Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 16:34:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 687 688 690 691 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија и Владимир Путин  (Pročitano 921184 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Postujem ja Ruse ali ne mislim da su oni stozer slovenstva. U zavadi su sa vecim delom onoga cemu bi trebalo da budu stozer sto je paradoksalno Wink

Eru kad nadju u steti to znaci da je hteo da ga nadju Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Postujem ja Ruse ali ne mislim da su oni stozer slovenstva. U zavadi su sa vecim delom onoga cemu bi trebalo da budu stozer sto je paradoksalno Wink

Eru kad nadju u steti to znaci da je hteo da ga nadju Wink

Pošto se ovde mešaju talasi niske frekvencije, moram da te citiram. Smile

Dobro Ero, pošto vidim da ne primaš dobre vibracije, ko je po tebi stožer slovenstva? I ko su Rusi u celoj toj priči?

Aj lagano... Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung 
Pored svih vladara, nedaća, perestrojki i nadljuskih napora da se uništi i potlači, Rusija je i dalje stožer slovenstva, a bogami kako je krenula, preuzeće i ekonomsku dominaciju u svom okruženju, na Balkanu a i šire.  Smile

Stozer slovenstva, od koga svi Sloveni pobegose.

Ko je to pobegao, nisam upućena ?

Pa ja ne vidim da je ijedan slovenski narod nesto privrzen "stozeru", sa izuzetkom nas (mada je ova teska i nekriticka rusofilija skorasnji fenomen, naspram one starije i blaze, koja je nastala iz opsteg panslavizma) i Bugara, kod kojih je ta privrzenost sve manje izrazena, kako mi se cini.

Tako da mi tvoja prica o nekakvom stozeru i nije bas najjasnija. Rusija je mogla biti faktor sjedinjavanja Slovena, ali su zasrali i to je kraj price.
« Poslednja izmena: 03. Jan 2013, 00:32:57 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Duki upravo to i ja rekoh Smile

Sloveni nemaju stozer i zbog toga su na globalnom nivou na mnogo nizem mestu nego sto bi trebalo da budu.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Duki upravo to i ja rekoh Smile

Sloveni nemaju stozer i zbog toga su na globalnom nivou na mnogo nizem mestu nego sto bi trebalo da budu.

A mislila sam da si neotkriveni kapacitet.

Aj ćao  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Alcatel 
Путин дао Депардјеу руско држављанство

Неизвесност око будућег држављанства глумца Жерара Депардјеа окончао је Владимир Путин потписавши декрет којим му се даје руско држављанство.

Русија није дозволила да француски глумац Жерар Депардје остане без пасоша.

„Владимир Путин потписао је декерт којим се додељује руско држављанство Французу Жерару Депардјеу", наводи се у саопштењу Кремља, преноси АФП.

Жерар Депардје и председник Путин

Након одлуке да се пресели у Белгију, те коментара у јавности који су уследили звезда француског филма запретила је прошлог месеца да ће се одрећи свог француског држављанства у знак протеста због предложеног повећања пореза на богате.

Француска влада намерава да наметне висок порез свима који годишње зараде више од милион евра, што је узбунило богаташе у тој земљи.

Путин је на својој годишњој конференцији за штампу прошлог месеца рекао да је спреман да понуди Депардјеу - кога је назвао бизнисменом и пријатељем - руски пасош.

„Ако Жерар заиста жели да се пресели у Русију или руски пасош, то питање ће бити позитивно решено", обећао је тада први човек Руске Федерације.

Звезда филма Сирано де Бержерак претходно је помињао селидбу у Белгију где су порези нижи, али је чест гост московских филмских фестивала и других дешавања у Русији.

Izvor:RTS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Taj tip sto god je bogatiji to je i deblji, izgleda ko da ga je crto Max Bunker  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat
Mislim ima tu uticaja crkve i svega toga ali ima i toga da Rusi nisu bili bas blagonakloni prema njima kroz istoriju

Vise crkve a manje tog istorijskog momenta... Inace, kako rece Putin onomad, poljaci su udarili prvi...  Smile Dosta su Poljaci ratovali sa Rusima i kroz istoriju uopste nisu bili naivni kako vi rusofobi pokusavate da ih predstavite... Jadni, dobri Poljaci, stradali ni krivi ni duzni od zlih Rusa i zlih Nemaca...  Smile

Rusi nazalost nisu stozer slovenstva jer nemaju kapacitete (jos uvek) da to i postanu... Potrebni su mnogi ekonomski, vojni, diplomatski, trgovinski preduslovi da to i postanu... Lepo je videti da na tome, polako, u skladu sa mogucnostima i rade...

Jedina istina je da su Rusi jedini uspesni Sloveni u smislu geopolitike... Sve ostale slovenske zemlje su podguzne muve uglavnom zapadnih geopolitickih interesa...

Rusi su zahvaljujuci naucnom, kulturnom i vojnom potencijalu uspeli da se odrze kao svetska sila i na tome samo mogu jadnici kao mi da im zavide...

Kod svake teme o Rusiji potrebna je ogromna doza realnosti, a ne rusofilija ili rusofobija bez ikakve argumentacije...

Rusi su DANAS svetska sila koja ne pokazuje osobine silovatelja nalik Americi i NATO (napominjem danas), a pritom su nam bez razloga (naravno ima geopolitickh razloga ali mogu i bez nas) naklonjeni i ne vidim zasto mi to ne bi iskoristili dok traje... Ne, mi jadni i zavidni, vredjamo i nipodastavamo tog koji nam je naklonjen, a velicamo i hvalimo tlacitelje i silovatelje celog sveta... Vrlo kompleksaski (Battered Child Syndrome)...  Smile

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Mi Rusofobi?  Smile

Ja sam se plasio pokojnog oca, a i prema njemu sam bio realan. Nemam razlog da se plasim bilo koga na ovom svetu.

PS: sve sto si ti rekao o stanju stvari i ja mislim sa malim odstupanjima.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple 15
Citat
Путин дао Депардјеу руско држављанство

Definicija: Prodati veru za veceru.

Velika nosina, guzica i mali covek.  Smile
Pobegao iz Francuske zbog poreza. Pih.
« Poslednja izmena: 03. Jan 2013, 15:20:33 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 687 688 690 691 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 16:34:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.248 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.