Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 08:37:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 688 689 691 692 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија и Владимир Путин  (Pročitano 920906 puta)
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Francuzi su se kroz istoriju pokazali kao mali ljudi, tako da ...nista novo
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung 
Citat
Путин дао Депардјеу руско држављанство

Definicija: Prodati veru za veceru.

Velika nosina, guzica i mali covek.  Smile
Pobegao iz Francuske zbog poreza. Pih.

Zasto bi dozvolio da mu socijalisticki demagozi otimaju novac?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat

Bas, sto bogati moraju da placaju porez, treba i Miskovicu ukinuti porez, samo izdrzava dzabalebarose  Smile

Inace, o njegovom karakteru:

Citat
Gerard Depardieu - Gerard Depardieu Punches Driver After Paris Traffic Accident

Citat
The Green Card star emerged from a police station in Paris on Friday morning, where he was held overnight after getting arrested for driving the scooter while drunk, according to reports.

Citat
Gerard Depardieu Gets Drunk, Urinates On Airplane Carpet

skroz stabilan karakter  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung 
Inace, o njegovom karakteru:

Citat
Gerard Depardieu - Gerard Depardieu Punches Driver After Paris Traffic Accident

Citat
The Green Card star emerged from a police station in Paris on Friday morning, where he was held overnight after getting arrested for driving the scooter while drunk, according to reports.

Citat
Gerard Depardieu Gets Drunk, Urinates On Airplane Carpet

skroz stabilan karakter  Smile

A to ima veze kakve, sa porezima? Smile

Citat

Bas, sto bogati moraju da placaju porez, treba i Miskovicu ukinuti porez, samo izdrzava dzabalebarose  Smile

Primer glup. Ne radi se o neplacanju poreza ili izbegavanju poreza, vec o cistoj otimacini, koju vlasti u Francuskoj zele sprovesti.

Sto se Miskovica tice, da je svoj imetak posteno stekao i da mu nakon toga nezajasljiva birokratija zeli uzeti toliki novac, samo zato sto ga ima, a parazite treba nekako izdrzavati, isto tako bi rekao da se radi o otimacini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0

A to ima veze kakve, sa porezima? Smile

Samo govori o kakvoj se osobi radi, mislim, sve o njemu je jasno, prodo bi i naciju i dupe zbog para  Smile
Inace, eto iz primera se vidi da je "moralna gromada" i atention whore  Smile

Primer glup. Ne radi se o neplacanju poreza ili izbegavanju poreza, vec o cistoj otimacini, koju vlasti u Francuskoj zele sprovesti.

Jasno, oce coveka da ostave gladnog i golog i bosog, mozda mu i giljotinu spremaju
Sto se poreza tice, ja na porez na prihod, plus razna osiguranja placam tu negde 30%, mogo bi i ja da vristim kako mi otimaju  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2013, 19:58:45 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung SGH-E590
Pazi ja sam za to da bogati placaju veci porez, ali ovu francuzi nisu normalni sa porezom od 75%! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
I ja sam za socijalnu solidarnost, al što je mnogo, mnogo je. 50-60% bi trebalo da bude neki plafon na prihode, ali i tu treba praviti olakšice za ulaganje u energetiku i industriju. Meni ništa ne znači dal u Francuskoj naplaćuju bogatima poreze ili ne, ali bi voleo da u Srbiji vidim neku socijalnu solidarnost na delu, ili bolje rečeno kao zakonsku obavezu. Putin me je ovim potezom razočarao, jer kolko vidim o najavljenim promenama u socijalnom sistemu Rusije nema ništa, a to je Rusiji potrebno kao leba. Ceo koncept ... "radi, da ne bi crkao od gladi", je ekonomski promašaj, jer čovek koji radi da bi imao za parče leba je nikakav radnik. Bez dobrih radnika nema dobre ekonomije.  Naš čovek u Srbiji radi za neku mizeriju, i normalno krivinari kad god može, a za firmu mu se jebe. Kad ode u Švabiju, pretvori se u mašinu, samo zato što je zarađenog ima da lepo živi. Priču o potrebi za rmbanjem, čak i za male pare, je napravila nesposobna privredna elita, koja ne ume da raspolaže kapitalom. ... Bato, nađi mi  2 šljakera koji će da kopaju za 3 evra ceo dan, i ja ima da postanem biznismen u vrlo kratkom periodu.  Rusi krpe rupe prodajom sirovina, i njima se može da žive sa glavom zabijenom u pesak. Većina drugih država to ne može. Opet, uzmi ovako. Imaš talenat, radiš ko konj i onda dođe poreznik i uzme ti 3/4 ... Mnogo kume. Al progresivno oporezivanje, koje neće obesmišljavati nečiji talenat i trud, je nešto što Srbiji mnogo potrebno. Što se tiče naših tajkuna i više od 75% poreze ne bi bilo greota, obzirom na koji su se način obogatili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung 
Samo govori o kakvoj se osobi radi, mislim, sve o njemu je jasno, prodo bi i naciju i dupe zbog para  Smile
Inace, eto iz primera se vidi da je "moralna gromada" i atention whore  Smile

I kakve veze njegovo bahato ponasanje ima sa porezima, odnosno sa samom budalastinom, da nekom treba oteti novac, samo zato sto je zaradio vise?

I uzgred Maradicu, zar ti nisi neki gastarbajter? Gledaj na Depardijeov potez, kao na novu priliku u zivotu. Smile

Citat
Jasno, oce coveka da ostave gladnog i golog i bosog, mozda mu i giljotinu spremaju
Sto se poreza tice, ja na porez na prihod, plus razna osiguranja placam tu negde 30%, mogo bi i ja da vristim kako mi otimaju  Smile

Pa kada bi postojao efikasniji sistem, bez glomazne birokratije i to bi se moglo smanjiti. Ali birokratija prozdire i uvek je gladna. Zato Maradicu oni hoce njemu uzeti tih 75%, na osnovicu, od novca koji je on zaradio, kao sto tebi uzimaju toliko i toliko, od onoga sto si ti zaradio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Pazi ja sam za to da bogati placaju veci porez, ali ovu francuzi nisu normalni sa porezom od 75%! Smile

Pa toliki porez kolko je on tezak se svugde placa, samo naravno sto se nikad ne drzi ta suma na gomili vec se ulaze u akcije, fondove i slicno.
Al ajde, i da plati 90% opet ostaje tezak ko brod, da ne moze celog zivota da potrosi osim da kocka

Citat
I kakve veze njegovo bahato ponasanje ima sa porezima, odnosno sa samom budalastinom, da nekom treba oteti novac, samo zato sto je zaradio vise?

Pa reko ja, ajde Miska osloboditi poreza, nije ukro pare  Smile

Citat
I uzgred Maradicu, zar ti nisi neki gastarbajter? Gledaj na Depardijeov potez, kao na novu priliku u zivotu.

Pa naplacao bi se i ja poreza ko budala da nisam hvatao zakonske krivine

Citat
Zato Maradicu oni hoce njemu uzeti tih 75%, na osnovicu, od novca koji je on zaradio, kao sto tebi uzimaju toliko i toliko, od onoga sto si ti zaradio.

Zaradi sljaker u cementari, za to sto on stoji pred kamerom nit oro nit kopo, ostaje mu opet i previse. Al dobro, Francuzi cim zaskripi malo ispuste pusku, nista cudno
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Inace, kako rece Putin onomad, poljaci su udarili prvi...  Smile Dosta su Poljaci ratovali sa Rusima i kroz istoriju uopste nisu bili naivni kako vi rusofobi pokusavate da ih predstavite... Jadni, dobri Poljaci, stradali ni krivi ni duzni od zlih Rusa i zlih Nemaca...  Smile

Rusi nazalost nisu stozer slovenstva jer nemaju kapacitete (jos uvek) da to i postanu... Potrebni su mnogi ekonomski, vojni, diplomatski, trgovinski preduslovi da to i postanu... Lepo je videti da na tome, polako, u skladu sa mogucnostima i rade...

Jedina istina je da su Rusi jedini uspesni Sloveni u smislu geopolitike... Sve ostale slovenske zemlje su podguzne muve uglavnom zapadnih geopolitickih interesa...

Rusi su zahvaljujuci naucnom, kulturnom i vojnom potencijalu uspeli da se odrze kao svetska sila i na tome samo mogu jadnici kao mi da im zavide...

Kod svake teme o Rusiji potrebna je ogromna doza realnosti, a ne rusofilija ili rusofobija bez ikakve argumentacije...

Rusi su DANAS svetska sila koja ne pokazuje osobine silovatelja nalik Americi i NATO (napominjem danas), a pritom su nam bez razloga (naravno ima geopolitickh razloga ali mogu i bez nas) naklonjeni i ne vidim zasto mi to ne bi iskoristili dok traje... Ne, mi jadni i zavidni, vredjamo i nipodastavamo tog koji nam je naklonjen, a velicamo i hvalimo tlacitelje i silovatelje celog sveta... Vrlo kompleksaski (Battered Child Syndrome)...  Smile

Vrlo dobro i realno rečeno.

Kada se odstrane sve aveti iz prošlosti koje dele ovaja narod, dobijemo jednu finu realnu slku onoga šta je Rusija danas i koliko možemo da se u ovom momentu oslonimo na nju i njenu pomoć. Ono što ne može da joj se ospori je da je uspela, ne samo da se održi na nogama, pored svih tajfunskih naleta, već i da na preduje.

Naravno da i ona ima interesa u svemu što dogovara sa drugim zemljama, to je pobogu tako logično ali joj u fokusu ne leži porobljavanje, ubijanje nacionalizma i trovanje svesti drugima.

Ne treba biti rusofil da bi se ovo shvatilo, dovoljno je samo ne biti fobično protv nekoga ko odavno pruža ruku podrške, koja nama fali kao žednoj zemlji kiša.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 688 689 691 692 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 08:37:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.