Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:39:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 496 497 499 500 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија и Владимир Путин  (Pročitano 918867 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
mob
Samsung 
Ljudi ovde ne kapiraju, da Putin nije ni blizu voljen kod Rusa

Da,da...  Smile Ko kaze? Hilari Klinton?

Ne. Dosta Rusa tako kaze. Samo su im alternative grozne. Da vidimo:

Korupcija - tu je.
Nizak standard - tu je.
Oligarhija - tu je.
Prazna obecanja - tu su.
Mediji u sluzbi vlasti - naravno.

Svaka slicnost sa Srbijom, je stvar slucajnosti.
« Poslednja izmena: 06. Dec 2011, 22:57:15 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pa normalno da ima opoziciju i da se ne slazu svi sa njim,ali to ne znaci da ga vecina ne podrzava.

A te price o demokratiji,liberalizmu,kurcima palcima... to mozda prolazi na zapadu,ali u nekim zemljama ne.

Ni Kina ne bi danas bila ekonomska sila broj jedan da je imala liberalizam kao sistem.

Ono sto ljudi ocigledno ni dan danas ne mogu da utuve u glavu je da nije svaki narod za demokratiju i liberalna shvatanja,nego da nekada treba i cvrsta ruka.
Rusi su jedan od tih naroda.Cvrsta ruka jeste cvrsta ruka - ne bas uvek prijatna,ali funkcionise.

Zato i jeste propao SSSR pod Flekavim,a i ona Rusija pod Jeljcinom.Jer su svi bili ko pusteni s lanca.

Ne. Dosta Rusa tako kaze

Ma,znam,nisu mi se skidali s ramena od silne zalosti i tuge kad sam bio tamo.

A,da,video sam i taj "nizak standard" i "prazna obecanja"...  Smile

Elem... kako god - vas dvojcu nista ne sprecava da dokazete da mozete bolje!  Smile
« Poslednja izmena: 06. Dec 2011, 22:59:10 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Aha, i Cehoslovacka i Poljska ratovala protiv Rusa  Smile

Cehoslovacka je bila deo Nemacke tad.Cak im pravila i oruzja.

A Poljska im je odavno zabijala noz u ledja,a i oni njoj,i zato su je i okupirali svaki put kad su imali priliku.
Citat

Jasno, cak su i okupirani Cehoslovaci krivi a uz put ubacis i Poljake, to je sve isto, onda su trebali i Francuze da okupiraju, Svabe su koristile i francuske fabrike oruzja, a ujedno da pobiju ostatak Jevreja jer su im radili u tim fabrikama i proizvodili oruzje  Smile

Alo,panju,Afganistanci su sami sebi uveli verski fanatizam,a vise su oni razrusili svoju zemlju i poubijali svoje dece,nego strani okupatori.

Pa kad unistis one koji su intelektualno vredeli u zemlji, sa time vracas zemlju u kameno doba, a to su Rusi ucinili, samo nemoj ko Yeti da kazes da je Avganistan bio deo SSSR-a pa nije bilo okupacije.  Smile

Sto jes, jes. Jelcin je manje pio nego sto voi danas kradu, za vreme Jelcinja nije bas bilo Rusa koji su kupovali najvece jahte na svetu  Smile

Nije.Tad je prioritet bio svesti SSSR na danasnju Srbiju.Sreca pa je razum pobedio,a vi zapadnjacke sise ostale nezadovoljne.
Citat

Kolko znam, Jelcinj je bio predsednik Rusije a ne SSSR-a, a Jelcinj je imao prioritet da posalje ruske trupe na Kosovo, Putinu je prioritet ocerupati skupim gorivom i poslati ambasadora koji misli da je Srbija ruska gubernija  Smile

Pa normalno da ima opoziciju i da se ne slazu svi sa njim,ali to ne znaci da ga vecina ne podrzava.

Pa ajde ti nama neukima objasni kako je to "vecina" od 48%  Smile

Zato i jeste propao SSSR pod Flekavim

SSSR je vec dobro bio bankrot kad je dosla zadnja garnitura  Smile
« Poslednja izmena: 06. Dec 2011, 23:05:27 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Ono sto ljudi ocigledno ni dan danas ne mogu da utuve u glavu je da nije svaki narod za demokratiju i liberalna shvatanja,nego da nekada treba i cvrsta ruka.
Rusi su jedan od tih naroda.Cvrsta ruka jeste cvrsta ruka - ne bas uvek prijatna,ali funkcionise.

Sad ces ti nas da ubedis da sev. Koreja ima najbolji i najnapredniji sistem, niko nema cvrscu ruku od njih  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
mob
Samsung 

A te price o demokratiji,liberalizmu,kurcima palcima... to mozda prolazi na zapadu,ali u nekim zemljama ne.

Ni Kina ne bi danas bila ekonomska sila broj jedan da je imala liberalizam kao sistem.

Zato i jeste propao SSSR pod Flekavim,a i ona Rusija pod Jeljcinom.Jer su svi bili ko pusteni s lanca.

Cvrsta ruka je recimo bio Staljin. Zasto? Zato sto Staljinu ne bi sacica oligarhije upravljala drzavom. Zato sto bi Staljin popravio demografsku sliku Sibira cisteci nesposobno, pokvareno cinovnistvo. Zato sto se kod njega ne bi gotovo svaki Rus zalio na korupciju. Zato sto se njemu ne bi desilo da neka zemlja ima deset puta vise savremenog ruskog naoruzanja, od same Rusije.  Zato sto je za njegovog vremena Rusa bilo svuda, a danas im se smanjuje broj i u sopstvenoj drzavi. Pritom daleko sam od ljubitelja Dzugasvilija, ali je za ovu pozersku vlast car nad carevima. Oni su cvrste ruke, samo kada treba braniti sopstvene guzice.

Ne. Dosta Rusa tako kaze

Ma,znam,nisu mi se skidali s ramena od silne zalosti i tuge kad sam bio tamo.

A,da,video sam i taj "nizak standard" i "prazna obecanja"...  Smile

A sta si video? Moskvu i Piter? Mozes ti da mislis sta god hoces, ali svakodnevica obicnog Rusa je teska, a buducnost nesigurna.
« Poslednja izmena: 06. Dec 2011, 23:10:05 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
A sta si video? Moskvu i Piter? Mozes ti da mislis sta god hoces, ali svakodnevica obicnog Rusa je teska, a buducnost nesigurna.

Jasno, Hkj je gledao ovo:

Al nije video ovo:

« Poslednja izmena: 06. Dec 2011, 23:17:50 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Jasno, cak su i okupirani Cehoslovaci krivi a uz put ubacis i Poljake, to je sve isto, onda su trebali i Francuze da okupiraju, Svabe su koristile i francuske fabrike oruzja, a ujedno da pobiju ostatak Jevreja jer su im radili u tim fabrikama i proizvodili oruzje  Smile

(citat od malopre)

Za Cehoslovacku ne mogu da kazem da li je bila opravdana kazna,jer ne mislim da poznajem dovoljno cinjenice da bih govorio,a i da li su oni to zaista zasluzili.

Ja,za razliku od tebe,kada ne znam nesto,cutim.

A za prevrtljive Poljake mi iskreno vriste muda.

Pa kad unistis one koji su intelektualno vredeli u zemlji, sa time vracas zemlju u kameno doba, a to su Rusi ucinili

Sta su ucinili? Smile O cemu pricas ti? Smile

Citat
Kolko znam, Jelcinj je bio predsednik Rusije a ne SSSR-a, a Jelcinj je imao prioritet da posalje ruske trupe na Kosovo, Putinu je prioritet ocerupati skupim gorivom i poslati ambasadora koji misli da je Srbija ruska gubernija  Smile

Rusi su na Kosovo otisli (i to prvi) samo zahvaljujuci nekolicini ljudi u vrhu,sto vlasti,sto vojske,koji su drzali do nekih svojih ideala i principa,potpuno razliticih od Jeljcinovih i izdejstvovali da Rusija bude deo KFORa kasnije.
Da se Pijana budala pitala,ne bi mi ni to videli.A ne mogu ni da ga krivim,kada su jos 91' Slobini pajaci i Dacic poslali pismo u kome cestitaju pucistima na uspehu(a to se nije na kraju desilo) i onda ispali konji.

A ambasador je samo rekao ono sto jeste.Al ne moras da se brines,on je mislio na one Srbe u Srbiji.Nema to veze s tobom,ne boj se.  Smile

Pa ajde ti nama neukima objasni kako je to "vecina" od 48%  Smile

Cim ti meni,neinformisanom,das izvor tih informacija.Al po mogucstvu neki koji nije na platnom spisku Stejt departmenta ili Britanskog Parlamenta... Smiley

SSSR je vec dobro bio bankrot kad je dosla zadnja garnitura  Smile

A,jbg,kad se nisu setili da stampaju lazne pare,pumpaju dugove, i pljackaju svet,ko neki...

Cvrsta ruka je recimo bio Staljin. Zasto? Zato sto Staljinu ne bi sacica oligarhije upravljala drzavom. Zato sto bi Staljin popravio demografsku sliku Sibira cisteci nesposobno, pokvareno cinovnistvo. Zato sto se kod njega ne bi gotovo svaki Rus zalio na korupciju. Zato sto se njemu ne bi desilo da neka zemlja ima deset puta vise savremenog ruskog naoruzanja, od same Rusije.  Zato sto je za njegovog vremena Rusa bilo svuda, a danas im se smanjuje broj i u sopstvenoj drzavi. Pritom daleko sam od ljubitelja Dzugasvilija, ali je za ovu pozersku vlast car nad carevima. Oni su cvrste ruke, samo kada treba braniti sopstvene guzice.

To sve stoji,slazem se.

Al zamisli kako bi bilo da je jos Jeljcin,ili neko jos blazi danas?

Pa,pola Rusije bi bilo rasprodato i ocerupano,ko sto je slucaj sa Srbijom,koja ima vise banaka i stranih preduzeca nego Nemacka,a deset puta veci dug.

Video sam dovoljno.

Jasno, Hkj je gledao ovo:
Al nije video ovo:

Ne,panjino,video sam 1600 km  njihove zemlje. A ti ako mislis da mozes bolje,slobodno pokazi.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Dec 2011, 23:20:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1

(citat od malopre)

Za Cehoslovacku ne mogu da kazem da li je bila opravdana kazna,jer ne mislim da poznajem dovoljno cinjenice da bih govorio,a i da li su oni to zaista zasluzili.

Ja,za razliku od tebe,kada ne znam nesto,cutim.

A za prevrtljive Poljake mi iskreno vriste muda.

Dobro, prvo je bilo opravdano, sada ne znas, nisi upucen u problematiku i slicno, a na Poljake treba baciti atomsku, imaju oni grehova iz proslosti, zasluzili su, nema veze sto su ih Rusi okupirali zajedno sa Svabama na pocetku rata, pa ih posle kad su digli ustanak u Varsavi ostavili da ih Svabe pobiju i na kraju okupirali  Smile

Sta su ucinili? Smile O cemu pricas ti? Smile

Pa ko i Svabe u Jugoslaviji, sve ono sto je imalo neku intelektualnu moc ili pobili ili prisilili da radi za njih, tako da na kraju kad su otisli, nije bilo vise nekog obrazovanog kadra da upravlja razumno zemljom. Jednom recju, dosli su u civilizovanu zemlju, razorili je i otisli ostavljajuci zemlju u kamenom dobu, i intelektualno i infrastrukturno...  Smile
Ali ces ti sada reci kako je napacen narod ih zvao da ih oslobode a ovi im izgradili zemlju i obrazovali stanovnistvo  Smile

Rusi su na Kosovo otisli (i to prvi) samo zahvaljujuci nekolicini ljudi u vrhu,sto vlasti,sto vojske,koji su drzali do nekih svojih ideala i principa,potpuno razliticih od Jeljcinovih i izdejstvovali da Rusija bude deo KFORa kasnije.
Da se Pijana budala pitala,ne bi mi ni to videli.

Pa posle se pitao trezveni agent KGB-a koji je povukao ruski kontigent, kako tada nije bilo "razumnih ljudi" na vrhu  Smile

Cim ti meni,neinformisanom,das izvor tih informacija.Al po mogucstvu neki koji nije na platnom spisku Stejt departmenta ili Britanskog Parlamenta... Smiley

Pa pogledas rezultate izbora, valjda ti to nije nesto tesko, da ja ne postavljam jer sam eto na platnim spiskovima CIA-e  Smile

A ambasador je samo rekao ono sto jeste.Al ne moras da se brines,on je mislio na one Srbe u Srbiji.Nema to veze s tobom,ne boj se.  Smile

Pa sada, da mi kazes jel to gubernator ili ambasador, ili se zaboravi posle flase vodke  Smile
« Poslednja izmena: 06. Dec 2011, 23:51:53 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Dobro, prvo je bilo opravdano, sada ne znas, nisi upucen u problematiku i slicno, a na Poljake treba baciti atomsku, imaju oni grehova iz proslosti, zasluzili su, nema veze sto su ih Rusi okupirali zajedno sa Svabama na pocetku rata, pa ih posle kad su digli ustanak u Varsavi ostavili da ih Svabe pobiju i na kraju okupirali  Smile

Da.Kao sto nema veze ni to sto su isti ti Poljaci ubijali Ruse pod Papinim nalogom,uz Tevtonce i ostalu kukavicku gamad koja nije imala muda da ide i osvaja Jerusalim,pa dodjose do Baltika da maltretiraju Litvanske pagane i Novgorodske pravoslavce...

Citat
Pa ko i Svabe u Jugoslaviji, sve ono sto je imalo neku intelektualnu moc ili pobili ili prisilili da radi za njih, tako da na kraju kad su otisli, nije bilo vise nekog obrazovanog kadra da upravlja razumno zemljom. Jednom recju, dosli su u civilizovanu zemlju, razorili je i otisli ostavljajuci zemlju u kamenom dobu, i intelektualno i infrastrukturno...

A Afganistan imao pun kufer naucnika pre njih... Pucali su od nauke i civilizacije.Sve su sami gradili i hrlili u prosperitet...

Citat
a ovi im izgradili zemlju i obrazovali stanovnistvo   Smile

Ma,jok,one rudnike,aerodrome,puteve,rafinerije... su izgradili patuljci.

Citat
Pa pogledas rezultate izbora, valjda ti to nije nesto tesko, da ja ne postavljam jer sam eto na platnim spiskovima CIA-e  Smile

Kamo srece da si na spisku CIA-e.Pa,dosad bi bio unapredjen u sefa odseka,mozda cak i generalnog sefa,koliko seres po svemu ne-americkom...

Jok,ti si samo obican trol.Trol freelancer.I to vrlo uspesan,mogu ti reci.Onaj moj savet,da se zaposlis u Stejt Departmentu i branis Amere i njihove pljacke i dalje stoji.Ko stvoren si za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Duki, svakodnevnica obicnog Rusa je da nece nista da radi i da juri posao u drzavnoj sluzbi da nista ne bi radio i da bi primao mito.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 496 497 499 500 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:39:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.