Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 78988 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Da nije bilo ruske pomoci i isporuka gasa  pola Srbije bi se smrznulo ko p** e .... i nahebalo  ko .... ko ..... ko zuti . 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
pa,i ja nikako da dobijem odgovor odnekih pojedinaca po kojoj to logici Ameri imaju pravo da budu na Kosovo,ako Rusi nemaju...

Sporazum o podeli tzv Zapadnog Balkana na NATO okupacioni sektor i Ruski okupacioni sektor, kao Nemačka nakon WWII. To je sasvim moguće kao opcija. BiH, Crna Gora, Kosmet, Albanija, Makedonija u NATO zoni, a Srbija bez Kosmeta Ruski okupaconi segment. Naravno lokalni slabo plaćeni kvislinzi kao bočna podrška okupaconoj upravi.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Sporazum o podeli tzv Zapadnog Balkana na NATO okupacioni sektor i Ruski okupacioni sektor, kao Nemačka nakon WWII. To je sasvim moguće kao opcija. BiH, Crna Gora, Kosmet, Albanija, Makedonija u NATO zoni, a Srbija bez Kosmeta Ruski okupaconi segment. Naravno lokalni slabo plaćeni kvislinzi kao bočna podrška okupaconoj upravi.

Nece ici  .
 Smile Cak mi je i CIA dala bolju ponudu .  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2009, 16:02:25 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat: Imaginelo link=topic=445550. msg7235822#msg7235822 date=1245418635
Citat
Raspitajte se posto je Srbija placala gas dok je vlada pokazivala znake postovanja Rusije.  .  .   

Pre demokratskih promena je Srbija dobijala gas besplatno kao humanitarnu pomoć, gas je Rusiji plaćala UN.  Naravno taj gas je u Srbiji naplaćivan kao i kirija za centralno grejanje.
Nije tacno, placala ga je nasa Vlada samo po ceni koja je bila za sadasnje prilike smesna. . .  Gradjani su placali centralno grejanje isto po smesnim cenama. . .  
Marjanovic je na osnovu svojih veza omogucavao da se koliko toliko ogrejemo. . .  
Ono. . . . . .  demokratske promene treba pisati pod navodnicima. . . [i][/i]
Gde si nasao podatak da je UN nesto placala u nasu korist tokom sankcija!
Koliko je to gasa uslo kao humanitarna pomoc. . . ?????
Da li se ovde prica sto je babi milo ili kako je stvarno bilo!????
To sam i ja citao davno za UN i placanje Rusima dok je valda govorila kako je to prijateljski gest Rusije. Bosanci su isto na tu foru dobijali gas kao i RS u doba rata. Jasno, slivala se gomila i druge pomoci koja je zavrsavala na pijaci, sad za gas bi trebalo naci izvor. Rusija pogotovo u to vreme nije bas bila u uslovima da nesto daje dzabe
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
pa,i ja nikako da dobijem odgovor odnekih pojedinaca po kojoj to logici Ameri imaju pravo da budu na Kosovo,ako Rusi nemaju...

Inace, sporazum potpisan u Kumanovu a koji je podrzan od Rusa i Amera o postavljanju stranih trupa na Kosovo i povlacenju JA sa teritorije Kosova. Sve potpisano legitimno od tadasnjeg predsednika, sad svidjalo se ne svidjalo, glavonja je dao svoj potpis. Nelegitimno je samoproglasenje nezavisnosti i stvaranje vojske Kosova, a baza je u samom pocetku legitimisana sporazumom
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

To sam i ja citao davno za UN i placanje Rusima dok je valda govorila kako je to prijateljski gest Rusije. Bosanci su isto na tu foru dobijali gas kao i RS u doba rata. Jasno, slivala se gomila i druge pomoci koja je zavrsavala na pijaci, sad za gas bi trebalo naci izvor. Rusija pogotovo u to vreme nije bas bila u uslovima da nesto daje dzabe

Ti si to pobrkao sa akcijama tipa : ,, Kartan ..upsss ... asfalt za demokratiju ,, ..... ,,Brasno iz 38 za ..  za ... opet demokratiju ,, ..... ,, Kosovo za demokratiju ( zamalo napisah za patike  Smile) ,,  .... i slicne akcije okupacione DOS vlade .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Cak mi je i CIA dala bolju ponudu .

Bolju nego Tačiju?

IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja sam pratio temu i nisam našao po čemu bi nama bilo bolje sa bazom nego bez nje. Da nećemo možda opet da ratujemo?

Niko da odgovori na moje pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sad se pojavljuje stara fora... Neki bi da dokazu da mi nismo bili pod sankcijama nametnutim od strane zapada i da su nas UN, EU, USA pomagali do svojih krajnjih granica... Onako nabaciti da su nam Rusi bili veci neprijatelji jer nam nisu davali gas nego su morale UN...
QQ!!!!
Odmorite malo...
UN su imale operaciju trampe u Iraku nafta za lekove i hranu dok je Irak iscrpljivan i spreman za rat pod sankcijama pa vam se mozda pricinjava nesto slicno i ovde...
Asfalt kao i mazut za demokratiju su tuzna fasisticka prica gde je narod deljen u zavisnosti od politickog opredeljenja...... Mogu da se greju samo opozicionari a ostali neka se smrznu...
Ucite... EUropske vrednosti
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
A koja je svrha postojanja Ruske vojne baze u Srbiji?
koja je svrha postojanja americke baze na Kosovu?

Da li uvaženi HKJ zna koliko ima baza na Kosovu? Nemačka, američka, grčka, italijanska itd...bila ranije i ruska dok nisu odlučili da odu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.