Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 16:53:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 497 498 500 501 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија и Владимир Путин  (Pročitano 918831 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Duki, svakodnevnica obicnog Rusa je da nece nista da radi i da juri posao u drzavnoj sluzbi da nista ne bi radio i da bi primao mito.

Mi i Rusi nismo braca, mi smo sijamski blizanci  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Da.Kao sto nema veze ni to sto su isti ti Poljaci ubijali Ruse pod Papinim nalogom,uz Tevtonce i ostalu kukavicku gamad koja nije imala muda da ide i osvaja Jerusalim,pa dodjose do Baltika da maltretiraju Litvanske pagane i Novgorodske pravoslavce...

Istina, ajmo baciti atomsku na Poljake, stvarno su *ovna od ljudi, ne zasluzuju da zive, makar zbog "novgorodskih pravoslavaca", da nije njih, isao bi u kameno doba da pokazes kako su Poljaci u dusi zli  Smile Smile
Al dobro, ti si onomad rekao da su Ameri bacili atomsku bombu na Hiroshimu samo zbog pravoslavne crkve u tom gradu  Smile

A Afganistan imao pun kufer naucnika pre njih... Pucali su od nauke i civilizacije.Sve su sami gradili i hrlili u prosperitet...

Pa kolko si video na slikama, nisu ziveli u pecinama  Smile Smile

Ma,jok,one rudnike,aerodrome,puteve,rafinerije... su izgradili patuljci.

Smile

Ali imam strpljenja, evo jos jednom, da naznacim, pre ruske invazije:

Zamisli, pre ruske okupacije su imali hidroelektrane, doktore, laboratorije i cak autobuse  Smile
A Rusi im izgradili zemlju ko Svabe Jugoslaviju za vreme rata  Smile

Jok,ti si samo obican trol.Trol freelancer.I to vrlo uspesan,mogu ti reci.Onaj moj savet,da se zaposlis u Stejt Departmentu i branis Amere i njihove pljacke i dalje stoji.Ko stvoren si za to.

Ma vidis da su u dugovima, nego bolje ti da pocnes da radis za Putina, da malo prikrijes ova desavanja kod njih na ulicama posle izbora   Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 00:22:36 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0

Istina, ajmo baciti atomsku na Poljake, stvarno su *ovna od ljudi, ne zasluzuju da zive, makar zbog "novgorodskih pravoslavaca", da nije njih, isao bi u kameno doba da pokazes kako su Poljaci u dusi zli  Smile  Smile

Koji deo "vriste mi muda za prevrtljive Poljake" nisi razumeo?  Smile

Citat
Al dobro, ti si onomad rekao da su Ameri bacili atomsku bombu na Hiroshimu samo zbog pravoslavne crkve u tom gradu  Smile

Nisam.Nisam rekao zbog pravoslavne crkve,nego zbog pravoslavaca koji su tamo ziveli.  Smile

Zamisli, pre ruske okupacije su imali hidroelektrane, doktore, laboratorije i cak autobuse  Smile

I?  Smile

Ma vidis da su u dugovima, nego bolje ti da pocnes da radis za Putina, da malo prikrijes ova desavanja kod njih na ulicama posle izbora   Smile

Sta,pa da se bakcem s tobom i Hilari svaki dan? Neka,fala...

p.s. ja bar ne prikrivam silovanje sveta,pa cak i sopstvenog naroda.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 00:33:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1

I?  Smile
Citat

Pa ti si tvrdio da su ih Rusi izgradili, samo eto, nije nista ostalo od toga  Smile

Ma vidis da su u dugovima, nego bolje ti da pocnes da radis za Putina, da malo prikrijes ova desavanja kod njih na ulicama posle izbora   Smile

Sta,pa da se bakcem s tobom i Hilari svaki dan? Neka,fala...
Citat

Pa barem cinis onda nesto korisno i dobijas lovu za to, da ne radis ovako dzabe  Smile

Citat

Da,rekao sam. Smiley
Citat

Svasta  Smile
Znam da si rekao  Smile

Istina, ajmo baciti atomsku na Poljake, stvarno su *ovna od ljudi, ne zasluzuju da zive, makar zbog "novgorodskih pravoslavaca", da nije njih, isao bi u kameno doba da pokazes kako su Poljaci u dusi zli  Smile  Smile

Koji deo "vriste mi muda za prevrtljive Poljake" nisi razumeo?  Smile

Pa ti si se uvatio "prevrtljivih" Poljaka a tu ubrojao i Cehoslovake kako su krivi za rusku nesrecu  Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 00:35:43 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
A bre vas dvojca ko bracni par, kvout kvouta na kvout ti kvoutujem ....  Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 00:38:43 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pa ti si tvrdio da su ih Rusi izgradili, samo eto, nije nista ostalo od toga  Smile

Pa,naravno da nije,kad su se rokali medju sobom vise od deset godina,a onda dosli i Ameri,da dovrse posao.

Samo,malo su ga ispusili,jer onaj deo koji su oni "nasli" je samo delic onoga za sta su Rusi znali.  Smile

Znam da si rekao  Smile

Pa znam da znas. Smiley

Samo sto nisam rekao - zbog crkve,nego zbog pravoslavaca koji su tamo ziveli.

Al,dobro,nema veze,znam ja da bi ti kao kvazi-ateisticki (oni "ateisti" sto moraju svima da namecu svoj stav) kompleksas pobio sve zajedno...

Pa ti si se uvatio "prevrtljivih" Poljaka a tu ubrojao i Cehoslovake kako su krivi za rusku nesrecu  Smile

Nije dovoljno sto lupas,sad jos i lazes?  Smile

Daj mi link gde sam ja rekao da su Cehoslovaci krivi za Sovjetsku patnju.  Smile

A bre vas dvojca ko bracni par, kvout kvouta na kvout ti kvoutujem ....  Smile

Tako je to kada imas trola na forumu koji mora da odgovori na svaku rec svake recenice svakog posta svakog clana,imao ili nemao pojma o cemu prica.

Maradic always has the last word.  Smile

Nego,Maradicu,kad vec pricamo o tom radu za vlasti - a,reci mi,koliko ti dobijas sad za ovo daljinsko sranje po Srbiji?  Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 00:42:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Hm...  Mozda.  Smile Kolko ti dobijas za ovo daljinsko sranje po svom narodu?  Smile

Pa sad, hebi ga, nisam ja Rus a Rusi nisu moj narod  Smile

Samo sto nisam rekao - zbog crkve,nego zbog pravoslavaca koji su tamo ziveli.

Pa sad, verujem da nisu ni znali ili razmisljali da tamo ima pravoslavaca, a sada, dal je u Drezdenu isto bilo pravoslavaca posto je tamo bilo vise mrtvih (sada ces verovatno da iskopas negde da je tamo bilo 153 pravoslavca pa Ameri nisu propustili priliku)  Smile

Nije dovoljno sto lupas,sad jos i lazes?  Smile

Daj mi link gde sam ja rekao da su Cehoslovaci krivi za Sovjetsku patnju.  Smile

Ako koza laze, rogovi...  Smile

Cehoslovacka je bila deo Nemacke tad.Cak im pravila i oruzja.

Zamisli, pre ruske okupacije su imali hidroelektrane, doktore, laboratorije i cak autobuse  Smile

I?  Smile

p.s. Raspitaj se malo,ili potrazi po netu,kako je izgledao Afganistan pre Sovjetskih investicija,pa cak i okupacije.
Koliko je cega mapirano,izgradjeno,sredjeno i uradjeno pod Sovjetskom vladavinom,a koliko je toga unisteno i rastureno za vreme gradjanskog rata posle njih i Americkog "oslobodjenja".

Samo sam ti dao odgovor jer si ti rekao da se raspitamo kako je to Avganistan pre invazije i okupacije izgledao  Smile

« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 00:52:41 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Citat
Maradic always has the last word.

koliko ja vidim ima ih on vise od jedne (mislim na poslednju) , ali ti ispratis svaku  Smile

ali boze moj kompleksna pitanja, je uvek tesko resiti, evo ja se mucim satima

Smile

« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 00:57:44 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
To je veciti derbi i ono sto ozivljava teme na Bureku  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Cehoslovacka je bila deo Nemacke tad.Cak im pravila i oruzja.

A gde je tu onaj deo "Cehoslovaci su krivi za to i to"?

I sta sam ono posle toga rekao?

Pa sad, hebi ga, nisam ja Rus a Rusi nisu moj narod  Smile

Rusi nisu.Ali Srbi jesu(ili su bili),pa opet lepo opletes po njima...

Citat
Maradic always has the last word.

koliko ja vidim ima ih on vise od jedne (mislim na poslednju) , ali ti ispratis svaku  Smile

Nije,ispratim par puta,pa posle obicno dignem ruke. on kad zacrta nesto,ne vredi ti nista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 497 498 500 501 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 16:53:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.