Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија започела војну интервенцију у Сирији  (Pročitano 10741 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Pa da, vracamo se na pocetak, tvoje polaziste je da su amerikanci ludji od Rusa. Nasa poenta je da Rusi ako odluce da krenu nece da ih spreci to sto Amerikanci glume ludilo. Ako im se isprece bice pregazeni. I to znaju i Amerikanci i zbog toga nece ni da stanu na put.

Sa Kubom su uspeli na taj nacin ali to je u njihovom dvoristvu na vrhuncu snage. Ovo je mnogo dalje i mnogo opasnije igraliste.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2015, 11:38:28 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Tako nekako zato imas pat poziciju...probali su da umanje troskove i izdejstvuju preko UN pomoc. Dobili su patku....
A onda se takticki umesala Turska i Izrael.
Na drugoj strani Rusi snabdevaju uredno Asada i sada igramo se....Hezbolah se prikljucio toj igri i Iran daje solidnu podrsku.
I u sve to dodas samu podeljenost medju borcima u Siriji pa ima ISIS, SAA, SFA i sta ti ja znam jos...pa ono malo ratuju svi medj sobom malo jedni protiv drugih i tako u krug.
Uglavnom Rusi dovlace naoruzanje u Siriju...dal je daju Asadu, oni koriste direktno/indirektno...uglavno tu su, igraju igru.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Citat
Ameri zele da obore Asada po svaku cenu

хтели су и Кастра да оборе по сваку цену...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Amerikanci se konsultuju s Rusima o Siriji tako da ne vidim ja neki njihov veliki stend of u ovom konfliktu...

Glavni igrač na Bašarovoj strani je Iran što reče cg,da nema njih ne bi bilo ni Asada već odavno...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Putin potvrdio: Treniramo sirijske vojnike, šaljemo im naše oružje
05. 09. 2015. - 20:18h
Telegraph-T.V. | Foto: AP
Rusija trenutno sprovodi ozbiljan trening i pruža logističku podršku sirijskoj vojsci, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin u svojoj prvoj javnoj objavi učešća Rusije u građanskom ratu u Siriji. Ruski predsednik je, pak, dodao kako su rasprave o direktnoj vojnoj intervenciji u Siriji za sada preuranjene, ali nije isključio tu mogućnost u budućnosti.
- Preuranjeno je govoriti o tome, ali Siriji već uveliko pomažemo opremanjem i treniranjem njihovih vojnika našim oružjem. Zaista želimo da stvorimo neku vrstu međunarodne koalicije za borbu protiv terorizma. Trenutno su u toku konsultacije sa našim američkim partnerima. Lično sam razgovarao s Obamom o tome - rekao je Putin na ekonomskom forumi u Vladivostoku, a prenosi agencija RIA Novosti.
Rusija je već nekoliko puta do sada uložila veto u Savetu bezbednosti UN-a kako bi iskazala podršku Bašaru al Asadu tokom četiri i po godine dugog rata koji je odneo najmanje 250.000 života. Rusija, takođe, već dugo snabdeva sirijsku vladu oružjem.
Spekulacije o sve većoj umešanosti Rusije u sirijskom ratu podgrejale su fotografije koje je prošle nedelje sirijska državna televizija objavila, a koje prikazuju rusko oklopno vozilo u borbi i na kom se čuju glasovi vojnika kako izdaju direktive na ruskom jeziku.
Prošle nedelje, izraelske novine "Yedioth Ahronoth" citirale su zapadne diplomatske izvore koji su naveli kako Rusija samo što nije poslala u Siriju na hiljade vojnika koji će tamo oformiti bazu i boriti se protiv Islamske države. Ipak, ruski analitičari nazvali su ove tvrdnje preuranjenim i istakli da je ruska podrška vladi Asada "striktno politička".
Pentagon je izjavio da su upoznati sa izveštajima da Rusija šalje trupe i letelice u Siriju i da "pomno prate situaciju". Što se tiče mogućnosti priključivanja Rusije koaliciji protiv Islamske države, predstavnik Pentagona, Piter Kuk, izjavio je da "bi Amerika rado prihvatila mogućnost da im se drugi pridrože u borbi". Ipak, Kuk je dodao da "režim Asada ne može da bude partner u borbi sa terorizmom".

www.blic.rs/Vesti/Svet/588408/Putin-potvrdio-Treniramo-sirijske-vojnike-saljemo-im-nase-oruzje
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Pa da, vracamo se na pocetak, tvoje polaziste je da su amerikanci ludji od Rusa. Nasa poenta je da Rusi ako odluce da krenu nece da ih spreci to sto Amerikanci glume ludilo. Ako im se isprece bice pregazeni. I to znaju i Amerikanci i zbog toga nece ni da stanu na put.

Sa Kubom su uspeli na taj nacin ali to je u njihovom dvoristvu na vrhuncu snage. Ovo je mnogo dalje i mnogo opasnije igraliste.
Ja nisam rekao da su Amerikanci ludji od Rusa, ja samo kazem da Rusi jedino pomazu Asadu zbog baze koju imaju tamo. Inace NATO je u Iraku, Afganistanu, Egiptu, Libiji, delovima Sirije, Turska, Izrael, Jemen, Saudijska Arabija, Jordan i par drugih lokacija. A gde su Rusi? Ok, ovo malo u Siriji, mozda nesto u Iranu, Azerbejdzanu i ne znam da li imaju ista u Gorgiji.  Sto se mene tice cisto iz taktickih razloga, Rusima bi bilo suicidno da ulecu dole, jer bi upali u obruc.  Sad oni mozda mogu da se krecu koliko hoce dole, ali ce da se krecu gde im NATO dozvoli.  Tako da koliko god Rusi budu ludi, nisu toliko ludi da ginu zarad jedne Sirije ako mene pitas iskreno. 

Rusija moze da ima uticaj dole i dejstvo na samo kratko vreme, barem dok jos ne ojaca i obezbedi sebi bolje pozicije od onih sto ima. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Gruziji Smile Rusi su uleteli u istu i razjebali i uzeli sta su hteli isto kao i sa Krimom Smile Na ostalim mestima jednostavno nisu imali interesa Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
daleko od toga je da ameri ne mogu da zavrse taj rat....mogu...
ali amerima bi  u tom slucaju taj i takav rat bio preveliki trosak...
i u oruzju i u ljudstvu...i naravno u novcu...
a to im sada najmanje treba...

s rusima ce se oni lako dogovoriti...oko sirije....ako rusi pristanu da podjele taj trosak za okoncanje tog isil ludila...
poliitika je najprljavija kurva...

a rusi ce zrtvovat asada...za neke ustupke u ukrajini....jebe se njima za asada......on je svejedno zlocinac...i znaju oni to... Smile
i to ce uraditi odma cim zapad pristane na opciju neutralnosti eventualne te neke nove vlasti...
tj cim nadju kandidata  koji ce balansirati izmedju rusije i zapada...

rat u siriji ...rusiji neodgovara...svo to oruzje koje isporucuju siriji...to je na crtu....
rusi stancaju oruzje ko svajcarci cokolade....a sirija je bila dobro trzise...i rusima treba normalizacija stanja u siriji jos juce...a kamoli sutra....
a plus sto rusi imaju i igru sa iranom....

tu u siriji nece doci do sukoba rusije i amerike....to nece dozvoliti ostatak svijeta...
a i jednim i drugim je u interesu da se  u citavoj regiji smiri situacija...

bez rusa nema okoncanja te isil pizdarije....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Taj obruc je fiktivan...isti taj obruc je i skembao Amere. Toliko su obucavali ISIS da bi se isti okrenuli protiv njih.
Egipat je skoro bio domacin Putinu tako da ono nije to Evropa pa da je slihtanja 100% boli njih racku.
Libija je toliko sjebana da ne vidim kako je tamo Amerika...tamo je ostao samo haos, isto kao i u Iraku i Avganistanu.
Tamo neke velike Americke vojske nema zato sto su smugnuli iz istih u beskonacnom ratu.
Turska je vec par puta za vreme frke oko Krima pokazala da ih takodje boli racku i zapretila da ce zatvoriti prolaz za americke brodove jer krse medjunarodna pravila.
Jedini tu plejer koji ce sigurno skociti na mig Amerike je Izreal, a tu postoji kontrateza zvan Iran koji bi to jedva cekao.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Koliko tacno, ali nije daleko da bi Grci uradili ovako nesto.

http://www.gazeta.ru/politics/news/2015/09/06/n_7559879.shtml
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.