocnoj Nemackoj bio trn u oku, gradili kilometarske zidove oko njega a mogli su ga pregaziti i uzdus i popreko za po sata al potpisali Rusi i Ameri i stoji ko spomenik, ne mos nista a u centru istocne Nemacke.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
O cemu vi pricate!?
O potpisivanju sporazuma u Rambujeu koji je kao povoljniji za nas... Procitajte knjigu Predraga Simica Put u Rambuje pa da pricamo...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Pricamo o tome da je glavonja radio konstantno na sakacenju Srbije od 1991 pa dok nije puko i to u strateskom, ekonomskom, politickom smislu.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Откад је Гаспром на велика врата ушао у Србију, мислим да није немогуће, да се на територији Србије отвори руска војна база, која би омогућила Србији да коначно прогледа, да почнемо лакше да дишемо, и да се ови смрадови са Запада који су нам окупирали земљу и предали је шиптарима,  повуку.
У овом тренутку немоћни смо да се сами ослободимо.
Ако не желимо нових пет векова да чамимо, и ако желимо уопште да вратимо оно што је наше пре него што нам све светиње буду порушене а гробља уништена, онда се морамо окренути Русији. Дати неки знак да смо вољни да руски тенкови,сада када је Русија поново јака, јача него икада, дођу, и задрже се коју годиницу - од 9 -99 на овим нашим просторима. Браћа су ипак браћа, а окупаторе треба протерати.
Rušenje ili uništavanje bilo kojeg vjerskog objekta je za svaku osudu, ali je priča o ruskoj bazi na Balkanu čista farsa. Ne sanjajte, ljudi. Oko vas su sve same države koje se pokušavaju pridružiti NATOu. Hoćete li biti neprijatelji i sa Crnom Gorom.
IP sačuvana
social share
Muhammed, alejhi-selam: "Najbolji čovjek je onaj ko koristi ljudima, najlošiji je onaj ko im štetu nanosi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat
Potpisujem, sto se tice spoljasnje politike, Tile je bio car, nismo sedeli ni na ruskim ni na americkim atomskim bombama, a niko nije ni pomisljao da nas napadne. A tudja cizma je tudja cizma, jedno je pricati a drugo kad imas bazu sa vojnicima kojima ne smes nista da pisnes jer su jaci, mos samo da protestujes poluglasno ako nekog zgaze na ulici. Nece te Rus bas nesto braniti kad je par iljada km daleko od kuce, nije njegova zemlja.
tile je dobijao pare od amera i pravio jna. ja to vidim kao siguran pokazatelj da je ispalo neko sranje na cijoj bi strani sfrj bila. sedeli smo mi amerima u krilima, hteli mi to da vidimo ili ne, makar jos sto puta bili u nesvrstanima.
do ruske vojske se sem pijanstava, narkomanije i silovanja necemo vajditi ni za sta drugo. ja tvrdim da kada bi krenuo rat prvi let van srbije bio njihov!
prisustvo ruske vojske je samo politicki cin gde se otvoreno podrzava proruski faktor u srbiji na propagandni nacin.
ponavljam, pitajte srbe na kosovu uostalom, kakvi su rusi!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Е та твоја нада у просперитет и развој Србије у случају руских база ми личи на наду човека који је скинуо гаће у соби пуној педера и нада се да ће наићи Моника Белучи  Smile

Smile Smile

klico se ne bi nadao moniki Smile
sto jes,jes...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 01:36:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.